Şimdi Ara

Black Ops: Escalation DLC Pre Orderda, Fiyat Aynı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Steam'de pre ordera çıktı DLC, fiyat yine aynı sadece pre ordera özel büyük bir (!) indirim var %10 kadar. Yine 4 MP mapi ve 1 tane zombi mapi içericek. Almayı düşünen var mı?

• Zoo ve Survive haritası için alıcam.. First Strike olanı da almıştım ama kowloon dışında diğerlerini pek oynamadım.
  • Bu dlc yi kimler alıcak forumdan arkadaşlar. Yoksa ilk dlc ye yapıldığı gibi yine protestomu ediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

Evet arkadaşlar Steam'de pre ordera çıktı DLC, fiyat yine aynı sadece pre ordera özel büyük bir (!) indirim var %10 kadar. Yine 4 MP mapi ve 1 tane zombi mapi içericek. Almayı düşünen var mı?

Şahsen almam ama Yeni bir oyun cıkıcak ismi L.A. Noire çıkıcak paranı biriktir boşuna harcama :)
  • BF 3 beklenirken bu alınmaz hocam bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacob_Bellic

quote:

Evet arkadaşlar Steam'de pre ordera çıktı DLC, fiyat yine aynı sadece pre ordera özel büyük bir (!) indirim var %10 kadar. Yine 4 MP mapi ve 1 tane zombi mapi içericek. Almayı düşünen var mı?

Şahsen almam ama Yeni bir oyun cıkıcak ismi L.A. Noire çıkıcak paranı biriktir boşuna harcama :)

Benim alacağımı kim söyledi, CoD dünyasındaki 15 dolarlık tüm DLC'ler gibi bunu da almam

• ben mw2 nin 2 map packini de aldım ama bops gibi bu kadar sorunlu bir oyunun dlc lerini protesto ediyorum.
  • Pahalı ama bunu aldım bakalım haritaları beğenirsem.Firs strikeyide alacağım.

2 haziran gelsin bakalım
  • 2 Harita paketine 30$ vermeyi bende tasvip etmiyorum, ama 2. dlc paketindeki zombie modu çok güzel almayı düşünüyorum. Oyunun kendi içindeki 2. zombie haritasındaki gibi yine ünlüler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Mayıs 2011; 15:51:39 >
  • dlc lerin ikisinide dün aldım geçtim, ancak dlc 1 i oynyamıyorum forumdada konu açtım zaten map yükleme ekranında çakılıp kalıyor başka arkadaşlarımdada durum aynı acaba başka insanlarda bu sorunu yaşıyormu?
    dlc2 çıktığı zaman göreceğiz bakalımo çalışacakmı
  • Escalation eğlenceli gibi gözüküyordu ben dayanamayıp aldım.
  • Ben bu DLC çakması harita modlarına uyuz oluyorum. Warcraft ve CS veya Left 4 dead gibi oyunlarda haritaları amatör harita yapımcıları veya oyuncuların kendileri yapıyor ve çok da güzel eğleniyor insanlar bu sistemi kapalı hale getirip bunun üzerinden para kazanmaları bana doğru gelmiyor. Dolayısı ile bundan önceki 15 er dolarlık 3 dlc ye ne muamele yaptıysam buna da aynısını yapacağım. Almam yani. Nasıl olsa her yıl bira tane cod oyunu çıkıyor aynı DLC tadından WOW oyununa 3-4 yılda bir DLC(genişleme paketi) çıkarken her biri farklı birer oyun gibi neredeyse cod un ana oyunları yılda bir çıkıyor buradaki aç gözlülüğü görmemek için bence kör olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Ben bu DLC çakması harita modlarına uyuz oluyorum. Warcraft ve CS veya Left 4 dead gibi oyunlarda haritaları amatör harita yapımcıları veya oyuncuların kendileri yapıyor ve çok da güzel eğleniyor insanlar bu sistemi kapalı hale getirip bunun üzerinden para kazanmaları bana doğru gelmiyor. Dolayısı ile bundan önceki 15 er dolarlık 3 dlc ye ne muamele yaptıysam buna da aynısını yapacağım. Almam yani. Nasıl olsa her yıl bira tane cod oyunu çıkıyor aynı DLC tadından WOW oyununa 3-4 yılda bir DLC(genişleme paketi) çıkarken her biri farklı birer oyun gibi neredeyse cod un ana oyunları yılda bir çıkıyor buradaki aç gözlülüğü görmemek için bence kör olmak lazım.

AĞZINA SAĞLIK
  • quote:

Aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.