Şimdi Ara

Black ops hacklendi!(ps3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 haftadan sonra tekrardan ps3 ü açtım bugün update gelmiş Black Ops a girdiğim maçta karşı takım hack mi kullanıyordu artık bilmiyorum ama hiç yaşamadığım bir olay oldu habire bir karşı takım helikopter çağırıyordu biri gidip biri geliyordu bir de helikopter le chopper gunner ı aynı anda kullanıyorlardı direk çıktım. Oyundaki killstreak i bile değiştirmiş herifler çünkü normalde chopper la helikopter aynı anda haritada olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenurl

3 haftadan sonra tekrardan ps3 ü açtım bugün update gelmiş Black Ops a girdiğim maçta karşı takım hack mi kullanıyordu artık bilmiyorum ama hiç yaşamadığım bir olay oldu habire bir karşı takım helikopter çağırıyordu biri gidip biri geliyordu bir de helikopter le chopper gunner ı aynı anda kullanıyorlardı direk çıktım. Oyundaki killstreak i bile değiştirmiş herifler çünkü normalde chopper la helikopter aynı anda haritada olamaz

böyle şeyleri gördüğünüzde çıkmak yerine karşı takımda şüphelendiğiniz kişileri rapor etmenizi öneririm.Player card ına uygunsuz logo yapıp koyan kişiler başka oyuncular tarafından rapor edildiklerinde 10 günlük uzaklaştırma alıyorlar ve herşeyleri sıfırlanıyor!Hack işine bulaşanlarada ona göre işlem yapılır hee tabi ne kadar önüne geçilir bilemem en azından biz rapor ettikçe firmanın bu kişileri belirlemeside ciddi oranda kolaylaşır.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: alr

quote:

Orijinalden alıntı: egemenurl

3 haftadan sonra tekrardan ps3 ü açtım bugün update gelmiş Black Ops a girdiğim maçta karşı takım hack mi kullanıyordu artık bilmiyorum ama hiç yaşamadığım bir olay oldu habire bir karşı takım helikopter çağırıyordu biri gidip biri geliyordu bir de helikopter le chopper gunner ı aynı anda kullanıyorlardı direk çıktım. Oyundaki killstreak i bile değiştirmiş herifler çünkü normalde chopper la helikopter aynı anda haritada olamaz

böyle şeyleri gördüğünüzde çıkmak yerine karşı takımda şüphelendiğiniz kişileri rapor etmenizi öneririm.Player card ına uygunsuz logo yapıp koyan kişiler başka oyuncular tarafından rapor edildiklerinde 10 günlük uzaklaştırma alıyorlar ve herşeyleri sıfırlanıyor!Hack işine bulaşanlarada ona göre işlem yapılır hee tabi ne kadar önüne geçilir bilemem en azından biz rapor ettikçe firmanın bu kişileri belirlemeside ciddi oranda kolaylaşır.

Saygılar...

onu biliyorum zaten arada sırada logolarına ŞEY resimleri çizenleri report yapıyoruz da o maçın bitmesine tahammül edemezdim yani kimse edemezdi ve hangisini report edeceğimi bilemezdim

• allah allah bilmediğim nele warmış yahu ayıp ediyolar ama yani adam gibi oyna prestige ni kendin kas be insan
  • Cod oyunlarının genel bir özelliği bu zaten, yalnız Treyarch şimdilik engellemeye çalışıyor, zaten report seçeneği sayesinde banlananlar da var.Açıkçası ben çok az karşılaştım 15.prestige'lerle, onlar da hakederek alanlardı.Bir Mw2 gibi olmadı şu ana kadar, geçen sene maşallah herkes 10.prestige'di Mw2'de, Infinity Ward da kılını kıpırdatmadı zaten.Tabi Treyarch'ın bu tavrını ne kadar daha sürdüreceği meçhul...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 27 Ocak 2011; 14:29:58 >
  • Oha be ortalık malı oldu alet. Oyunlar, cihaz...
  • Adamlar zeki. Neden o kadar uğraşsınlarki.

Ama umarım aimbot, wallhack gibi hileler üretmezler.
  • iyi ki takasladım dün gt5 ile
  • abi uygunsuz şey yAPMIŞtA adam sanat yapmş resmen süper yapanlar var ahzuaha :D

o değilde bu Cod takiler malum Biz Türkleri sevmiyor ve Türk bayrağı koymuyor

inş Bizi banlamazlar :D ama dava açarım valla donlarına kadar alırım :P
  • bende dün spawn olurken ye basılı tuttum kıllcam deki silah bana geçti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.