Şimdi Ara

Black Ops Geçemediğiniz Bölümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
127.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya ss koyun geçenler olarak cevaplayalım. mesela forumda en çok bu bölümü gördüm.

quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

Bu aşamadayken ne yapmamız gerekiyor, 32m yazan noktanın olduğu yere gidiyorum ve öldürülüyorum. sarı noktanın orda hiç bişey yok. ne yapmam gerekiyor? (single player)

burayı geçerken kafayı yiyodum.

kısa yol geçmek için. siperlere tek tek girin en alttakinde bi tane kutu gibi bişey var onu alın. sonra çıkın dolanın. variller olcak. o varillerin yanına gidip f e basın yakıp aşağı atıyo. temizleniyo oralar. bi arkadaş daha sormuş sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

Buraya ss koyun geçenler olarak cevaplayalım. mesela forumda en çok bu bölümü gördüm.

kısa yol geçmek için. siperlere tek tek girin en alttakinde bi tane kutu gibi bişey var onu alın. sonra çıkın dolanın. variller olcak. o varillerin yanına gidip f e basın yakıp aşağı atıyo. temizleniyo oralar. bi arkadaş daha sormuş sanırım.

o bölümü ben kolay geçmiştim woods a baktım varili aşağı atıyo bende aynını yaptım :D benide reznov u oynarken ki bi bölüm zorlamıştı şimdi hatırlayamadım tam
  • Ben o bölümü varilleri atmayarak direkt yardırarak geçmiştim . Ben de helikopterli bölümde takıldım 2 helikopterle başa çıkamıyorum deli olcam 30 dakikadır deniyorum
  • maceranın tavan yaptığı bölümlerden biriydi yine ben yardırarak giderken varilleride kullanmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Ben o bölümü varilleri atmayarak direkt yardırarak geçmiştim . Ben de helikopterli bölümde takıldım 2 helikopterle başa çıkamıyorum deli olcam 30 dakikadır deniyorum

Aynen
  • ya helikopteri kontraol edemiorum ben?
  • ben de helikopterin nasıl sürüldüğünü anlamya calısırken 5-6 kez dağa falan çarptım
  • ARKADAŞLAR BLACL OPS TA Bİ BÖLÜMÜ GEÇEMEDİM ...ÇATILARDAN ATLAMA BÖLÜMÜNDE KARŞI TARAFA ATLARKEN YÜKSELEMEMEMDEN DOLAYI DÜŞÜP ÖLÜYORUM NE YAPMAM LAZIM ACİL YARDIM ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

quote:

Ben o bölümü varilleri atmayarak direkt yardırarak geçmiştim . Ben de helikopterli bölümde takıldım 2 helikopterle başa çıkamıyorum deli olcam 30 dakikadır deniyorum

Aynen

3 oldu yardıranlar

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankWoods

ben de helikopterin nasıl sürüldüğünü anlamya calısırken 5-6 kez dağa falan çarptım

helikopter gayet kolay sürülüyo araba sürer gibi düşünün. kendi kendine alçalıp yükseliyo zaten. siz sadece ileri geri sağ sol yapın.
    helikopterle savaşırken sabit durmayın sağa sola kayın.

o çatıdan atlamalı bölüm dediğini anlayamadım ama geril atlı düzgün atla. ucuna gelince zıpla. bi de sanırım sağda düşmanlar var ilk pencereden onları öldür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 18 Kasım 2010; 15:33:54 >
  • ya yapamıyorum yaa geçemedim bi türlü nasıl atlanacak çatıdan nereye basmam lazım yardıımmmm :((((
  • olum git işte koşarak ucuna geldiğinde space e bas bi elinde ileri tuşunda olsun.
  • ss ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_dance

ya yapamıyorum yaa geçemedim bi türlü nasıl atlanacak çatıdan nereye basmam lazım yardıımmmm :((((

ya kanka böyle atlıcağın yere 4-5 metre kala shift e ve w ye basılı tut tam atlarken de space bas
  • Helikopterde dağa çarpınca bir şey olmuyor ki zaten çarpsanız ne olacak?
  • şu helikopterli bölümde, 2 tane helikopterle savaştığımız bölümü nasıl geçicez yahu? geçemedim bi türlü..
  •  Black Ops Geçemediğiniz Bölümler

Bölüm Crash Site Uçak Enkazına giriyorum görev targetı olarak bu kutuyu gösteriyor yanına geldiğim zaman herhangi bi aksiyon yok yardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackpuzzle

Bölüm Crash Site Uçak Enkazına giriyorum görev targetı olarak bu kutuyu gösteriyor yanına geldiğim zaman herhangi bi aksiyon yok yardım..

KUTUNUN YANINA GİT VE ADAMIN DA GELCEK ONU BEKLE GERİSİNİ SEYRET...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

quote:

Orijinalden alıntı: NER0

quote:

Aynen

3 oldu yardıranlar

Yardıranlar fan gılap kurulsun hemen.

• peki ya uçaklı bölümü nasıl geçecez?
    iaretletmemi yapcaz gerisini halletcek mi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.