Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
60
Favori
63.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Destekten bi sorun isterseniz hocam. Hızlı dönüş yapıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Tşk cvp için bankadan çekim oldumu dediler yok bankadan çekilmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıIGNyoutube
    Check out this PS5 boss fight gameplay trailer from Black Myth: Wukong, an upcoming action RPG inspired by Chinese mythology developed by Game Science. Players will embark as the Destined One to uncover the obscured truth beneath the veil of a glorious legend from the past. Black Myth: Wukong is launching on August 20 for PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, and PC. #BlackMythWukong #Gameplay #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=5VcD8Uoqokg
  • Artik video falan izlemiyorum 3-5 boss gordum yeter 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

hocam pc bölümü sayfasına koyuyorum resmi bilgine :)

• Sonunda arkadaşın yardımıyla aldık😁

• ps 5 de oynaycak arkadaslara gecmis olsun diyorum. pc de ki görsellikle yakından alakası yok . burada ps 5 de göstermişler

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıDigital Foundryyoutube
    On the eve of release, the team ponder the dearth of Black Myth: Wukong PS5 reviews - and then some last-minute footage emerges. Will Judd joins the team to discuss the latest AMD Zen 5 problems, more rumours of Xbox exclusives coming to PlayStation 5, while The Verge bravely talk about the game nobody's supposed to be talking about but everyone's playing. Meanwhile, we don't actually have a Switch 2 release date, but apparently it's been delayed - what's going on? Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies and various items based on DF lore? Check out our store: https://store.digitalfoundry.net Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to new videos, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Find DF Direct Weekly as a podcast on your favourite podcast streaming service. 0:00:00 Introduction 0:01:48 News 01: Black Myth: Wukong benchmark drops 0:22:35 News 02: Zen 5 launch unravels 0:44:24 News 03: Switch 2 possibly “delayed” further into 2025 0:54:49 News 04: Unannounced game Deadlock hits 18,000 concurrent players 1:06:33 News 05: FF7 Remake trilogy third title to switch to UE5? 1:12:32 News 06: Man connects 444 consoles to one TV 1:20:39 News 07: Tango Gameworks acquired by Krafton 1:24:26 News 08: Forza Horizon 5 potentially headed to PS5 1:34:40 News 09: Valve plans to offer SteamOS to other handhelds 1:44:58 Supporter Q1: As Microsoft increasingly goes multiplatform, what’s the point of Xbox? 1:49:45 Supporter Q2: Should Microsoft be putting older exclusives on Switch? 1:52:10 Supporter Q3: What does the DF audience have to look forward to in 2025? 1:56:12 Supporter Q4: Which graphically intense ports should come to Switch 2? 2:00:10 Supporter Q5: What are some technical annoyances you have with modern gaming? 2:04:34 Supporter Q6: What is the best way to achieve good frame-rates for PS3 titles?
    https://www.youtube.com/watch?t=207&v=zQz8ZQBJSQ0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 18 Ağustos 2024; 20:27:15 >
  • Easy Ice kullanıcısına yanıt

hocam benimde arkadaş almaman için bana yardımcı oluyor psn oyunları oyna diyerekten kendi alamıyor bana engel oluyor Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

Rica ederim. Haftasonu ya onunla ilgili gecikme yaşanmış olabilir

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Sormanıza bile gerek yok hocam ne demek

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

Şu yetmiyorsa ne diyim

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıIGN Chinayoutube
    《黑神話:悟空》PS5版實機演示視頻 Black Myth: Wukong PS5 Boss Gameplay PlayStation中國公開了PS5版《黑神話:悟空》的實機演示視頻,展示了與Boss「魔將·劫波」的戰鬥。 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- 點擊訂閱我們的頻道: / @ign_china ---------------------------------------------------------------------------------------------------- 歡迎訪問我們的官方網站: http://www.ign.com.cn/ ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?si=souK4IZIicj16qg1&v=4bnKS1scCBE&feature=youtu.be

Hocam 60 fps ugruna kısılmış grafikler .çünkü ben çıplak gözle gördüm biliyorum pc ile alakası yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bu sizin için sürpriz mi oluyor onu anlamadım. PC konusunda da yazmışsınız. PS5 kaçıncı senesine girdi.

PC tarafında ki kartların gücü belli, kullanabildikleri upscaling teknolojileri belli. Ps5 tarafında tabi ki görsel anlamda kayıp olacak.

bunun ne kadar rahatsız edici seviyede olduğu önemli. görsellik fena durmuyor PS5 tarafında ama FPS droplar fazla olursa o sıkıntı olacak.

özetle, PS5 tarafındaki görsellik tabi ki PC gerisinde olacak. bunu b*kunuzda boncuk bulmuş gibi yazıyorsunuz, komik oluyor. (tabirimi mazur gör biraz)

Pcde zaten her oyun daha iyi makas acildi coktan, ben konsolcu adamim evimde masaustu pc de yok ne yapayim yani ps5te oynamayayim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Ağustos 2024; 21:2:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HK üzerinden alacak arkadaşlar dikkat etsin. Toplamda bana ulaşan 5 hesap patlamış durumda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Black Myth Wukong ön yüklemeleri, Steam'de kullanılan bant genişliği rekorunu kırdı; Cyberpunk 2077'nin piyasaya sürüldüğü zamandan bile daha fazla!!

Ayrıca Steam'de hala en çok satan oyun.

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

Videoda "gördüğümüz videolardan net yorum yapmak doğru değil oyunun kendisi mi böyle görünüyor, youtube'dan dolayı mı" vs. diye not düşüyorlar. Fakat her halükarda zaten pc'nin ultra hali ile kapışması mümkün değil. Bu her oyun için böyle.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Genel konuşuyorum insanlar konsollara fazla anlam yüklüyor. Gayet de güçleri sınırlı, kapasiteleri sınırlı cihazlar. Ki yeni de değiller şu an. Artık bir konsol çıkarayım uzun yıllar iş yapsın devri bitti maalesef. Normal o yüzden. Bence 60'ı zorlamaları bile mucize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Ağustos 2024; 2:9:6 >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

4090'lı bir Bilgisayar performansı ile PS5'i kıyaslamak da ne bileyim akla mantığa sığmıyor hocam. :) PS5'de oynamayın PC dizin diyecekler yakında. :)

• 3 ay sonra PS5 Pro da çok daha iyi oynarız sorun yok. Kaldı ki PS5 te bile bence oldukça iyi. PC güzellemesi yapmayın şurada. Sizde olan akıl millete yokmu var bir bildiği ki adam konsolda oynuyor oyunlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 19 Ağustos 2024; 7:5:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.