Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.660
Cevap
60
Favori
58.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bitirdim erlang bossunu sona bıraktım.oyunu bitirmiş olmaktan kaynaklanan rehavetle kesemiyorum adamı. Ben de oyunu sildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zugu kullanıcısına yanıt

Hocam bende bitirdim oyun müthiş bu arada. O erlanga için kaç saat uğraştım sonra forumdan bi arkadaştan tüyo aldım tekte geçtim 😂 bi tanesi taş kafa transform diğeri kasırga yapan ayna fanı bu ikisi armorunu yok ediyor sonra bam güm girip kesiyorsun yoksa imkansız yani kesmek.

• Scorpion lord öttürüyor ciddi zor boss

• Son bölümde çekirgede ne yapmalı R2 basıyorum kaçıyor

• merhaba herkese.golden mask of Fury maskesi Qi veriyor kiritik vuruşlarda.ama özellikler kısmı bende silik hörünüyor neden acaba bileniniz var mı.?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gokhan5005 kullanıcısına yanıt
    O setten baska bir ekipman daha giymen lazim. Eldiven, gogus zirhi vs... Yaninda yazar 2 set parcasi giyersen ne olur 4 set parcasi giyersen ne olur diye..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt
    Cekirgenin ustune cik 3 kere tutun R2 ile, yere inene kadar R2 yi birakma..

3. Düşüşten sonra fire mantle midir nedir onu etkinlestir. R2 ye bas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 14 Ekim 2024; 3:0:23 >
  • maverick666 kullanıcısına yanıt
    sagol cevap icin. erlang shen i yenmenin bir yolu yok sanirim.ben hayatta beceremeyecem. bir bu zorluk digeri de hollow.knight pain  of pain. bu ikisi sinir bozucu zorlukta.

• gokhan5005 kullanıcısına yanıt
    Canin az kaldiginda focusunu fulleyip bir saldiri yap. Canin fulleniyor. Sonra kaldigin yerden devam...

• Chapter 6 ya geçtim ama kafam çok karıştı. Bu oyunda bi kötü son bir de iyi son mu var? Ne yaparsak iyi son ya da ne yapmazsak kötü son oluyor? Bir de secret ending var. Bir yerde okumuştum oyunu normal olarak bitirin ondan sonra ana ekranda hikayeye devam et deyip secret ending yapın diyordu. Kafam biraz karıştı

Tamam iyi sonu öğrendim bilmeyenler için not olsun önce secret ending yapıyoruz; yani Erlang’ı yenip son 2 bossa ondan sonra geçiyormuşuz.

Secret ending için de 1,2,4 ve 5. chapterdaki secret bossları alt etmemiz lazım bir de treasure questline ı tamamlamak gerekiyor. Sonra chapter 3 teki The Great Pagoda isimli yere gidiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 17 Ekim 2024; 13:48:10 >
  • Destined Ones, sabrınız için teşekkür ederiz! #BlackMythWukong için ana disk hazır olduğunda, PS5 fiziksel sürümü çok yakında sizin için hazır olacak.

x (formerly twitter)
    Black Myth: Wukong (@BlackMythGame) on X
    https://x.com/BlackMythGame/status/1847911254234468563

• Pro desteği gelecekmi acaba?

Erlang oyunun en zor ama taktiğini bulursan oyunun en kolay bosslarından biri, onu kestikten sonra devlerle şahane bir boss savaşı olacak çok şey kaçırırsın söyliyim.

• Şu oyundan ne spoiler yedim hala yemeye devam ediyorum ne bitmez tükenmez içeriği varmış. Yiyorum yiyorum bitmiyor.🙂

• Elham ovası bülbül yuvası bu kadar olur bu dürzü Erlang’ın cenaze duası. 40. Denemede geçtim

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Silent hill bitsin kellesini alacağım😂

Ayrıca Erlang ı kesmeden oyunu bitirirsen 6. Relic i alamıyorsun new game+ için çok faydalı eki var kopyaların focuslu vuruşunu taklit ettiği özelliği veriyor. New game+ bile oynatıyor kendini

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.