Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
60
Favori
62.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel güzel, bir an önce eylül ekim kasım gelsin de yeni oyunlara bakalım :)

• Black Myth: Wukong'un PS5'te kötü çalışması konusunda endişelenen birçok insan gördüm.

PS5 versiyonunun çok optimize edildiğini doğrulayabilirim... devkitler Gamescom ve Hanghzou'da da vardı.

Grafik Ayarları

- 1440p/60FPS

- 2160p/30FPS

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıx (formerly twitter)
    Lunatic Ignus (@ignusthewise) on X
    https://x.com/ignusthewise/status/1820405040995020952
  • Sevgili Kaderliler,

Sabrınız için teşekkür ederiz! BlackMythWukong'un tüm geliştirmelerinin tamamlandığını ve oyunun planlandığı gibi yayınlanacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Şu anda tüm ekibimiz oyunu deneyimlemenin, test etmenin ve dağıtmanın son aşamaları üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyor. Promosyonları unutmadığımızı kanıtlamak için, 8 Ağustos'ta Pekin saatiyle sabah 10'da çevrimiçi olarak yayınlanacak olan yepyeni bir fragman hazırladık.

Oyunun her eğlenceli detayını sizlerle paylaşmak için inanılmaz derecede istekli olsak da, "Black Myth: Wukong" orijinal bir hikayeye ve benzersiz bir oynanışa sahip tek oyunculu bir oyundur. Bu nedenle, resmi sürümden önceki bu son birkaç günde, yayınlanmamış içeriği ortaya çıkarabilecek herhangi bir metin, resim veya videonun yanı sıra resmi olmayan kaynaklardan gelen herhangi bir "sızıntı bilgi" yaymaktan kaçınmanızı rica ediyoruz.

"Black Myth: Wukong "un tüm gizemlerinin ve sürprizlerinin, yolculuğunuza başlayacağınız ana kadar bozulmadan kalmasını içtenlikle umuyoruz. Geçtiğimiz dört yıl boyunca gösterdiğiniz beklenti ve güven her zaman hatırlanacaktır.

Oyun PS5, STEAM, EPIC GAMES STORE ve WEGAME üzerinden ön siparişe açılmıştır ve 20 Ağustos 2024 tarihinde saat 10'da (UTC+8) açılacaktır.

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıx (formerly twitter)
    Black Myth: Wukong (@BlackMythGame) on X
    https://x.com/BlackMythGame/status/1820649285450649680

• Son 14 gün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunda zorluk seviyesi ayarlama olacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canadiens kullanıcısına yanıt

Herhangi bir Zorluk seviyesi olmayacağını söylemişlerdi hocam.

• Canadiens kullanıcısına yanıt
    Hayır ama Souls oyunları kadar zor ve acımasız olmayacakmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda 15 dk da bi boss gelicekmiş:)

• Bu oyun için en büyük korkum yalnızca boss kesmekten ibaret olacak olması. Düzgün bir hikayesi ve sunumu da olsun isterim. Amaçsızca boss kese kese ilerlersek nefretlik bir oyun olur benim için 😀

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    En guzeli, standart bir zorlugu olsun boss savaslari guzel olsun yeter.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Eğer ki güzel ve dengeli bir şekilde Boss savaşları olacaksa olur diğer türlü hem oyunculara eziyet olur hemde keyif alması zorlaşır. Oyunun yönetmeni Souls oyunlarında ki Zorluk gibi olmayacağını söylemişti. Bekleyip görelim çıkışına da pek bir şey kalmadı. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Sekiro gibi zor olacagini hic sanmiyorum ben de, cok kolay olmasi da oyunu ucuz yapiyor, kararinda zorluk iyidir.

Sekiro 2 gelsin

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Bloodborne :(

Sonraki oyunları Elden Ring kadar büyük çaplı olmayacakmış. Yeni Sekiro gelebilir. Bloodborne'da haklar Sony'de. FS'nin istemesiyle olacak gibi değil Dark Souls 4 gelsin

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Valla ben lineer oynanisi cok daha fazla seviyorum, elden ring souls oyunlari sirlamamda sonlarda gelir, evet efsane oyun gunde 7-8 saat oynayarak platinledim ama open world tarzi ve atmosfer beni buyulemedi bu sefer niyeyse.

Ben daha cok bloodborne, demons souls ve dark souls 3 atmosferlerini seviyorum, duz, acik dunya olmayan lineer oynanis ama inanilmaz mekanlar atmosferler...

Elden ringde oyunun yarisi agaclik alanda yarisi beton satolarda geciyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Ağustos 2024; 20:43:49 >
    Bence Elden Ring ne yazık ki tekrar oynanabilir bir oyun değil. Ben Bloodborne'u kaç kez başlayıp bitirdiğimi unuttum

• Black Myth: Wukong - Final Trailer | PS5 Games

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıPlayStationyoutube
    Reembark on the Journey to the West! The final trailer for action RPG Black Myth: Wukong, developed by Game Science, is set to go online today ahead of the game's official release. The trailer includes never-seen-before combat gameplay and story cutscenes, as well as new levels and characters. The game will officially be available to play on August 20, 2024, at 10 AM (UTC+8) on PS5. #ps5 #ps5games #blackmyth
    https://www.youtube.com/watch?v=pnSsgRJmsCc
  • incelemeleri ne zaman geliyor belli mi?

• Türkçe dil desteği var mı oyunda?

Bir de hong kong psn den alınca eksisi ne olur? Bilen arkadaşlar yeşillendirirse şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 8 Ağustos 2024; 8:37:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.