Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
55
Favori
51.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu boynuzlu armorun adı nedir? Birde psn kapalıyken wukong oynanırmı kayıt vs sorun olurmu

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaKemal.. -- 1 Ekim 2024; 10:6:50 >
  • MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt
    Golden feng tail crown
  • oyunu bu gün bitirdim. satışa koyduktan sonra tel doğrulamasını kaldırmak için hesaba gireyim dedim;

süresiz askıya alındı diyor. oyunu daha bir kaç saat önce bitirdim halen açılıyor PS5'imde. hesabı kaldırsam sanırım bir daha eklememe izin vermeyecek. Forumdan Volkan hocamın yardımı ile almıştık HK psn'den ama sanırım anlamsız bir şekilde banladılar.

@byvolcan

EDIT: banlanıp hesabı açtırabilen oldu mu? Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU 

PS5’de de durum aynı ama hesaba giriş yapmadığım halde oyunu açıyor halen. vay arkadaş, bir daha HK psne ne bulaşanı ****ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Ekim 2024; 17:9:47 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun hocam bu oyunda sıkıntı oldu banlıyorlar hesabı. Ne ile alakalı çözemedik forumda 12-13 kişi de banlanmıştı en son belki sayı dahada artmiştır aynı oyun ve hk psn hepside.

hesabı konsoldan kaldırırsanız ekleyemezsiz bir daha maalesef. Banlanıp hesabı açılanda olmadı

• byvolcan kullanıcısına yanıt

resmen durum bu demek.   

Kutsanmış Kanalyoutube
    DOLANDIRILDIM LAA
    https://www.youtube.com/watch?v=pXcr4HBBv2M

HK'den bir daha çöp bile almam, dolandırıcı çekik götten bacaklılar.  ticket bile atamıyorum, ticket sistemine erişemedim bir sorun yaşasak demek muhatap bile yok. rezillik.

Hocam ilanı iptal olarak düzenlemişsiniz. Düzenlenen mesaja durumu yazar mısınız, hala da hong kong hesabı satmaya çalışanlar oluyor çünkü. El bombası gibi bu hesaplar, birisinde patlayacak mutlaka.

durum ile ilgili mail attılar cevapta geldi hocam kural ihlali gibi birşey yazmışlar ama detay yok tam nedeni belli değil yani. ticket sistemine vpn kullanarak erişebilirsiniz hocam bu şekilde chat e bağlanabilirsiniz.

Ben oyun ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü platin kastığım için asya bölge oyunları hk psnden alırım yıllardır sorun olmadı bu zamana kadar. geçenlerde deneme için küçük bir oyun aldım tekrar şimdilik sorun yok 2 hafta oldu alalı. Tabi artık büyük oyun alınmaz risk malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 1 Ekim 2024; 18:3:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

Hocam ilanı iptal olarak düzenlemişsiniz. Düzenlenen mesaja durumu yazar mısınız, hala da hong kong hesabı satmaya çalışanlar oluyor çünkü. El bombası gibi bu hesaplar, birisinde patlayacak mutlaka.

ya benim anlamadığım ortada yasal olmayan bir olay yok ki. benzer yöntemle yıllardır hindistantan aldık, alıyoruz.

yıllar önce amerika psn'den vs. aldığımız da oldu bakiye kartları ile. hong kong tarafına bakan kimse artık onun işgüzarlığı bu başka bir şey değil.

anladığım kadarıyla oturtmuşlar bir stajer çocuğu, hong kong psn'e hong kong ip'leri dışından giriş yapan herkesi banla falan demişler.

başka izahı yok bu durumun. işin en kötüsü nedensiz banlama. özellikle hesaba bağla mail adresine girip baktım.

hani mail atıp deseler, şu şu ihlallerden dolayı hesabınız süresiz erişime engellendi. oda yok. hala gereksiz kutusuna "Tokyo Game Show Sale is on now!" mailleri düşüyor. hem banlayıp hem alışveriş yap demek ayrı bir kafa.

dediğim gibi, tamamen HK PSN'e bakan yönetimin bok yemesi. uğraşmak lazım ama daha ticket atabileceğim bir sayfaya bile yönlendirmekten aciz PSN.

• byvolcan kullanıcısına yanıt

oyun bazlı olması aklıma yatmıyor.

şimdi küçük bir oyun aldım demişsiniz 2 hafta önce. oyunu satmaya çalışmasam ban olayından haberim olmayacaktı.

o yüzden arada tarayıcıdan girip bakın bence bu oyun özelinde. ben bir daha hayatta bulaşmam HK Psn'e o ayrı. benim kumarım burada biter. Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU 

• Oyunda en etkilii en yararlı spelll spell binder yanlız bütün manayı tek seferde yiyor yoksa çok etkili
    1 aya yakındır oynuyorum wukong aldım Hong Kong hesabı açıp . Şükür Allah'a hesapta bir sorun yoktur.
  • shunter kullanıcısına yanıt

eğer denemediysen bi tarayıcıdan aç bak hocam hesaba. şuan bende açsam oynarım ama yeni giriş deneyince anlaşılıyor banlandığın.

Hesap ayarlarına felan giriş yapıyorum şifremle ps üzerinden hocam .
    Tarayıcıdan da girdim bir sorun yoktur .
  • shunter kullanıcısına yanıt

aman olmasın da hocam nazar değmesin. dediğim gibi benden uzak Allah'a yakın olsun artık HK psn o ayrı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

aman olmasın da hocam nazar değmesin. dediğim gibi benden uzak Allah'a yakın olsun artık HK psn o ayrı. :)

Tahminim hesaba Türk telefon numarası ekleyince hesabiniz patlamis.
  • eltürco kullanıcısına yanıt

Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum, forumda oyunu aldığı gibi patlayanlar oldu. Ben Brezilya psn den mesela aylardır numaram ekli sorunsuz kullanıyorum.

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun sonlarinda verilecek sana.
    Vay arkadas, ben sansli kesimdenim herhalde hesaba bir sey olmadi, daha da hk psnden almam ben de riske giremem.

Tr psni bu hale getirenler utansin ne diyim, gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Ekim 2024; 0:40:20 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.