Şimdi Ara

Black Ops Kötü Yanları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: museasmuse

Oyun Kötü Yanları

B)Tabancalar iğrenç ötesi
    C)Crosbow neden sadece patlama normal ok atsa sniper gibi adam avlasa daha iyi
    G)Haritalarda gereksiz lag yapıcı yok uzay mekiği füze kalkma yok arkadan tren geçmesi yok bip bip sesi yerdeki kapakların açılması yok vinç gibi aletin açılması kapanması
    İ)Rpg adam öldürmüyor hasarı çok az
    K)Oyuncak araba aşırı güçlü heryer oyuncak araba bazen spawn olduğun yerde doğduğun gibi suratında patlıyor komedi
    L)Pompalı silahlar normal oyunlarda iyi değil
    Ö)Aim alıp kafaya çalışılacak bir oyun deil basılıtut ölsün
    P)Oyun kendine bağlamıyor insanı oynadıkça tükeniyor hızlı şekilde lvl alıyorsun herşeye hemen ulaşıyorsun buda bayıyor
    R)Oyunda çok silah varmış gibi ama oynanabilen sadece 4 5 silah var geri kalan silahlar süs
    S)Silahlara artı aparat takmak istediğinde çok seçenek varmış gibi görünsede işe yarayan aparat yok 1 2 Tanevar
    Ş)Dual Weapon Nerdeyse hiç yok
    T)Frendlist güzel değil steam üzerinden join basıp oyuna giremiyorsun
    U)Herşey çok hızlı oluyor insan gözü takp edemiyor yere atlama zart zurt adamlar uçuyor resmen
    Ü)Köpekler gerçekten çok güçlü öldür öldür bitmiyor tekte alıyor
    Y)Gunship inanılmaz güçlü ayriyetten wasd tuşları ile yön veriyorsun resmen biçiyor
    Ç)Bıçak hala çok güçlü tek çizikte alıyor en az 2 saplamada öldürmesi lazım

Alfabeyi tamamlamaya çalıştım biraz zorlasakta hemen doldu aklıma gelmeyen veya karşılaşmadığım daha birsürü şey olduğundan eminim :)

B) Derken?
    C) Soğuk savaşta okun işi ne?
    G) Haritadaki bir öğe neden lag yapsın? Anca FPS düşürür o da bende hiç olmadı. O zaman hiç ev falan koymasınlar dümdüz arsada savaşalım?
    İ) Gidip adamın üstüne atmak farklı yanına biryere artmak farklı. Ayrıca RPG iyi olsa kızarsınız, kötü olsa kızarsınız. Çelişki...
    K) Senin yanında bomba patlıyor. Güçlü olacak herhalde. Ayrıca üstüne ateş edince patlıyor ve sana da 100 puan geliyor. Tam bilmiyorum ama basede patlatınca aynı etkiyi yapmıyor sanırım. Dün birkaç kez denedim fakat normalde kesin öldürüyor, base de anca hasar veriyor.
    L) Kime göre? Neye göre? Son çıkan Classified pompalı silah bence çok iyi.
    Ö) İlk kez bir CoD oyunu oynuyorsun galiba?
    P) Yine; kime göre? Neye göre? Adamlar boşuna prestij sistemi getirmemiş.
    R) Sen oynayamıyor olabilirsin de 'süs' demek niye?
    S) Yine sen oynayamıyor olabilirsin.
    Ş) Assault Rifle'i, ağır silahları dual kullanmak falan mı istiyorsun? Anlamadım. Bazı pompalılar + hafif taramalılar + tabancalar gayet de dual oluyor.
    T) Zaten bilinen birşey. Update gelicek buna. Eğer listendeki biriyle aynı serverda oynamak istiyorsan rica et sana invite atsın.
    U) İlk kez bir CoD oyunu oynuyorsun galiba?
    Ü) RC-XD'deki gibi köpeklerin üzerine ateş edince onlar da ölüyor. 2. günden beri oynuyorum ama daha bir köpek öldüremedi beni.
    Y) Nuke'den iyidir.
    Ç) Oyun bu. Bazı saçmalıklar olacak. Mesela şarjör değiştirirken kalan mermiyi niye yere atmıyoruz?

Kısacası, denildiği gibi abartmışsın.

valla ben cevap vericem dayanamadım

b) tabanca alacağıma ballistic knife ya da crossbow alırım daha iyi, o kadar kötü ve tabancı hissi uyandırmıyor
    c) sen yaydan bahsediyorsun sanırım, keza yay da kullanılmıştır ama adamın bahsettiği arbaletin fırlattığı ok, ingilizce bolt denilen hödö. yani sadece patlayıcı olarak kısıtlanması büyük eksi olmuş, ok fırlatıp sniper gibi oynanabilirdi.
    g) lag sadece internet bağlantısıyla bağdaştırılmaması lazım, interface lag denilen şey fps'nin düşmesidir zaten. neyinde sakınca buldun ben de anlamadım.
    -multiplayer'ın mantığı rekabettir, görsel şölen değildir bu yüzden bir çok firma, dice dahil multiplayerda gereksiz öğeleri silerek optimizasyon sağlamaya çalışır. arkada geçen tren bana hiç bir +sağlamıyor sadece bilgisayara zarar.
    k)lamicimi yok RPG olmasından çok daha güçsüz. mw 2'de tam idealdir.
    l) oyunu oynamasini bilen bir çoğunluğa göre öyle, haritalar genellikle large ve medium boyutlarda, böyle haritalarda range'i 0 olan bir silahla insan vurması bayağı bir zor. ek olarak başlangıc mermisi az ve damageleri çok düşük. primary weapon olamayacak kadar traş pompalılar.
    ö) oyunda karakterler diğer serilere oranla daha hızlı ve karakterler ebat olarak daha küçük. mw 2'de ve cod'4 headshot atmaya çalışınca atılabiliyordu bunda imkansız.
    r) tam anlamıyla süs bunu savunmak da mantıksız, silahların hepsi birbirine benziyor ve çoğu silah sınıfta kalmış. misal sub machine gun sınıfında ele gelen 2 tane silah var gerisi hikaye. oynayan da çok nadir gördüm onlar da achievement kasmak için oynuyordur inanırım.

s)asıl sen oynayamıyor gibi gözüküyorsun, ak-47 aldığın zaman attachment olarak ne takıcaksın?

call of duty'i gerçekten oynayan adam:
    pro fantazi yapmıyorsa direk sleight of hand gider, dual magazine'i sil.
    masterkey&flamethrower& grenade launcher bu eklemelerin ne olduğunu herkes bilir zaten.
    acog şu call of duty'de işe yaramayan ve sadece fantazi amaçlı tutulan bir attachment
    reflexle, reddot arasında mw 2'ye oranlarsak gram fark yok, ek olarak silahların çoğunun ironsightları reddotdan ve benzerinden kat kat daha etkili.
    silencer, bu oyunda susturucu silahı tam anlamıyla öldürüyor. range/damage hesaplaması bu oyunda öncekilere göre kat ve kat daha ayarsız.
    geriye kaldı extra magazine
    y) nukeden iyidir diyorsun da sürekli nuke yiyen, hiç atamayan biri gibi konuştun. nuke atmak bilek işidir. harrier>chopper>nuke dersin şimdi, madem o kadar kolay herkes atsaydı

ç)orda eleştirilen gerçeklik değil, bıçağın dengesizliği. counter-strike oynamadın sanırım.

u) hiç bir cod serisi bu kadar hızlı değildi.

• detaylar önemlidir :) silahlar benzer neredeyse görüntü olarak.şarjör değiştirme konusuna farklı bir bakış açısı getirebilirlerdi örneğin;5 mermiye kadar eksilmelerde şarjörü atmak yerine el ile şarjöre mermi basmak oyuna detaylı bir bakış açısı getirirdi.aslında oyuncuya oyun esnasında kolay imkanlardan ziyade zorluk vermek daha iyidir şarjör örneği gibi.Far cray 2 de silah tutukluk yapıyor mesela.ekstradan olmasını istediğim şeylerden bazıları; rc-xd kullanırken bir laptop tarzı alet ile kullanılsa idi daha iyi olurdu (mw2 predator gibi).rpg zayıfsa bu kötü bir şey mw2 de etkisi çok iyi sunulmuş.mesela bıçak olayını caunterdeki gibi 2 darbe etkisine indirgeyip bazı silahlara (assulth) süngü eklentisi yapılabilirdi (ak-47,M1) ve tekde süngü ile düşman öldürüle bilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSideKinG

Öncelikle merhaba oyunu çıktığı günden beri multiplayer oynuyorum ve oyun içi failler dolu örneğin ;

Adamla karşı karşıyayım yere RPG sıkıyorum ben ölüyorum adam ölmüyo taşmı atıyorum RPGmi çakıyorum belli değil.

Duvara yakın bir yere care package attığında alınmıyor buga giriyor.

Sniperlarda hep hitmarker çıkıyor arada bir one shot kill oluyor.

Öldürdüğüm adam 2 metre yanda oyuna başlıyor.

Bir kere olmuştu adamın arkasındaydım bıçakladım hitmarker çıktı ve şok oldum 2 vuruşta öldü

Sniperlarda QuickScope olmuyor bakıyorum Theaterdan adamı vuruyorum ama ölmüyor Patch ile kaldırdılar galiba.

Benim gördüklerim bunlar bunlar ile karşılaşanlar veya daha değişik şeyler yaşayanlar varsa sevinirim

rpg olayında karşındaki adamda büyük ihtimalle flak jacket vardır.patlayıcı hasarı neredeyse hiç almıyor flak jacket perkliler.
    care package olayını bilmiyorum daha hiç olmadı öyle bir bug.
    sniperların gücü bayağı az doğru.3. yeşil sniper dışındakiler zor tek atıyor.hardcore oynuyorum sniper olacaksam
    spawn olayı dandik doğrudur.abartıldığı kadar kötü olmasa da örneğin nuketownda 9 kişilik bir takım küçücük haritanın tamamını doldurmaya yetiyor.haliyle diğer takım yakın doğmak zorunda birisine
    bıçakla 2 vuruş ilk defa duyuyorum şaşırdım
    quickscope var ama yapması çok zor.
    ayrıca iyi ki yok sniper dediğin adam defans adamıdır yatar bi yere açar dürbününü geleni indirir
    mw2 de interventionla rush yapanlar adamı delirtiyordu iyi ki black opsda o kadar yok

• Bana Göre -'leri

- Bazı silahlar özensiz hazırlanmış (M16 vs.)
    - Oyun içi sorunlar
    - Ani FPS düşüsü Shutter
    - Bıçakcılar ve genelde Alman serverlarındaki ırkçı adminler
    - NukeTown adlı haritanın çok küçük olması

+'ları ise

- Para sistemi
    - Kendi PlayerCardımızı oluşturabilme
    - Singledaki olağanüstü senaryo
    - Sağa sola eğilme ( Mw2de kaldırılmıştı )
    - Hızlı koşarken birden ctrl ye basınca kendini atarak yere düşmesi ( Rusherlar eğilip adamı vurup hemen ayağa kalkamıyor bu sayede )

Oyun daha yeni zaten tam olarak çıktı denemez. 1-2 Aya doğru düzgün oynarız herhalde. Ve inşallah hemen başka bir cod oyunu çıkmaz.
  • quote:

Reckoning

Herkez anlayacağına yazdıklarımı 1 pro adam anlasın daha iyi aynen Reckoning daha üstüne yok lafların herşey ortada
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.