Şimdi Ara

Black ops 2 satın alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steam üzerinden black ops 2 satın alıcam . ama 3 tane çıkıyor
    Call of Duty® - Black Ops II Satın Alın 29.99 usd
    Call of Duty®: Black Ops II Digital Deluxe Edition Satın Alın 39.99 usd
    Call of Duty: Black Ops II - Season Pass Satın Alın 49.99 usd

ben girip multi oynamak istiyorum ama aralarındaki farkı araştırdım bulamadım.

• dostum digital deluxe editionda ek silahlar vs season pass da ise tüm dlcler bulunuyor
  • Black Ops II olan standart oyun. Alıp girip multi oynarsın.
    Deluxe olanda ek silahlar falan var üstteki arkadaşın dediği gibi
    Season pass ise tüm dlcler içerisinde olarak satılıyor

sanırım sana standart olan yeter 30 dolar
  • evet arkadaşlar bende indirim varken almak istiyorum,multiplayer zombie için alıyorum sırf oyunu bu yüzden hangisini almalıyım season pass tüm dlcler içerdiği için daha çok zombi haritası olucak ama deluxe olan sadace 1 tane ek zombie haritası veriyor dimi bu yüzden season pass almak benim için daha mantıklı gibi yorumlarınızı bekliyorum acil!!

edit:bu season pass ı oyunu satın aldıktan sonramı almak gerekiyor arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 14 Temmuz 2013; 8:48:43 >
  • Paran yetiyorsa season pass al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan1024

Paran yetiyorsa season pass al

season pass alınca oyunuda almış oluyoruz dimi yani sadece dlc deil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

quote:

Evet o kadar paraya sadece dlc mi olurBasarlar activisionun binasiını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

quote:

Evet o kadar paraya sadece dlc mi olurBasarlar activisionun binasiını

tüm dlcler paketleri mevcut dimi veriyorum siparişi onay bekliyorum sizden :)

• sipariş veremiyorum hata:Your transaction failed because you are trying to buy 'Call of Duty: Black Ops II - Season Pass' which requires ownership of 'Call of Duty: Black Ops II - Zombies'. Please correct the error and try again. black pos 2 zombies sahib olmanız gerekiyormu öyle bişey diyo sanırım

edit:demiştim ben bunu oyunu aldıktan sonra almak gerekiyo tüm dlc paketlerini tek paket yapmışlar oyun deil yani bu o yüzden satın almıyo önce oyunu al diyo

edit2:İndirilebilir İçerikler
    Çalışması için Call of Duty®: Black Ops II oyununun Steam sürümüne sahip olmanız gerekmektedir.

şimdi oyunu alıcam 30 dolar bide tüm dlcleri alırsak 50 dolarda o 80dolar 160 lira ( 160 lira veremem kusra bakmasınlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 14 Temmuz 2013; 9:43:10 >
  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    call of duty bo 2 multi aldım ama oynayamadım hileciler yüzünden

oynıcaksan battlefield al daha az hileci var
  • quote:

Orijinalden alıntı: anayols

call of duty bo 2 multi aldım ama oynayamadım hileciler yüzünden

oynıcaksan battlefield al daha az hileci var

aldım oyunu 30 dolara ben zaten zombie modu için aldım ama oyun tırt çkıtı steamdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama 1 saate 1zoe giriyorum oyuna oyunucu bulamıyor buluyop server a bağlanmıyo servera bağlanıyo oyun içinde hata veriyo çok sıkıntılı bu kadar az kişi olmasına şaşırmamalı millet alıyor xbox ı rahat ediyor valla o yüzden konsollarda daha çok satıyolar oyunlar 60 lira verdik sabah sabah steam de indirim vardı diye aldım pişman oldum gerçekten :S
  • http://tr.twitch.tv/ de genelde help ilk 3 te birazda ondan dolayı almak istiyodum. ama oynayanlar genelde konsoldan giriyolar sanıyosam. gerçi pc den de girenler var. steamden server taraması yapınca hiç mi çıkmıyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiraykanka -- 14 Temmuz 2013; 16:31:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiraykanka

http://tr.twitch.tv/ de genelde help ilk 3 te birazda ondan dolayı almak istiyodum. ama oynayanlar genelde konsoldan giriyolar sanıyosam. gerçi pc den de girenler var. steamden server taraması yapınca hiç mi çıkmıyor ki

buluyor ama biraz bekletiyo sonra yükleme ekranında servera bağlanmak için 11 e kadar sayıyo bağlanmıyo tekrar çıkıyo giriyo tekrar sayıyo bazen 2-3 sefer oluyo bazen tek seferde alıyo :S
  • Konuyu hortalattığım için üzgünüm, yeni başlık açıp ortalığı kalabalık etmek istemedim.

Şuan steam de indirim var, Delux edition 37 TL normali 48 TL.
    Delux edition'da hikaye kısmı oynanıyormu yoksa sadece ek özelliklermi getiriyor.

Bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum,

Teşekkür ederim,
    Not:indirim bitiş 3 aralık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.