Şimdi Ara

Black Ops Kötü Yanları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günümüzdeki thermal vision,silahlar vs 60 lardada vardı sr-71 bile 1966 da uçtu..
  • Silah sesleri gerçekten IW'nin yanında vasatmış şimdi anladım. Ama müzikler havaya sokuyordu oraya laf yok.

Adrenalin yok demişsiniz daha ne olsun yahu çatır çatır yaşadım adrenalini, hele o
    Woods ile Rus Ruleti oynattıkları bölüm
    konuşmalar, mimikler bildiğin film gibi.
  • Mp de hareketler ve koşmalar gereğinden hızlı yapılmış, sürekli bir koşturmacadaymış hissi veriyor.
  • claymore mekaniği... yorumsuz...

RC-XD için 3 killstreak çok az. En az 4 olmalıydı.

Spawn sistemi.

Pompalı tüfekler çöp. Belki Hardcore modlarda fantezi mahiyetli kullanilabilir o kadar.

SMG ler fazla kuvvetli ve her mesafede öldürücüler. Özellikle AK74U (kendim kullandigim için söylüyorum. Sızlanma değil.)

Sunucu sağlayan firmanın tek olması ve hiç bir zaman Türkiye lokasyonlu server göremeyecek olmamız. (Çin'de bile yokken Türkiye'ye açarlar diye heves etmeyin hiç.

Perk ve silah fiyatları çok düşük. İlk 3-5 saatlik multi sezonundan sonra oyunun sonuna kadar kullanacağınız hemen hemen herşeye sahip oluyorsunuz. Satin alırken düşünmek, ıkınıp sıkılmak gerekmiyor. Alamadiğiniz bişey olursa 1-2 oyun oynayıp eksikleri tamamlıyorsunuz.
  • PC Gamer'ın incelemesi:
    http://www.pcgamer.com/2010/11/17/call-of-duty-black-ops-review/

100 üzerinden 64 vermişler Black Ops'a... :)
  • Oyunda binalar yıkılıyor vallaha bende alıyorum RPG'yi 5 6 kere aynı yere ama anca balkonun parmaklığı gidiyor yani.Çok kısıtlı
  • Oyun Kötü Yanları

A)Spawn Olayı Tek kelime ayarsız bozuk
    B)Tabancalar iğrenç ötesi
    C)Crosbow neden sadece patlama normal ok atsa sniper gibi adam avlasa daha iyi
    Ç)Bıçak hala çok güçlü tek çizikte alıyor en az 2 saplamada öldürmesi lazım
    D)Hızlı Lvl gelebilen hacklEnmiş serverlar var
    E)Grafikler iyi deil normal fakat aşırı lag kasma problemi
    F)150 fps ten 1 fps aşırı düşüş
    G)Haritalarda gereksiz lag yapıcı yok uzay mekiği füze kalkma yok arkadan tren geçmesi yok bip bip sesi yerdeki kapakların açılması yok vinç gibi aletin açılması kapanması
    Ğ)Gökyüzüne baktığında 200 fps alırken önüne baktıgında 30 ile 1 arası fps alma fix gelicekse haritalara gelmeli haritlar fps düşürüyor çok zor gelir bu fix
    H)Oyunda ayak sesi dinleme olayı sıfır
    I)Oyunun müzikleri ve oyun içi silah sesleri iyi değil
    İ)Rpg adam öldürmüyor hasarı çok az
    j)Claymore Aşırı güçlü artı patlama süresi çok hızlı adam görmeden duvar arkasından patlıcak nerdese :)
    K)Oyuncak araba aşırı güçlü heryer oyuncak araba bazen spawn olduğun yerde doğduğun gibi suratında patlıyor komedi
    L)Pompalı silahlar normal oyunlarda iyi değil
    M)Killcam Bozuk takılıyor hiç güzel deil
    N)Server İpsi yazıp oyuna giremiyorsun alman serverları laglı ve kasma problemi var bozuk
    O)Server arattığında Stop refresh seçeneği yok sonsuza kadar server buluyor
    Ö)Aim alıp kafaya çalışılacak bir oyun deil basılıtut ölsün
    P)Oyun kendine bağlamıyor insanı oynadıkça tükeniyor hızlı şekilde lvl alıyorsun herşeye hemen ulaşıyorsun buda bayıyor
    R)Oyunda çok silah varmış gibi ama oynanabilen sadece 4 5 silah var geri kalan silahlar süs
    S)Silahlara artı aparat takmak istediğinde çok seçenek varmış gibi görünsede işe yarayan aparat yok 1 2 Tanevar
    Ş)Dual Weapon Nerdeyse hiç yok
    T)Frendlist güzel değil steam üzerinden join basıp oyuna giremiyorsun
    U)Herşey çok hızlı oluyor insan gözü takp edemiyor yere atlama zart zurt adamlar uçuyor resmen
    Ü)Köpekler gerçekten çok güçlü öldür öldür bitmiyor tekte alıyor
    V)İşe yarayan perk yok birsürü gibi iyice baktığında herkezin yapmak zorunda olduğu tek bir perk sistemi var 1.Ghost 2.Sleight of Hand 3.Ninja
    Y)Gunship inanılmaz güçlü ayriyetten wasd tuşları ile yön veriyorsun resmen biçiyor
    Z)Birtane Bug var söylemek istemiyorum aratmayın diye oyunu resmen bitiriyor :) çoğalmasın

Alfabeyi tamamlamaya çalıştım biraz zorlasakta hemen doldu aklıma gelmeyen veya karşılaşmadığım daha birsürü şey olduğundan eminim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi museasmuse -- 21 Kasım 2010; 9:59:50 >

• claymorenin güçlü olmasını sevdim :D ama benim düşüncem oyundaki araçların heli mesela bunların güçleri düşürülmeli kaçma payı olsun.hani oyun biraz heli kopter,uçak savaşına dönmesin ha BC tarzı oyuna kaçıyor o zamanda ne kadar pro olsanda paçayı kurtaramıyorsun.köpekler tek atmasa iyi olurdu yere düşürüp F ile kurtula bilme olsa daha heyecanlı olurdu.gereksiz silah konusuna submachine gunlarda katılıyorum.2.inci silah perki olsa iyi olurdu örneğim;1.ak-47 2.m16 gibi.gaz maskesi perki yerine daha taktik bir perk buluna bilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: museasmuse

Y)Gunship inanılmaz güçlü ayriyetten wasd tuşları ile yön veriyorsun resmen biçiyor

Hocam olsun o kadar yani 11 kill alıyorsun onun için (yada Hardline ile 10), kolay birşey değil elde etmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

PC Gamer'ın incelemesi:
    http://www.pcgamer.com/2010/11/17/call-of-duty-black-ops-review/

100 üzerinden 64 vermişler Black Ops'a... :)

fanboylar öyle bir abartıyor ki, gören 100 puan verdi sanacak, oyun vasat. hayatında ilk defa fps oynamış süper diyor.

The visual dazzle and cinematic set-pieces are let down by bad scripting, glitchy multiplayer and increasingly dull firefights.

göz kamaştırıcı grafikler ve sinematik ara geçişleri, KÖTÜ SENARYO, HATALI MULTIPLAYER VE SIKICI SILAH ÇATIŞMALARININ GÖLGESİNDE KALMIŞ!

başından beri bunlardan bahsediyordum, dokuz köyden kovdular beni illa pc gamer mi tasdiklemesi lazım

• senaryosu şu ana kadar ki en sağlam 10 senaryo arasına girer o konuda size katılmıyorum. ama geri kalan yönleriyle sıradan bir oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

senaryosu şu ana kadar ki en sağlam 10 senaryo arasına girer o konuda size katılmıyorum. ama geri kalan yönleriyle sıradan bir oyun olmuş.

bana değil pcgamer'a katılmıyorsun

o kadar basit ve klişe bir senaryoydu ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 21 Kasım 2010; 13:12:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

senaryosu şu ana kadar ki en sağlam 10 senaryo arasına girer o konuda size katılmıyorum. ama geri kalan yönleriyle sıradan bir oyun olmuş.

bana değil pcgamer'a katılmıyorsun

o kadar basit ve klişe bir senaryoydu ki

bir oyunda ilk kez karşımıza çıktı en azından

• QuickScope kalkmadı diyen arkadaşlar hangi perk ile QS yaptığınızı açıklarmısınız?
  • @museasmuse
    Acayip abartmışssın,ancak bu kadar abartılabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

@museasmuse
    Acayip abartmışssın,ancak bu kadar abartılabilirdi

adamın yazdıklarına katılmamak elde değil aslında. daha qxw harflerine de bir şeyler sıkıştırılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: museasmuse

Oyun Kötü Yanları

B)Tabancalar iğrenç ötesi
    C)Crosbow neden sadece patlama normal ok atsa sniper gibi adam avlasa daha iyi
    G)Haritalarda gereksiz lag yapıcı yok uzay mekiği füze kalkma yok arkadan tren geçmesi yok bip bip sesi yerdeki kapakların açılması yok vinç gibi aletin açılması kapanması
    İ)Rpg adam öldürmüyor hasarı çok az
    K)Oyuncak araba aşırı güçlü heryer oyuncak araba bazen spawn olduğun yerde doğduğun gibi suratında patlıyor komedi
    L)Pompalı silahlar normal oyunlarda iyi değil
    Ö)Aim alıp kafaya çalışılacak bir oyun deil basılıtut ölsün
    P)Oyun kendine bağlamıyor insanı oynadıkça tükeniyor hızlı şekilde lvl alıyorsun herşeye hemen ulaşıyorsun buda bayıyor
    R)Oyunda çok silah varmış gibi ama oynanabilen sadece 4 5 silah var geri kalan silahlar süs
    S)Silahlara artı aparat takmak istediğinde çok seçenek varmış gibi görünsede işe yarayan aparat yok 1 2 Tanevar
    Ş)Dual Weapon Nerdeyse hiç yok
    T)Frendlist güzel değil steam üzerinden join basıp oyuna giremiyorsun
    U)Herşey çok hızlı oluyor insan gözü takp edemiyor yere atlama zart zurt adamlar uçuyor resmen
    Ü)Köpekler gerçekten çok güçlü öldür öldür bitmiyor tekte alıyor
    Ç)Bıçak hala çok güçlü tek çizikte alıyor en az 2 saplamada öldürmesi lazım

Alfabeyi tamamlamaya çalıştım biraz zorlasakta hemen doldu aklıma gelmeyen veya karşılaşmadığım daha birsürü şey olduğundan eminim :)

B) Derken?
    C) Soğuk savaşta okun işi ne?
    G) Haritadaki bir öğe neden lag yapsın? Anca FPS düşürür o da bende hiç olmadı. O zaman hiç ev falan koymasınlar dümdüz arsada savaşalım?
    İ) Gidip adamın üstüne atmak farklı yanına biryere artmak farklı. Ayrıca RPG iyi olsa kızarsınız, kötü olsa kızarsınız. Çelişki...
    K) Senin yanında bomba patlıyor. Güçlü olacak herhalde. Ayrıca üstüne ateş edince patlıyor ve sana da 100 puan geliyor. Tam bilmiyorum ama basede patlatınca aynı etkiyi yapmıyor sanırım. Dün birkaç kez denedim fakat normalde kesin öldürüyor, base de anca hasar veriyor.
    L) Kime göre? Neye göre? Son çıkan Classified pompalı silah bence çok iyi.
    Ö) İlk kez bir CoD oyunu oynuyorsun galiba?
    P) Yine; kime göre? Neye göre? Adamlar boşuna prestij sistemi getirmemiş.
    R) Sen oynayamıyor olabilirsin de 'süs' demek niye?
    S) Yine sen oynayamıyor olabilirsin.
    Ş) Assault Rifle'i, ağır silahları dual kullanmak falan mı istiyorsun? Anlamadım. Bazı pompalılar + hafif taramalılar + tabancalar gayet de dual oluyor.
    T) Zaten bilinen birşey. Update gelicek buna. Eğer listendeki biriyle aynı serverda oynamak istiyorsan rica et sana invite atsın.
    U) İlk kez bir CoD oyunu oynuyorsun galiba?
    Ü) RC-XD'deki gibi köpeklerin üzerine ateş edince onlar da ölüyor. 2. günden beri oynuyorum ama daha bir köpek öldüremedi beni.
    Y) Nuke'den iyidir.
    Ç) Oyun bu. Bazı saçmalıklar olacak. Mesela şarjör değiştirirken kalan mermiyi niye yere atmıyoruz?

Kısacası, denildiği gibi abartmışsın.

• MW2'de de Black Ops'da da olan bir şey bu 1 mermi harcayınca şarjörü reload yapınca doldurmak yerine çıkarıp yenisini takıyor. Bide Black Ops'daki köpekler ilah galiba tek ısırıkta indiriyo arkadaş Napalm Strike geçtikten sonra etraf yanıyor ama ateş olmayan yerden geçiyorum yine yanıyorum (Yanayım yanayım ateşlerde yanayım o kırmızı dudağından bir öpücük alayım)

• oyun gayet güzel yapamıyorsan çamur atmayacaksın...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.