Şimdi Ara

Black ops :ZOMBİ bölümü ACİL :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepimiz bu oyunun tüm serilerinin hastasıyız ve muhakkkak zombiye kastıran arkadaşlarım olmultur ..Ancak bu zombi bölümünün sonunu gören var mı nasıl bitior ? bu nasıl iştir yaw kapıyı açtım 7. bölümden sonrası bitmiyo sanki uğraşıp duruyoruz valla ... yok mu bunun bi sonu yahu ,?? :)) oyun bu kadar mı dayanılmaz olur oynanmak için :) o kadar oynadım ama bitirebilmek için iyice kastırdım .Hardened da bitirdim oyunu ama zombilerle iyice bi prof olduğumu düşünüyorum bide bitse zombi bölümü çok daha güzel olabilir :DDD

• esim oynuyor sürekli ama oda sonunu bir türlü göremedi
  • Ben sonsuz diye biliyorum ama olmayadabilir
  • arkadaslar su soruna da bır el atarsanız sevınırım
    http://forum.donanimhaber.com/m_47944315/tm.htm
  • oyun bitmiyor ister 1000 level ister 2000 level
    quote:

Orijinalden alıntı: şakirağa

Arkadaşlar hepimiz bu oyunun tüm serilerinin hastasıyız ve muhakkkak zombiye kastıran arkadaşlarım olmultur ..Ancak bu zombi bölümünün sonunu gören var mı nasıl bitior ? bu nasıl iştir yaw kapıyı açtım 7. bölümden sonrası bitmiyo sanki uğraşıp duruyoruz valla ... yok mu bunun bi sonu yahu ,?? :)) oyun bu kadar mı dayanılmaz olur oynanmak için :) o kadar oynadım ama bitirebilmek için iyice kastırdım .Hardened da bitirdim oyunu ama zombilerle iyice bi prof olduğumu düşünüyorum bide bitse zombi bölümü çok daha güzel olabilir :DDD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.