Şimdi Ara

Black Ops 2 VAC Ban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar VAC Ban yedim süresi ne kadardır nasıl kaldırıl bi bilgisi olan varmı daha alalı 2 hafta bile olmadı ban yedim ltfn yardım çıldırıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalorgun

Arkadaşlar VAC Ban yedim süresi ne kadardır nasıl kaldırıl bi bilgisi olan varmı daha alalı 2 hafta bile olmadı ban yedim ltfn yardım çıldırıcam

VAC Ban kalkmaz evladım.
  • Cheerub kullanıcısına yanıt
    Off ya Valve
  • Hile kullanıp bide banlanınca ağlamıyormusunuz asıl size valve en doğrusunu yapıyor.
    Ben hile kullanmadım pcdeki Kernel programını hile sanıp oyundan attı bilip bilmeden konuşmayalım.
  • Tabi
    İnanma sana kalmadık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalorgun

Arkadaşlar VAC Ban yedim süresi ne kadardır nasıl kaldırıl bi bilgisi olan varmı daha alalı 2 hafta bile olmadı ban yedim ltfn yardım çıldırıcam

Tekmeyi yemişin hacı, giremezsin daha.
  • YangınYeri kullanıcısına yanıt
    Yeter ya ben bu valveyi simdi baktım hiçbir online oyuna giremiyom
  • VAC Ban=Süresiz yasak. Kimi banlamada sadece oyuna veya o oyunun grafik motorunu kullanan bütün oyunlara giremezsin, kiminde de hiçbir oyuna giremezsin. Senin ki de öyle olmuş anlaşılan.

Neymiş efendim, kerner programındanmış. Sayende bayağı bi keyiflendim. Senin gibi hilecilerden çok çektim, sinir krizleri geçirdim, çok sövüp günaha girdim. Baktım olmuyor, sonra bıraktım.
    Şimdi de bu kişilerden birinin banlandığını görünce ne kadar sevindim, anlatamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

VAC Ban=Süresiz yasak. Kimi banlamada sadece oyuna veya o oyunun grafik motorunu kullanan bütün oyunlara giremezsin, kiminde de hiçbir oyuna giremezsin. Senin ki de öyle olmuş anlaşılan.

Neymiş efendim, kerner programındanmış. Sayende bayağı bi keyiflendim. Senin gibi hilecilerden çok çektim, sinir krizleri geçirdim, çok sövüp günaha girdim. Baktım olmuyor, sonra bıraktım.
    Şimdi de bu kişilerden birinin banlandığını görünce ne kadar sevindim, anlatamam.

Bende Forumun kendini beğenmiş şımarıklarla dolmasını görünce ne kadar üzüldüm anlatamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalorgun -- 24 Haziran 2013; 18:10:58 >

• kemalorgun kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç evlat?
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    1.si ben senin evladın fln değilim
    2.si Yaşımdan sanane
  • kemalorgun kullanıcısına yanıt
    "Evlat" kelimesi ile "Evladım" kelimesi farklıdır.

Konuya gelecek olursak, banlanmakla aklın başına gelmiştir heralde ve umarım bu sana iyi bir ders olmuştur. Bir daha hile yapmazsın böylece.
  • Valve Anti-Hile
    some of your game files have been detected to have no signatures or invalid signatures.You will not be alllowed to join VAc secure servers

cs go ya girdim bu hatayı aldım ve çözdüm.
    Steam i açın cs go ya sağ tıklayıp Özellikler>yerel dosyalr>ön belliği bütünüyle doğrula
    bu işlemi yaptım oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewanzo

Valve Anti-Hile
    some of your game files have been detected to have no signatures or invalid signatures.You will not be alllowed to join VAc secure servers

cs go ya girdim bu hatayı aldım ve çözdüm.
    Steam i açın cs go ya sağ tıklayıp Özellikler>yerel dosyalr>ön belliği bütünüyle doğrula
    bu işlemi yaptım oldu

sagol Hocam ama ozellikler de yerel dosyalar>ön belleği bütünüyle doğrula
    nerde?
  • steam i aç ordan hangi oyunda vac yemişsen onun üstüne gel sağ tıkla özellikler de yerel dosyalar ordan ön belleği bütünüyle doğrula
  • Ewanzo E kullanıcısına yanıt
    olmadı yine VAC ban dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalorgun -- 28 Aralık 2013; 14:49:02 >
  • bende bugünlerde can sıkıntısına giriyodum öylesine no recoil kullandım baktım vac ban
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.