Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.699
Cevap
60
Favori
63.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pc 84 şimdilik ilginç. Bu kadar tantanaya daha yüksek beklerdim. 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PS5 incelemesi neden yok?

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

PS5 de Optimizasyon olarak PC'nin önünde olacağını düşünüyorum hocam. ZAten bununla ilgili açıklama yapmışlardı. Optimizasyon ve Stabil açısından PS5'de iyi ve sorunsuz olduğu söylemişlerdi geliştiriciler. 4 Gün sonra PS5 incelemeleri geldiğinde daha netleşeceğini düşünüyorum.

Genelde kırılan puanların neredeyse hepsi Optimizasyon ile alakalı. Hikaye örgüsünü, Grafiklerini, Animasyonlar ve Boss'ta ki düşman çeşitliliğine kadar hepsi sevilmiş.

Benim anlamadığım optimizasyon sıkıntısı ilerleyen zamanlarda güncellemeler ile giderilebilecek bir şey. Neden önce ki çıkmış oyunlarda bunu yapmadılar. :)

Oyun yine güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Lansman gününe pek bir şey kalmadı. Beklemedeyiz.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Hocam pc ana konusunda da yazmıştım. 90 puan alır ama en çok optimizasyondan puan kırılır diye. Puan kısmında yanıldık diğeri tuttu 😀

• Puanlar fena degil bekliyoruz bakalim

• Opencritic Açılış : 88 Puan

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 16 Ağustos 2024; 17:55:40 >
  • Metacritic 82'de şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine olmadi yine duvara carptik ama çin oyun sektörü için buyuk bir gelisme, indirimde alir oynariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48 İnceleme Sadece PC için.

PS5 İncelemeleri - Beklemede.

Xbox İncelemeleri - Beklemede.

• 4quare kullanıcısına yanıt
    82 meta puanı kötü değil hocam. Kimse başyapıt beklemiyordu zaten. Çin oyun sektörü için güzel bir adım bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opencritic : 90'a yükseldi.

• Opencritic ile Meta bayağı farklı. Goty mi yoksa meh mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

OC'de 8, MC'de 54 inceleme kaydı var, eşitlenirler geceye doğru. 80/85 arası bekleniyordu ortalama.

• İlk oyunlar gayet ortalamanın bir tık üstü. Devam oyunları her zaman oyunun çıtasını belirliyor Ya üstüne bir şeyler koyarak ilerleyecekler. Yada daha kötüye doğru. Firmaların nasıl devam oyunları olacağını hep birlikte görürüz umarım. Ama öncelik şimdilik Black Myth Wukong. :)

Ya bu oyunu 50 sene önce duyurdular o kadar gec ciktiki ilk gosterilen videolarda agzimiz acik izliyorduk bu oyun gercek olamaz diye simdi siradan bir hale geldi belki de downgrade bile yedi, 90-95lik oyun 80lere kadar dustu, durumun ozeti bu.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Ben Downgrade rastlamadım hocam tam tersine PC'de Upgrade olayı bile mevcut. Ben hala bu grafiklerin gerçek olduğuna bile inanmıyordum çünkü görsel olarak bildiğin Next-Gen'den farksız. 80'lere düşmesinin sebebi İnceleme yapanların kişisel fikirlerinin ters düşmesi. Oyunda çeşitlik yok diyor, ama artı olarak verdiği şeyde ise çeşitlilikten bahsediyor. :) Diğer bir olay Maymun oyunu olduğu için eksi verdiğini söylüyor, Diğer bir olay ise Optimizasyon sıkıntısı. Buda göreceli bir kavram Önceki 90 - 95 puan arası alan oyunlarda da bu mevcuttu ama görmezden gelinip puanı yüksek tuttular. Demem o ki çok sıkıntılı bir inceleme olayı var.

Birde onu geçtim ilk defa SJW olmayan bir oyuna den gelince affaladıklarını düşünüyorum. Optimize edilir oyunlar ama hep buradan kırılıyor puanlar birde İnceleme yapanlar kendilerine göre verdikleri için beğenmedikleri kısımlarda oyun incelemelerinin puanlarını düşürmeye kadar gidiyor.

Oyun kötü olsaydı şimdilerde Firmayı topa tutmuşlardı ama büyük çoğunluk severek oynadıklarını ve Souls Like oyunları gibi olmadılarını söyleyerek hoşlarına bile gitmiş. God of War'ın Maymun versiyonu diye bile alt başlıklar geçiliyor.

Kısacası kendimiz deneyimleyerek, kendimiz puanlar vermemiz daha sağlıklı olacak gibi duruyor. :)

Oyun hala guzel 82 puan da bence iyi ama eskidi oyun duyuruldugu zamana gore onu belirtmek istedim.

Bol bol boss savasi var gibi day1 dalabilirim psde

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.