ps5 15 bin 4090 lı sistem 150 bin fıkra bu kadar :) |
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (20. sayfa)

-
-
epic stora da sanırım aynı yönde ben oradan aldım açıkcası daha ucuz :)
pc konusuna yazıyorum haberi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 19 Ağustos 2024; 8:25:24 > -
x (formerly twitter)
Black Myth: Wukong (@BlackMythGame) on Xhttps://x.com/BlackMythGame/status/1825351981042700461
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 19 Ağustos 2024; 9:3:50 > -
İnş puanlar gerçek çıkar hayatımda aldığım en pahalı oyun bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen benimde 2.000 ₺ ye oyun aldım desem hanım boşar valla...😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Psn ile iletişime geçen bir arkadaş vardı onda durum ne acaba?
-
İkimiz de dönüş bekliyoruz hala. Hafta sonu destek vermiyorlar zaten birde saat farkı olunca uzuyor işler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım çözülür hocam. Sabırsızlıkla bekliyoruz...
-
Yeni geldim hocam maile falan da baktım mail de atmamışlar. Ayrıca hesap hala aynı açılmıyor:(
-
Üzüldüm :( Ben hesap açıp satın aldım umarım bir sorun ile karşılaşmam
-
Hangi ülkeden açtınız hocam us mi?
-
Nerde çıplak gözle gördün?
bu çok önemli bir duyumcudur ve iyi diyor
Lunatic Ignus (@ignusthewise) on Xtwitter
I saw a lot of people worried about Black Myth: Wukong running bad on PS5. I can confirm that the PS5 version is very optimised.. the devkits were also at Gamescom and Hanghzou. 1440p/60FPS 2160p/30FPShttps://x.com/ignusthewise/status/1820405040995020952 -
Güncelleme, Toplam 6 Hesap oldu.quote:
Orijinalden alıntı: KenanK89
HK üzerinden alacak arkadaşlar dikkat etsin. Toplamda bana ulaşan 5 hesap patlamış durumda.
Bu mtc sakat o zaman yoksa yasal olmayan birşey yok neden banlansın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri dönüş sağlanırsa inş öğrenicez nasıl bir ihlal varmış ban atılacak kadar.
Hong Kongdan açmıştım hocam
-
ben zamanında us ve uk vs.. psn den çok oyun aldım gift kartlarla ; nasıl yasal olmayan bir işlem olabilir anlamadım korsan kaçak vs bir işlem yok banlanacak kadara ; sadece çalıntı hesapla gift card satan yada alan olursa bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum emin olmamakla beraber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 19 Ağustos 2024; 14:31:42 > -
Ben de MTC’den kod alarak hk’dan aldım oyunu. Şu ana kadar bir sorun yok ama tedirginiz tabi. 2 ortak kullanacağız hesabı. İkimiz de tanımladık cihazlara. Önyükleme yapıldı.
Hesabı telefondan açtım. Tüm işlemleri telefon üzerinden yaptım esasında. VPN vs kullanmadım. Ev interneti ile bağlıydım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrisy -- 19 Ağustos 2024; 14:34:37 >
konu mtc hk ile doldu:( oyundan konuşan yok hiç
-
MTC kaynaklı bir sorun olsa daha kodları PSN'e tanımlama aşamasında sorun çıkmaz mıydı? Sorun ne bilmiyorum ama MTC kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X