Şimdi Ara

Black Ops Geçemediğiniz Bölümler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
127.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben 1. bölüm ikinci part'ı bir türlü geçemiyorum ya. adamları öldürüyorum sonra BTR geliyor bir şekilde patlıyor sonrada ''you are actions coused your team to be killed.'' yazıyor. Hayır videolara bakıyorum benden farklı bir şey yapan yok, ama mutlaka bir şeyi eksik ya da yanlış yapıyorum. Lütfen bir yardımcı olun ya hayrınıza
  • mttnc adlı arkadaşım shifte basarak koşuyormusun ? koşuyorsan ya oyun dosyalarından biri eksik olmalı yada bug vardır yine grafik ayarlarını yükselterek oyna (ama baştan) büyük ihtimalle bugdur ve bugların çoğunluğu grafiği yükselterek yok ediliyor
  • oyuna yeniden başladım düzeldi kardeşim sağol :)
  • Arkadaşlar bu karanlık bölüm var kapıyı itirken arkamızdan araba geliyor sonra ekran kararıyor. O blümü nasıl geçeceğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantasy*

Arkadaşlar bu karanlık bölüm var kapıyı itirken arkamızdan araba geliyor sonra ekran kararıyor. O blümü nasıl geçeceğiz ?

kardeş yorumları okumuyormusun ? ben ne dedim dikkat lütfen
  • abiler şimdi son bölümde bölüm bittikten sonra gelen zombi var onu ben kapattım daha nasıl açacağım bi cevap lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sallakafayu

abiler şimdi son bölümde bölüm bittikten sonra gelen zombi var onu ben kapattım daha nasıl açacağım bi cevap lütfen...

eğer oynadın Black Ops orjinal değil ise oyunun son bölmünü tekrar oynayıp bitirip bekleyin zaten ben öyle zombi modu oynuyordum.bu arada ne oldu cesaretini mi topladın söyleyim ben en fazla tek başıma 4. güne kadar dayandım sonra beni köşeye sıkıştırıp iffet muamelesi yapıyorlar

• yok bi arkadaş söyledide çok gelirse masanın üzeirne çık ordan dene diyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sallakafayu

yok bi arkadaş söyledide çok gelirse masanın üzeirne çık ordan dene diyodu

oraya çıkmaya çalıştım amma olmamıştı sanırım hile kullanarak yapıyorlardı cs de fly noclip hileleri gibi bişey yapıp çıkıyorlardı normal olarak çook denedim ama nafile
  • Ben daha oyunu yeni aldım en başlarda takıldım bu hapiste dayak yerken başlayan bölüm elimize taşı alıyoruz sonra napıcaz? failed follow the escape plan diyor.yardım lütfen. Bu arada bu oyunun tam çözümünü arayınca her yerde videolar çıkıor ama benim internetim kotalı şu an dolmasına çok az kaldı video izleyemiyorum birileri yazılı tam çözüm yazarsa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapza12

Ben daha oyunu yeni aldım en başlarda takıldım bu hapiste dayak yerken başlayan bölüm elimize taşı alıyoruz sonra napıcaz? failed follow the escape plan diyor.yardım lütfen. Bu arada bu oyunun tam çözümünü arayınca her yerde videolar çıkıor ama benim internetim kotalı şu an dolmasına çok az kaldı video izleyemiyorum birileri yazılı tam çözüm yazarsa çok iyi olur.

kardeş orada der zaten tam hatırlamıyorum ama ya ''v'' ye basılı tutacaksın ya da ''f'' ye
  • evet dediğin gibi v ye basarak geçtim çok teşekkür ederim yardım için
  • Beyler ben o bölümü varillere yardıra yardıra geçmiştim sayılıyor mu?
  • Ya Şu At ne Ayak ya üstüme düşuyor kaldirmak için fareyi kirmakmi lazim ayni anda basiyorum bi sag bi sol yapiyorum sonuc yok elimde kalacak fare en zor bolumleri geciyoruz zorun bi ustundeki seviyede oynuyrum ama boyle boktan şeyleri gecemiyorumya oyunu silesim geliyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamura1

Ya Şu At ne Ayak ya üstüme düşuyor kaldirmak için fareyi kirmakmi lazim ayni anda basiyorum bi sag bi sol yapiyorum sonuc yok elimde kalacak fare en zor bolumleri geciyoruz zorun bi ustundeki seviyede oynuyrum ama boyle boktan şeyleri gecemiyorumya oyunu silesim geliyor :(

önce sağ sonra sola bas basılı tut kaldırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bir turda bilgisayar karşında D ve mouse işaretinin sağ ok yönünde bir tuş işareti gözüküyor orayı geçemedim yardım edebilecek biri varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladexnice63

bende bir turda bilgisayar karşında D ve mouse işaretinin sağ ok yönünde bir tuş işareti gözüküyor orayı geçemedim yardım edebilecek biri varmı ?

hangi bölüm ?
  • arkadaslar nehırden otobus gelıyor orda tab to F push dıyor onlara basıyorum bır turlu olmuyor yardım !!!
  • ama dedıgım yer call of duty ops 2 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsl5250

ama dedıgım yer call of duty ops 2 de

Mesajını sil konusu burası değil o konuyuda sen açabilrisin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.