Şimdi Ara

Black Ops hikayesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
15.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oyunu bi oturuşta bitirdim ama ingilizce özürlüsü olduğumdan konuyu anlamadım

birisi anlatabilirmi acaba.Kennedy ne alaka mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 14 Kasım 2010; 12:55:27 >

• anlasam ben de anlatıcam daha yeni yeni oturuyor parçalar yerine.
  • biz alex mason sog adlı bir özel birliğn üyesiyiz işte abd bize bir görev veriyor.Bu görev Fidel Castro'yu öldürmek bu görevde biz başarılı olduğumuzu zannetsekte takımımızı kurtarmak için kendimizi feda ettiğimizde fidel castroyu değilde ona çok benzeyen birini öldürdüğümüzü anlıyoruz castronun yanındakiler ise castroyla işbirliği yapan ruslar (dragovic ile 2. generali ismini hatırlayamadım fakat ilk gördüğümüzde aşırı zakhaeve benzeyen adam) neyse sonra bunlar bizi vorkuta denen bir hapishaneye yolluyolar burası hikayenn kilit bölümü burada cod 5 den tanıdığımız vicktor reznov ile karşılaşıyoruz.Reznov ile dost olup ondan dragovicn steinerin neler yaptıklarını oğreniyoruz (nova six) burada reznov masonun beynini yıkıyor intikam için hatırlarsanız asansörle yukarı çıkılırken dragoviç 2.general ve steiner ALL MUST DİE diyordu bu işte hikayenn kilit cümlesi burada masonun beyni yıkandıktan sonra kaçış gerçekleşiyor ve hikaye başlıyordu aslında mason trene atlıyıp reznov özgürlük die bağırdığında for you mason not for me diğordu burada reznovu kaybediyoruz.Diğer bölümlerde gördüklerimiz hep hayal bkz(steinerın öldürülmesi) işte hikaye bu alex masonun beyni reznov tarafından yıkanır dragoviç ve ekibinden intikam alması için bizi sorgulayanlar ise weaver dı sanrm isimleri fazla aklımda tutamıyorum özür dilerim yanındaki ise hudson zaten sondan 2. bölümü bir daha oynarsanız her şeyi anlarsınız bir tüyo veriyim 2. bölümdü sanırım keneddyse mason silah çekiyordu çünkü onuda öldürülmesi kafasına konmuştu ve oyunun sonunda bir fotoda keneddy suikastından önce masonun suratı görülüyordu benden bu kadar sorusu olan varsa sorabilir anlamadığı noktaları boyle biraz karışık oldu k bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

beyler oyunu bi oturuşta bitirdim ama ingilizce özürlüsü olduğumdan konuyu anlamadım

birisi anlatabilirmi acaba.Kennedy ne alaka mesela

keneddy demişsin o bizim ne kadar ii bir asker oldugumuzu biliyor ve bizi o üçlüyü öldrmek için görev veriyor bizim özgürlüğümüz filan tehlikede hesabı mason hatta onun cümlesibi kesip when do i kill him diordu

• Ben de bitirdim şimdi senaryo ne iyi ne kötü. Reznov'un altından bir şey çıkacağı belliydi zaten. Ama ilk cod 4 e göre senaryo iyiydi.
  • bende 2 günde kafede bitirdim ve çok bişey anlamadım arkadaş güzel anlatmış. reznov hayaldi sanırım ama bir yerde takıldım. vorkuta da olması lazımdı sanırım 2 kişi tünele giriyorduk ama yanımızdaki adam ölüyordu ve biz tek başımıza reznov u kurtarıyorduk. o kısımı da açıklayabilirseniz.
    yani tünele hiç mi girmedik yoksa girdikte bişey bulamadık mı aslında
    ve 2. generalin adı kraschenko gibi bir şeydi.
    ayrıca 5. oyundaki rus karakterimiz dimitri petchrenko nun da nova 6 ile hiç yoluna öldürülmesi beni etkileyen bir sahneydi. o sahnede anlamadığımise 2 kafes vardı birinde dimitri diğerinde reznov dinitrinin kafesindekilere nova 6 verildi öldüler ama reznov neden ölmedi? ve ingilizler bastığında steiner dragovvh krashenkov nerdeydi?
    bir bölümde sanırım weawer dı dragovih le birlikte camdan uçuyordu sonra nasıl kurtuldu?
    ayrıca oyunda çok esinlenme vardı metro 2033 oynamadım ama sanırım gaz maskesinin kırılması falan oradan esinlenmeydi.
    helikopterli bölümler müthişti gerçekten :D
    hikaye çok karmaşıktı
    ha birde zombileri anlamamışımdır nedir bu zombi merakı
    sırf bu zombiler yüzünden treyach dan nefret ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

bende 2 günde kafede bitirdim ve çok bişey anlamadım arkadaş güzel anlatmış. reznov hayaldi sanırım ama bir yerde takıldım. vorkuta da olması lazımdı sanırım 2 kişi tünele giriyorduk ama yanımızdaki adam ölüyordu ve biz tek başımıza reznov u kurtarıyorduk. o kısımı da açıklayabilirseniz.
    yani tünele hiç mi girmedik yoksa girdikte bişey bulamadık mı aslında
    ve 2. generalin adı kraschenko gibi bir şeydi.
    ayrıca 5. oyundaki rus karakterimiz dimitri petchrenko nun da nova 6 ile hiç yoluna öldürülmesi beni etkileyen bir sahneydi. o sahnede anlamadığımise 2 kafes vardı birinde dimitri diğerinde reznov dinitrinin kafesindekilere nova 6 verildi öldüler ama reznov neden ölmedi? ve ingilizler bastığında steiner dragovvh krashenkov nerdeydi?
    bir bölümde sanırım weawer dı dragovih le birlikte camdan uçuyordu sonra nasıl kurtuldu?
    ayrıca oyunda çok esinlenme vardı metro 2033 oynamadım ama sanırım gaz maskesinin kırılması falan oradan esinlenmeydi.
    helikopterli bölümler müthişti gerçekten :D
    hikaye çok karmaşıktı
    ha birde zombileri anlamamışımdır nedir bu zombi merakı
    sırf bu zombiler yüzünden treyach dan nefret ettim

hemen açıklayım weawer değil woods du zaten ölüyo woods beni üzen bir sahneydi.Vortuka bölümünde reznov var gerçek fakat o bölümde ölüyor ondan sonrakiler reznovun hayali yani bizim beynimizde oluşuyor zaten mason sorgulanırken sürekli yanımda reznov var diyor faka hudson ile weaver hep yalanlıyor hayal görüyosun falan filan die.evt esinlenme olabilir.onlarda ingiliz komandolar gelince kaçıyolardı zaten bagırdıklarında komandonun birisi füze atıyordu bizim kapı kırılıyordu ve kaçıyorduk.petrenko gerçekten kötü öldu

• bende bitirdim ama bi b.k anlamamıştım sağol.bende bu reznov u gözüm bi yerden ısırıyor diyordum cod 5 te mi vardıbu kod işi ne iş yaonu çözemedim lost tada gıcık olmuştum zaten burada da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

bende bitirdim ama bi b.k anlamamıştım sağol.bende bu reznov u gözüm bi yerden ısırıyor diyordum cod 5 te mi vardıbu kod işi ne iş yaonu çözemedim lost tada gıcık olmuştum zaten burada da var

kodlar sanırım hafızasıyla alakalı bişey yanlış hatırlama doğru hatırlama ile ilgili çünkü oyunun bazı yerlerinde hemen atlıyolardı mesela arabayla kaçarken birden kendimizi dağın tepemizde bulmamız gibi

• beynimizi yıkayan reznov değil beyler yanlışınız var. beynimizi yıkayan stainer ve zakhaeve benzeyen adamla birlikte duran 3. komutandı adını hatırlayamadım. zaten onu boğup öldürürken benim beynimi yıkadın falan diyoruz. ben bunu anladım. kodlarsa şu: o kodlara anlamlar yükleyip bizi ona göre progrmaladılar. birde woods ölmüyor beyler. oyunun ana menüsündeyken space e arka arkaya basarsanız elleriniz çözülür.orada bir bilgisayar var. ona "amason" kullanıcı adıyla girerseniz orada bilgiler falan var. onlardan birinde bir mektup var. "woods yaşıyor. sadece bilmen gerektiğini düşündüm." gibi bir şey yazıyor mektupta. bu arada oyunda sahneler çok iyi bağlanmış. mesela tünel bölümünde biz reznovla konuşurken(aslında hayal görüyoruz) yanımızdaki diğer asker sorunun ne diyor bize bakıp. bu ve buna benzer güzel sahneler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

beynimizi yıkayan reznov değil beyler yanlışınız var. beynimizi yıkayan stainer ve zakhaeve benzeyen adamla birlikte duran 3. komutandı adını hatırlayamadım. zaten onu boğup öldürürken benim beynimi yıkadın falan diyoruz. ben bunu anladım. kodlarsa şu: o kodlara anlamlar yükleyip bizi ona göre progrmaladılar. birde woods ölmüyor beyler. oyunun ana menüsündeyken space e arka arkaya basarsanız elleriniz çözülür.orada bir bilgisayar var. ona "amason" kullanıcı adıyla girerseniz orada bilgiler falan var. onlardan birinde bir mektup var. "woods yaşıyor. sadece bilmen gerektiğini düşündüm." gibi bir şey yazıyor mektupta. bu arada oyunda sahneler çok iyi bağlanmış. mesela tünel bölümünde biz reznovla konuşurken(aslında hayal görüyoruz) yanımızdaki diğer asker sorunun ne diyor bize bakıp. bu ve buna benzer güzel sahneler var.

bilgiler için tşk dikkat etmemiştim ama bence yıkayan reznov olabilir çünkü onlar nie kendilerini öldürmek için yıkasınlar ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lechero_

quote:

beynimizi yıkayan reznov değil beyler yanlışınız var. beynimizi yıkayan stainer ve zakhaeve benzeyen adamla birlikte duran 3. komutandı adını hatırlayamadım. zaten onu boğup öldürürken benim beynimi yıkadın falan diyoruz. ben bunu anladım. kodlarsa şu: o kodlara anlamlar yükleyip bizi ona göre progrmaladılar. birde woods ölmüyor beyler. oyunun ana menüsündeyken space e arka arkaya basarsanız elleriniz çözülür.orada bir bilgisayar var. ona "amason" kullanıcı adıyla girerseniz orada bilgiler falan var. onlardan birinde bir mektup var. "woods yaşıyor. sadece bilmen gerektiğini düşündüm." gibi bir şey yazıyor mektupta. bu arada oyunda sahneler çok iyi bağlanmış. mesela tünel bölümünde biz reznovla konuşurken(aslında hayal görüyoruz) yanımızdaki diğer asker sorunun ne diyor bize bakıp. bu ve buna benzer güzel sahneler var.

bilgiler için tşk dikkat etmemiştim ama bence yıkayan reznov olabilir çünkü onlar nie kendilerini öldürmek için yıkasınlar ki ?

oyunun sonunda konuştuklarını hatırlıyoruz. beyın yıkama kısmen başarısız oldu falan diyorlar. o açıktan dolayı reznovun söylediklerini de komut gibi algılamış olabiliriz.

• ya sonuç olarak kim iyi kim kötü şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

ya sonuç olarak kim iyi kim kötü şimdi?

o 3 kişi kötü gerisi iyi.
  • Şimdi mason amerikaya karşı beyni yıkanıyor ve sonunda amerika bunu tutuklayıp sorguya çekiyor. Sorguda da analtırken biz de mason'ın geçmişini oynuyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Şimdi mason amerikaya karşı beyni yıkanıyor ve sonunda amerika bunu tutuklayıp sorguya çekiyor. Sorguda da analtırken biz de mason'ın geçmişini oynuyoruz değil mi?

tam olarak öyle denemez. evet geçmişi oynuyoruz ama geçmişte olduğu şekliyle değil mason ın anlattığı şekliyle. mesela staineri reznov öldürdü diyor mason, ama aslında o öyle zannediyor. gerçekte kendisi öldürüyor.
  • quote:

quote:

Şimdi mason amerikaya karşı beyni yıkanıyor ve sonunda amerika bunu tutuklayıp sorguya çekiyor. Sorguda da analtırken biz de mason'ın geçmişini oynuyoruz değil mi?

tam olarak öyle denemez. evet geçmişi oynuyoruz ama geçmişte olduğu şekliyle değil mason ın anlattığı şekliyle. mesela staineri reznov öldürdü diyor mason, ama aslında o öyle zannediyor. gerçekte kendisi öldürüyor.

Ne karışık oyunuymuş bu yahu. İngilizcem var çok iyi olmasa da anlayabiliyorum aslında ama türkçe yaması çıksa çok daha iyi olur

Bu reznov bizi hapishaneden çıkardı ya bu reznov'un asıl amacı neydi? Bizim güvenimizi kazanıp oyununa dahil etmek mi? Başka soru sormayacağım henüz çok bölüm oynamadım bitirdikten sonra 2. kez oynarım o zaman taşlar oturur sanırım

• quote:

quote:

quote:

Ne karışık oyunuymuş bu yahu. İngilizcem var çok iyi olmasa da anlayabiliyorum aslında ama türkçe yaması çıksa çok daha iyi olur

Bu reznov bizi hapishaneden çıkardı ya bu reznov'un asıl amacı neydi? Bizim güvenimizi kazanıp oyununa dahil etmek mi? Başka soru sormayacağım henüz çok bölüm oynamadım bitirdikten sonra 2. kez oynarım o zaman taşlar oturur sanırım

daha bitirmediysen ne diye boşuna spoiler yiyorsun hacı? neyse soruna gelelim. benim anladığım kadarıyla reznov kendi halinde bir asker. staineri kurtardığı bölümde stainer nova 6 i kendi askerleri üzerinde birinci elden deneyip etkilerini görmek istediği için ondan ve nova 6 ile ilgili amacı olanlardan nefret ediyor. bu nedenle bize o 3 adam ölmeli diyor. bizdeki beyin yıkamadan dolayı oluşan boşlukta bizim bu cümleyi emir gibi algılamamıza neden oluyor. zaten vortuka dan kaçarken reznov ölüyor. daha sonraki bölümlerde biz hayalini görüyoruz. benim anladığım bu.

• vortukadan kaçarken reznovun ölmesinden kasıt hani bi araçla gidiyoruz sonra biz o araçtan bi trene atlıyoruz reznov ise devam diyo o sahnenin devamındamı reznov ölüyo yoksa bahsettiğim kısım başka bi bölümdenmiydi zira hayal meyal hatırlıyorum daha 3-4 saat bitirmiş olmama rağmen bölümleri anlaşılan bi kez daha bitirmek şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

vortukadan kaçarken reznovun ölmesinden kasıt hani bi araçla gidiyoruz sonra biz o araçtan bi trene atlıyoruz reznov ise devam diyo o sahnenin devamındamı reznov ölüyo yoksa bahsettiğim kısım başka bi bölümdenmiydi zira hayal meyal hatırlıyorum daha 3-4 saat bitirmiş olmama rağmen bölümleri anlaşılan bi kez daha bitirmek şart

hah işte biz trene atladıktan sonra reznov arabayla devam ediyor sonra arkasındakiler yetişiyor ona orada reznov ölüyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.