Şimdi Ara

Black Panther (16.02.18) l Chadwick Boseman (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
11
Favori
23.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir çadırda etrafındaki cocuklarla beraber uyanıyordu bizim teknolojici kız nasılsın daha iyi misin diye sordu oda evet dedi bitti
  • 3d nasıl bari ? Yani en azından çekilebilir durumda mı ?
  • Marvelın iyi filmlerinden,oldukça kaliteli bir film olmuş.marvel gittikçe daha iyi filmler yapıyor.

Özellikle wakandanın teknolojisini ve dünyadaki diğer ülkelere göre üstünlüğünü çok iyi göstermişler.uzun incelemeyi sonra yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steve görünmüyor değil mi filmde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

3D çekilmez. Steve'in adı bile geçmiyor.

O zaman mecbur 2D salon açılmasını bekleyeceğiz.O da olursa.

Kod var öyle gideyim diyorum ama bilmiyorum.
  • film uzun değilmiş gibi ama sıkıcı değil, izlemeye değer

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Yine gereksiz boş filmleri bağlamayan after sahneler oldu demek.Niye böyle yapıyorlar artık anlamıyorum

Nasıl gereksiz hocam,1.sinde dünya için çok önemli bir olayı gösterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 17 Şubat 2018; 1:1:54 >

• Enteresan bir durum İnfinity wara bağlama açısından bir şey beklerdim buckye bağlamışlar yeni kaptan amerika olarak sanırım onun orda ne işi vardı acaba.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

hocam Civil Warın after credit sahnelerinde Bucky Wakandaya götürülmüştü tedavi için yeni kaptanlık bir durum yok şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LannisTargaryen

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Yine gereksiz boş filmleri bağlamayan after sahneler oldu demek.Niye böyle yapıyorlar artık anlamıyorum

Nasıl gereksiz hocam,1.sinde dünya için çok önemli bir olayı gösterdi.

İzlemedim ki."demek" yazdım zaten
  • Does it come in black?
  • Bunlar infinity war ı da her yere 3d getirmesinler? Gerekirse birleşip mail filan atalım gereken yerlere. 2d izleyelim kaç yıldır bekledik filmi.
  • Filmi dün akşam izledim.
    Normal bir filmdi... Kalite olarak MCU'da sonlardadır.
    Tasarımlar çok güzel hikaye orta gerisi bilindik MCU filmi...yeni bir pencere siyasi dokundurmalar...
    Bir halka eklenmiş oldu...

Andy Serkis

After Credits'te
    WS
    herkesi coşturdu
    Bir sürü genç arkadaş vardı...hespi hakimdi izlediğine... Disney/Marvel'ın büyük başarısı bu...
    3D yine iğrençti gereksiz bir teknoloji.

• Wakanda'nın kendi aksanı var. Oyuncuyla ilgili değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Enteresan bir durum İnfinity wara bağlama açısından bir şey beklerdim buckye bağlamışlar yeni kaptan amerika olarak sanırım onun orda ne işi vardı acaba.

Bucky'nin beyni HYDRA komutlarına tepki verecek şekilde programlanmıştı. Shuri de bu programlamayı kırmaya çalışıyordu son sahneye bakarsak bunu başarmış.
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt

Anladımda o Nasıl geldi oraya en son cıwıl warda wakandayamı yolladılar bu bucky dondurmuşlardı sanırım ama ben avengers yerinde diye biliyordum ne ara wakandaya götürdüler orasını anlamadım?
  • uzun zamandır bir Marvel filminde uykum gelecek derecede sıkıldığımı hatırlamıyorum. Filmin başlarında hele bildiğin sıkıntıdan patladım. Öyle övülecek derecede bir film olduğunu düşünmüyorum.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Civil War'ın after credit sahnelerini izle hocam orada gösteriyorlar.
  • Filme gittik gördük ilk önce cinemaximumda izledik,film afrika kültürünü siyahileri çok iyi yansıtmış dib ve alt mesajlar güzel aksiyonda güzel CGI'her zamanki gibi A kalite,aksiyonu daha fazla olabilirdi Black panther çok karizma..ama en iyi solo filmi halen ıron man 1' + film bana göre doctor strangeden bir tık altı çünkü doctor strange bence daha güzeldi her anlamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Anladımda o Nasıl geldi oraya en son cıwıl warda wakandayamı yolladılar bu bucky dondurmuşlardı sanırım ama ben avengers yerinde diye biliyordum ne ara wakandaya götürdüler orasını anlamadım?

Donduğu yer Wakanda hatta T'Challa orada Cap'e Black Panther heykeli gibi bir şey gösteriyor diye hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.