< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU (70. sayfa)
-
-
Oyun konusunu bir Çin Mitolojisinden alıyor, Maymun Kral'ın yolculuğu, hikayeyi komple işlediler. Tek bir hikaye zaten. İsmi Batı'ya Yolculuk, ölümsüzlüğü arayan bir figür. Başka mitolojilere geçme gibi bir durumu da yok bildiğim kadarıyla.
-
Devami gelmez ama baska bir oyun yapabilirler, fsnin yaptigi bloodborne, sekiro, elden ring gibi, fs de hep dark souls yapmadi sonucta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun üçleme yada 2 oyun olacak. Geçen gün açıklama yapılmıştı. önce 12 bölüm olarak tasarlamışlar sonra 6 ya düşülmüş. Bunda en önemli etken maddi olanaklarmış. Hatta DLC yolda
digital trendsBlack Myth: Wukong set to get a DLC expansion before a sequel | Digital Trendshttps://www.digitaltrends.com/gaming/black-myth-wukong-dlc-expansion-reports/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 25 Eylül 2024; 15:36:34 > -
New game plus ı da bitirdim taş gibi souls like olmuş adamlar yapmış ve kendine özgü mekanikler ile bunu yapmışlar. Souls like kurallarını bazı yerlerden esnetmişler gayet güzel dokunuş olmuş. Oyun zaten kendine ağırlıklı olarak sekiro, bloodborne ve nioh u örnek almış.
Bazı zor bosslar var özellikle bölüm sonu bossları eğer güzel git gut yapmadıysanız geçmiş olsun. Ben hep souls like oynarım önceden hazırlıklıyımdır grind yapmadan bosslara gitmem beni bile bazıları zorladı.
Sonuç olarak from oyunları dışında ki en iyi souls like olmuş herkese tavsiye edilir.
-
Hocam kaç levelde bitirdiniz oyunu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chapter 4un sonlarindayim çok zorlanıyorum. Bosslar mi zor yanlış build mi yaptım anlamıyorum. Akrep bossu çok zor geliyor. Normal mi
Oyunu sktif oynayan varmı güncellemeden donra çok sinir bozucu bir hata meydana geldi 3.karlı bölümde sesde bozulma yaşayan varmı hışırt hışırt diye ses geliyor durmadan homepodlarda sandım sabah salondakiyle degiştirdim aynı oyunda sorun başka yaşayan varmı
Düzeltme yapılmıyor o yüzden tekrar msj attım sanırım sorun ps5 de tüm oyunlarda yapıyor telle ses kaydı aldım ama buraya atamıyorum varmı sesde sorun yaşayan yoksa bnm cihazmı gümledi
Hocam son güncellemeden sonra benim de başıma şöyle bir durum geliyor ara ara oyunda , karakterin ve düşmanların sesleri kayboluyor. Sadece efektleri duyuyorum. Mesela kombo yaparken sopanin sesini duyuyorum fakat karakterden çıkan sesler duyulmuyor. Ölüp tekrar doğunca ya da bonfire a oturunca düzeliyor ama bu durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 28 Eylül 2024; 18:26:49 >
Bu bazen benim başıma oyunu kapatmadan dinlenme moduna alınca geliyor. Bu oyun özelinde değil bu arada. Sorun belki bundan kaynaklanıyordur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun bendeki apple homepodlardaymış silip yeniden kurdum düzeldi
-
Powerpyx kanalının videolarını takip etmeni öneririm hocam
Geçenlerde Battal Gazi seyrederken denk geldim Maymun Kral'a hehe. İngilizce altyazı atıp reddit'te paylaşmıştım buraya da bırakayım
-
-
-
Oldu tşk ederim powerpyx %100 videoları yokmu
Rica ederim
Genelde %100'den çok belirli kupaların videolarını atıyor. Şöyle bir kanal var;
https://youtube.com/playlist?list=PLtI7vq-NpiU-yKp3_vFavwOVdfmbQM8ey&si=Q6TlyK608wOD5WxA
Ben bu kanalın rehber videoları sayesinde Dragon's Dogma 2'yi platinlemiştim. Tavsiye ederim
Oyunu bitirdikten sonra NG+ baslamak isterken yanlislikla new game e bastim. Hersey sifirlandi. Geri dondurmenin bir yolu var mi:(
New cycle demem gerekiyormus, sonradan ogrendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 30 Eylül 2024; 7:40:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X