< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam bende bitirdim oyun müthiş bu arada. O erlanga için kaç saat uğraştım sonra forumdan bi arkadaştan tüyo aldım tekte geçtim 😂 bi tanesi taş kafa transform diğeri kasırga yapan ayna fanı bu ikisi armorunu yok ediyor sonra bam güm girip kesiyorsun yoksa imkansız yani kesmek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 14 Ekim 2024; 3:0:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 17 Ekim 2024; 13:48:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Destined Ones, sabrınız için teşekkür ederiz! #BlackMythWukong için ana disk hazır olduğunda, PS5 fiziksel sürümü çok yakında sizin için hazır olacak. x (formerly twitter) Black Myth: Wukong (@BlackMythGame) on X https://x.com/BlackMythGame/status/1847911254234468563 |
Pro desteği gelecekmi acaba? |
Erlang oyunun en zor ama taktiğini bulursan oyunun en kolay bosslarından biri, onu kestikten sonra devlerle şahane bir boss savaşı olacak çok şey kaçırırsın söyliyim. |
Silent hill bitsin kellesini alacağım😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |