Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.494
Cevap
56
Favori
51.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O tablet gibi şeyin yanına 3. Chapter da tilkiye dönüşünce fırça gibi bir şey verdi o fırçayla tekrar tilkiye mi dönüşebiliyoruz istediğimiz zaman? Yoksa tek kullanımlık bir şey mi? Bilmeden kullanmak istemedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • massiv a kullanıcısına yanıt
    görev dvm ettiği süreceydi sanırım görev bitince takı olarak kullanıyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • massiv a kullanıcısına yanıt

O görevlik sadece, sonrasında envanterden kayboluyor. Tekrar kullanılmıyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt
    Schrawgsyoutube
    How to beat the final boss in Black Myth: Wukong. In this video I will walk through both phases of this fight with Stone Monkey as well as the Great Sage's Broken Shell. I have specific builds and strategies for each which should make completing this fight quite a bit easier. 0:00 Intro 0:35 Stone Monkey Build 2:39 Stone Monkey Phase 1 4:47 Stone Monkey Phase 2 10:22 Great Sage's Broken Shell Build 12:11 Great Sage's Broken Shell Phase 1 15:12 Great Sage's Broken Shell Phase 2
    https://www.youtube.com/watch?v=h1iSVm0V_As&ab_channel=Schrawgs

Buradaki adam gayet temiz anlatmış. Bu şekilde rahat geçtim.

• Chapter 4 son boss unu Weavers Needle olmadan geçebilen varmıdır  

Hundred-Eyed Daoist Master

• Wukong sevdalıları beğenecektir diye düşündüm

KongGameplayyoutube
    #blackmythwukonggameplay
    https://www.youtube.com/shorts/zBmj_-CKBDw?si=yJ7XogkBIjmPjvDG

• gamer-x kullanıcısına yanıt

çok zorlar dostum ben birbuçuk saat denedim son saldırılarından çok iyi kaçmak lazım her açıdan vuruyor. baktım olmayacak gittim iki yan görev yaptım aldım tek seferde geçtim son fazı.

• Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Yendim hocam da oyun bitti :) şu oyunun başındaki arkadaşla dövüşmedim. Yanlış mı ilerledim acaba ?

• Bir buzlu kapı var arkadaşlar o nasıl açılıyor oyunu bitirdim ama ?

NG+ ya geçmediysen eğer oyunun gizli sonunu görmek için söylediğin boss ile dövüşebilirsin ama tüm gizli bölgeleri bitirmiş olman gerek bunun için.

Burayı inceleyebilirsin tüm detaylar var

https://www.powerpyx.com/black-myth-wukong-how-to-unlock-secret-ending/

• ottomanson kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Oyuna bugün başladım chapter 2 ye geçtim gerçekten iyi bir oyun yapmışlar Çinliler. Yalnız hala patch gelmemiş sanırım PS'ye sistem dilini ingilizce yapmak zorunda kaldım. Türkçede hata verdi.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 saatin sonunda ben de bitirdim. Üç tane kupam kaldı alınmadık. Artık o da başka zamana. Benim gibi çok iyi dodge atamayıp bolca gourd harcayan arkadaşlara tavsiyem : Ring Of Fire (Chapter 3 Monk Questle alınıyor) ve Pillar Stance. İçine girip üçgene abanıyorsunuz. Hem canınız doluyor hem de hızlı şekilde heavy attack yapıyorsunuz. Bu şekilde oyunun son bossu hariç (o duruşa izin vermediği için) hemen hemen her bossu böyle yendim. Erlang’ı da üçüncü denememde bu yöntemle yendim. Son bossta smash stance dışında çözüm bulamadım. 50 kere kendisine yenildikten sonra Erlang çerez geldi😂

• Bu bahsedilen harita güncellemesi geldi mi? Geldiyse nasıl açılıyor /)

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Domuz ile etkileşime geç hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun geliştirilmesi sırasında, #BlackMythWukong ın her bölüm sonu için altı animasyonlu kısa film oluşturmak üzere Çin'deki birkaç üst düzey 2D animasyon ekibiyle çalıştık. Bu animasyonların orijinal versiyonlarını herkesin keyif alması için YouTube'a yükledik. (Not: Bu animasyonlar spoiler içerir.)

x (formerly twitter)
    Black Myth: Wukong (@BlackMythGame) on X
    https://x.com/BlackMythGame/status/1836829473637064882

Playlist

youtube
    Six Roots-Black Myth Wukong ending animation origenal version
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL6YP40ZSqeNJkIYpvDOalB7HPKsgbzfLZ&si=vmtUJpeY81uvXVJF

• Chapter 4'ün son bossu düşman boşuna o nedir aga zorlamiyor dedim simdeye dek ama 2 saat harcadım geçmek için son fazıni iyi ezberlemek gerek harbi harbi zordu çok uğraştirdi

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.