Şimdi Ara

Black Ops Rus Key Kullananlar İçin İngilizce Güncelleme Dosyalarını Yayınlar mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
19.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler sevabına dil paketini paylaşıcak olan varmı tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

Beyler sevabına dil paketini paylaşıcak olan varmı tekrardan

localized_Russian_iw15.iwd paylaşıcak
  • quote:

oyunun son tamamlanmış halini Rus torrent sitelerinde bulmuştum. torrent sayfalarında dosyalar tek tek paylaşılmış durumda oralardan istediğin dosyayı seçerek indirebilirsin ben o şekilde yapmıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

oyunun son tamamlanmış halini Rus torrent sitelerinde bulmuştum. torrent sayfalarında dosyalar tek tek paylaşılmış durumda oralardan istediğin dosyayı seçerek indirebilirsin ben o şekilde yapmıştım...

Yıllık konuyu hort yapmış olucam fakat bu oyunu 2.5 sene sorunsuz oynadım şimdi steam hesabımdan indirdiğimde oyun rusça ve codborussiantoenglish adındaki dil dosyasını zor da olsa internette buldum ama farklı farklı hatalar veriyo açılırken ya da açılmıyo oyun hala ingilizce oynayabilme şansımız var mı oyunu yardımcı olur musun acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SychoMind
    Yıllık konuyu hort yapmış olucam fakat bu oyunu 2.5 sene sorunsuz oynadım şimdi steam hesabımdan indirdiğimde oyun rusça ve codborussiantoenglish adındaki dil dosyasını zor da olsa internette buldum ama farklı farklı hatalar veriyo açılırken ya da açılmıyo oyun hala ingilizce oynayabilme şansımız var mı oyunu yardımcı olur musun acaba ?

Steam hesabında özgün black ops sürümü olan arkadaşının hesabını ödünç alıp oyununu güncelleyebilirsin. en etkili ve kısa çözümü bu.
  • quote:

quote:

Steam hesabında özgün black ops sürümü olan arkadaşının hesabını ödünç alıp oyununu güncelleyebilirsin. en etkili ve kısa çözümü bu.

Bununla ilgili başka çözüm bulursan lütfen özel mesaj atıver başka tanıdığım B.O oynayan yok

• quote:

Bununla ilgili başka çözüm bulursan lütfen özel mesaj atıver başka tanıdığım B.O oynayan yok

Alternatif olarak oyunun emulatör desteği var ve oyunun içerikleri bu şekilde internet üzerinden illegal olarak paylaşılıyor. Lakin bu forumda bununla ilgili açıklama yapmak sakıncalı, netten şimdilik çalışır durumda olan emulatörü Repz Black ops adıyla arat bir şeyler bulursun.
  • arkadaşlar ben hiç bir ek paket almamıştım. 2 yıldan sonra ilk defa oynamak için yükleyeyim dedim. dili ingilizce tapmaya kalktım. 1,7-1,8 gb kadar bir dosya indirdim uzantısı iwd olan. anlatılanlar gibi yaptım ama ounu açmıyor steam. sebebi nediR? ben hiç bir ek paket almadığım halde son ek paket güncellemesini yapmak zorunda mıyım? birisi dosyaları paylşabilirse çok iyi olacak ama o yardım severi nerden bulacağız ya...

hatırlayan var mı ingilizce izlerken izlenen yolları? sanırım main klasörünü değiştiriyorduk bir de zone klasöründen bi kaç tane iwd uzantılı russian siliyorduk ama tam hatırlayamıyorum. bi yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince1907

arkadaşlar ben hiç bir ek paket almamıştım. 2 yıldan sonra ilk defa oynamak için yükleyeyim dedim. dili ingilizce tapmaya kalktım. 1,7-1,8 gb kadar bir dosya indirdim uzantısı iwd olan. anlatılanlar gibi yaptım ama ounu açmıyor steam. sebebi nediR? ben hiç bir ek paket almadığım halde son ek paket güncellemesini yapmak zorunda mıyım? birisi dosyaları paylşabilirse çok iyi olacak ama o yardım severi nerden bulacağız ya...

hatırlayan var mı ingilizce izlerken izlenen yolları? sanırım main klasörünü değiştiriyorduk bir de zone klasöründen bi kaç tane iwd uzantılı russian siliyorduk ama tam hatırlayamıyorum. bi yardımcı olun

en güncel zone\en klasörünü, main klasöründeki 14 adet localized_English_iw00...iw14.iwd dosyalarını ve ana dizindeki ingilizce sürüme ait localization.txt dosyasını bulup oyuna atmalısın. tabi daha önce de dediğim gibi tanıdıklarından temin edebileceğin ingilizce black ops barındıran bir steam hesabıyla oyunu güncelleyip devam etmek en pratik çözüm.

• quote:

quote:

arkadaşlar ben hiç bir ek paket almamıştım. 2 yıldan sonra ilk defa oynamak için yükleyeyim dedim. dili ingilizce tapmaya kalktım. 1,7-1,8 gb kadar bir dosya indirdim uzantısı iwd olan. anlatılanlar gibi yaptım ama ounu açmıyor steam. sebebi nediR? ben hiç bir ek paket almadığım halde son ek paket güncellemesini yapmak zorunda mıyım? birisi dosyaları paylşabilirse çok iyi olacak ama o yardım severi nerden bulacağız ya...

en güncel zone\en klasörünü, main klasöründeki 14 adet localized_English_iw00...iw14.iwd dosyalarını ve ana dizindeki ingilizce sürüme ait localization.txt dosyasını bulup oyuna atmalısın. tabi daha önce de dediğim gibi tanıdıklarından temin edebileceğin ingilizce black ops barındıran bir steam hesabıyla oyunu güncelleyip devam etmek en pratik çözüm.

oyunu şuan sorunsuz ingilizce yaptım. ben localization.txt dosyasını ana dizine kopyalamamışım. oyun şuan da sorunsuz ingilizce oldu.

nasıl yaptığımı anlatıyorum :

1. http://www.mediafire.com/?ppfpf5g0ebe42#zg9ggmq7gf6h4 linkindeki CODBO isimli dosyaya girip 7 tane partı ayrı ayrı indiriyoruz. ilk 6 tanesi 200 b boyutunda sonuncusu biraz daha az.

2. indirdikten sonra rardan çıkartıyoruz.

3. ilk önce call of duty black ops klasöründeki ''zone'' klasörünün içinde bulunan ''russian'' klasörünü kes kopyala ile başka bir yere yedekliyoruz.

4. sonra main dosyasındaki ''localized_russian_iw00.iwd'' ile ''localized_russian_iw05.iwd'' dosyaları arasındaki tüm uzantıları (05 dahil) tekrar kes kopyala ile başka bir yere yedekliyoruz.

5. çıkarttığımız 7 partlık rar dosyasının içindeki ''main'' ve ''zone'' klasörlerini, bir de ''localization.txt'' uzantılı dosyayı ana dizine kopyalayıp tüm klasör ve dosyalar için ''kopyala değiştir'' diyoruz.

oyun artık ingilizce, keyfini çıkarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince1907 -- 5 Ocak 2015; 23:57:47 >

• quote:

oyun artık ingilizce, keyfini çıkarın

impressive...

Artık kimsenin derdi kalmadı.
  • Rezurrection Dlc map pack in dil dosyalarını paylaşabilecek olan varmı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maff -- 19 Eylül 2016; 23:14:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.