Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
61
Favori
60.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet new game+ easy oluyor resmen, o kadar gucleniyoruzki adim basi da level atliyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun felaket sarıyor. Dombrayla çıkan başsiz elemani saatlerce dinleyebilirim. Merak edenler icin gerçek ismi Xiong Zhuying.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitiren hatta platin yapan arkadaşlara bir sorum olacak. Max level cap 342 imiş oyunda. Sizler oyunu kaç level de bitirdiniz ? New game + ya geçmeden bu levele ulaşılabiliyor mu ?

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

Ulaşamazsın, new game +da da zor. new game +++ yapman lazım.

Bn 98de bitirdim

• örümcek korkumu yendim oyun sayesinde Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı  o nasıl bir bölümdür arkadaş

• Örümcek kozalarının olduğu yerde ben biraz level kastım ama bir anlamı yok. Sadece 1 skill puanı veriyor. O da zaten tek bir build'e yoğunlaşacağınız için çok kasmak gereksiz. Health, stamina, critic, mana, defans ve atak gibi statları fullemek için de 50-60 arası skill puanı yeter de artar bile. Mind Core farmlayarak da stat'ları geliştirmek mümkün, tilki kardeş sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 16 Eylül 2024; 12:11:4 >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

Hocam ben henüz ilk bölümdeyim baştaki bosslar dayak delisi edince beni , böyle boss lara toslamaktansa geçip bir yerde farm yapayım dedim ve 32 levelim şu an. Bu dediğiniz mind core lardan da düşüyor nadiren de olsa. Bunları nerede kullanıyoruz peki onu anlamadım.

Bir de bir sorum daha var. Farm videolarına baktığımda bir özelliği kullanıp bonfire a geri dönüyorlar. Bunu nerede ediniyoruz.

O bonfire'a dönmeye yarayan alet default olarak oyunun başında veriliyor. Tablet gibi birşey, Inventory kısmını kurcala orada göreceksin hocam. Mind core'ları 2.bölümün sonlarına doğru bir tane kaplan boss'u var, kanlı bir yerde kapışıyorsunuz. Onu yenince açılan bölgede bir tane tilkiyle karşılaşacaksın. O tilki kardeş mind core'lara karşılık health, stamina, mana veya defans yükselten haplar veriyor.

• Daniel Camillo (Çinli analist) Black Myth: Wukong için Genişleme DLC'sinin 2025'in başlarında piyasaya sürüleceğini, ancak 29 Ocak'tan 4 Şubat'a kadar bununla ilgili büyük bir şey bekleyebileceğinizi belirtti.

12 Aralık'ta resmi bir tease için... bir tuz tanesi ile alın.

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıx (formerly twitter)
    Lunatic Ignus (@ignusthewise) on X
    https://x.com/ignusthewise/status/1835660261727850988
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Hesap alip sattigimiz icin dlcleri oynamak zor oluyor maalesef, trophy destegi olursa alir oynarim tekrar :(

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Trophy desteği eklemeleri illa ki olur hocam. Birde Yeni harita veya girilmeyen yerlere girme gibi özelliklerde eklenir.

• Valla travestiydi, zenciydi, kunildi derken, bir de maymun kontrol edeceğiz diye çok ön yargılıydım bu oyuna. Ama Stellar Blade'den sonra bu yıl en beğendiğim sürpriz oyunlardan biri oldu.

Stellar Bladeden cok daha iyi bence bu oyun

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Kanka Eve faktörü ve nano-suit'ler öne geçirdi bence bir tık.Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

Popo farkiyla diyosun

• Black Myth: Wukong yaklaşık 20 milyon adet satarak Çinli bir geliştirici için büyük bir başarıya imza attı.

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
  • Arkadaşlar merhaba?Oyunu grafik olarak karsılaştırırsak horizon forbitten west ile kafa kafaya yarısırmı?Birde hangi performans kalitesinde oynuyorsunuz teşekkürler?

• gamerr kullanıcısına yanıt
    Bir oyunu grafik olarak Forbidden West ile kıyaslamak Forbidden West haksızlık olur

Onun dışında, grafik kalitesi bence gayet yüksek. Özellikle ilk oyunu olan bir firmaya göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar great Shell in ikinci fazını nasil ettiniz zorladı gece gece ?

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.