Şimdi Ara

Black Panther (16.02.18) l Chadwick Boseman (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
11
Favori
23.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sıradan bir Marvel filmi, nesi bu kadar abartıldı anlamıyorum. Müzikti, kostümdü bunlar için Oscar adayı olmasına bir şey demiyorum da nasıl en iyi film için aday oluyor bu yapım?

Bir yapım en iyi film için Oscar adayı oluyorsa ya senaryosu çok iyidir, ya sinematografisi şahanedir ya da müthiş oyunculuklar barındırır. Bunların hepsini de barındırabilir bir film. E bunların hiçbiri Black Panther'de yok, zaten bunlardan herhangi birinde adaylığı da yok.

Akademiyi pek taktığım yok ancak son dönemde iyice saçmalamaya başladılar.
  • Avengers Sonsuzluk Savaşı gibi defalarca izlenecek film dururken vasatın biraz üstü olan Black Panther hangi akılsız aday yaptı çok merak ediyorum. Oscar'ı alsaydı Oscar'ın artık hiçbir anlamı kalmazdı. Gerçi aday göstermeleri bile Oscar'a gölge düşürmüştür.
  • bu sene buna denk geldi oscarı verelim gitsn bari
  • Açık ara şimdiye dek izlediğim en kötü Marvel filmiydi. Oscar adaylıkları tamamıyla zenciler için oldu. Yoksa herhangi bir konuda öne çıkan en ufak bir özelliği bile olduğunu sanmıyorum.
  • Üstelik aynı evrende geçen ve her konuda çok daha iyi bir film olan İW varken bu filmin bu kadar abartılması hiç normal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Avengers Sonsuzluk Savaşı gibi defalarca izlenecek film dururken vasatın biraz üstü olan Black Panther hangi akılsız aday yaptı çok merak ediyorum. Oscar'ı alsaydı Oscar'ın artık hiçbir anlamı kalmazdı. Gerçi aday göstermeleri bile Oscar'a gölge düşürmüştür.
    Oscar a her sene gölge düşüyo her senede ciddiye alınmaya devam ediyo. Dünyanın en prestijli ödülleri diyebileceğimiz Nobel de bile olan şeyler. Çok şaşırmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel ı seviyorum yaa harika ilerliyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir şans vereyim izleyim diyorum her sayfada ayrı kötü bir yorum vazgeçtim a quiet place izleyim bari
  • Ya artık diyicek kelime bulamıyorum :d politik doğruculuk yapalım serisinin son halkası. Aferim bu filmle birlikte afrikalılar marsa gitti wonder women filmiyle kadınlar dünyayı kurtardı. Bundan sonrası için meksikalarla alakalı film bekliyorum.
  • Film yoksa akademi ne yapsın ha ne yapsın. Taşı mı aday göstersin? Banka mı soysun?

• İzledim. Uzak durun berbat bir film hiçbirşey kaybetmezsiniz.
  • Keyfim kaçtı başroldeki ölmüş

• Az önce haberi gördüm şok oldum oha ya gerçekten oha. Kanserden ölmüş ne yazık ki..
  • Bende üzüldüm açıkcası haberi görünce.
  • Haberi görünce çok şaşırdım."Neee" diye kaldım resmen.
    Hiç birimiz bilmiyorduk galiba kanser olduğunu.Adam kanserli kanserli filmlerde oynamış.
  • En son netflixte da 5 bloodS filmi vardı güzeldi Vietnam'da geçiyor geçmiş günümüz git gelli bir film. Tavsiye ederim başyapıt değil ama kötü de değil şans verip izleyin, yazık olmuş yıldızı yeni parlamaya başlamıştı adamcagzin. Üzdü...

• Üzdün reis. Huzur içinde yat.
    Black Panther (16.02.18) l Chadwick Boseman

• Kara Panterimiz Chadwick Boseman'in aramızdan ayrılışının 4. yılı.

Black Panther (16.02.18) l Chadwick Boseman
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.