Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
55
Favori
51.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nier

Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum, forumda oyunu aldığı gibi patlayanlar oldu. Ben Brezilya psn den mesela aylardır numaram ekli sorunsuz kullanıyorum.

Numarada dolayı ban Hong Kong özelinde olabilir. Ip'den de ban atıyor olabilirler. Brezilya psn demekki takmıyor hocam kim nereden almış. Oyunu almak istiyorum hk psnden ama bu ban atılan hesapları görünce vazgeçiyorum.
  • Oyunda öldügünde tekrar dirilmeni saglayan iksirmi var sanki bir videoda gördüm
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

tahminin ortalıkta satılan HK Psn bakiye kodlarında bir olay var.

tedarik ediliş şekilleri yasal olmayan bir şekilde ya da çalıntı kodlar vs. olabilir mi diye düşünüyorum.

başka mantıklı bir açıklaması yok. başka PSN'den oyun almak, hesap açmak bunlar yasal olmayan şeyler değil.

PSN desteğin bu konu ile ilgili mesajları; yani başka ülkeden oyun alma sıkıntısı değil bu.

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU

dün tam 1:30 saat bekledim HK psn'den canlı desteğe bağlanmak için. nihayetinde bağlandım.

bi ton soru sordu hesapla ilgili. hepsini verdim. kayıt oluşturuldu ve tarafınıza mail atılacak dedi. referans numarası falan verdi.

fakat neredeyse 24 saat olacak maile gelen hiç bir şey yok. referans numarası ile de bir sorgu yapma yeri yok. HK PSN tam anlamıyla iş bilmez bir yer.

ha uzun zamandır PSN için destek almadım, TR ve diğer bölgelerde destek olayı nasıl işliyor onu da bilmiyorum. belki de aynıdır.

sorun yaşasak işimiz Allah'a kalıyor demek.

• eltürco kullanıcısına yanıt

hala numara diyorsunuz...

hesabı korumak için telefon girme kısmına girdiğinizde bir sürü ülkenin alan kodu çıkıyor her PSN'de. malum TR için +90'ı seçiyoruz biz.

eğer farklı ülke numaraları ile korumada sıkıntı olacaksa adamlar neden tüm ülkenin alan kodlarını koysunlar o kısma?

• Oyunu bende hk psn den aldım hiç bir sorun olmadı hatta oyunu 3 defa bitirip platinledim yorumlara bakıyorum da kaç kişi ban yemiş ilginç
  • indirime girince bir göz atmak lazım

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne ise yariyor bu spell binder büyüsü?. NG+ 5. Chapterdayim. Simdiye kadar Hic kullanmadim :)

Bir de bu bitkileri toplayinca seed topluyorum saniodum. Meger seed cok az bitki den cikiyormuş :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 3 Ekim 2024; 17:17:53 >
  • maverick666 kullanıcısına yanıt
    Seedler platin kupa kasacaksan bol bol farm yapacaksin random dusuyorlar
  • Oyuna başladığımdan beri bana adilik yapıyor videoda adam boss kesiyor armor kolluk veriyor ben kesiyorum vermiyor bütün zevkimin içine etti
    Kollarını kesmen lazım hocam. O kol zırhı sadece o şekilde düşüyor.
    Kollarini arkadan saldirarak koparacaksin save yedegin yoksa ng+ gecmis olsun.
  • Cvplar içşn tşk hata bende o zaman
  • Ben bir hata yaptım galiba chapter 4 te sadece second sister la karşılaştım diğerlerini pataklamadan ana kraliçeyle dövüşüp sonra yanlışlıkla one hundred eyes daoist le fight sekansına girdim orada diğer kızkardeşler de vardı boss fight ı birlikte yaptık item falan kaçırdım dmi baya

Bir de şu kafası el şeklinde olan boss var kanatlı olan, dövüşün ortasında sinematik girdi dövüşmeden fight ı yarıda bırakıp gitti burada yapmadığım bir şey mi vardı?
  • Yellıw loong 3 saat oldu geçemiyorum
    Kaç levelsin? Şu farm yeri vardı orada biraz level kasarsan kolaylaşıyor 20 level falan kasmıştım sonra hallettim. Bir de vuruşlarında bekle biraz fake saldırı yapıyor asıl vuruşu sonra gerçekleştiriyor yuvarlağa erken basma.
  • massiv a kullanıcısına yanıt

Orda kasmak için bir spell var onu bulamadım videoda fiery guard diye bir item var onu buluyorda ne yapmak lazım bilemedim

Biraz daha güçlenip geri gelirsin hocam. Bana da başta zor gelmişti, zorlamadım güçlenip geldim, rahatça kesmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 5 Ekim 2024; 23:30:29 >
    Onu kasmak için iki başlı patlayan tavşan ruhunu alman lazım sadece
  • Farm yerinde kendini patlatan spell aldımda adam videoda bi patlatıyor hepsi patlıyor bende 1 yada ikisi
    Verdigin yetenekleri herhangi bir yerden geri al 20 tane yetiyordu galiba o tavşan dönüşümünü güçlendirmek için kullan fulle hepsini. Bir de o büyünün altında dönüştüğü zaman saldırı gücünü artıran yetenek bölümü var onu da fulle. Sopada da attack power en güçlü olanı al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 6 Ekim 2024; 10:37:45 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.