Şimdi Ara

Black Panther (16.02.18) l Chadwick Boseman (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
11
Favori
23.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanılır gibi değil.Bu film nasıl bu kadar hasılat yapmış.sardırarak izledim hemen de sildim,arşivden....
  • Filmi izledim dün, İlk görüşüm şu oldu bu tarz yani süper kahraman filmleri içerisinde wonder women ile birlikte en beğenmediğim film konumuna oturdu,
    Senerya çok vasat geldi, Görsel efektler diğer yapımlara göre sönük kalmış, Oyunculukları hiç beğenmedim (Birtek Bilbo Baggins'i biraz sevdim), Müzikler felaketti, Kısaca hiç olmamış JL gibi aceleyle çekip sürmüşler sanki piyasaya nasıl bu kadar hasılat yapmış anlamadım, Tabi benim düşüncelerim bunlar katılmayanlar olacaktır illaki.
  • Dünyadaki tüm siyahiler akın etti heralde bu filme. Vasat olup bu kadar izlenmesi şaka gibi yoksa..

Marvelciyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 4 Mayıs 2018; 10:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi dün izledim.Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki izlediğim en kötü marvel filmiydi.
  • ben çok gömmeyeceğim

izlenme sayısı ile filmin güzelliği doğru orantılı değil bana göre.açayım da şu filmi tekrar izleyeyim

diyeceğiniz bir yanıda yok.infinity war rüzgarıyla bu kadar izlenmiş olması olası.
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Yalnız,infinity wars bundan 2.5 ay sonra gösterime girdi...Şaka gibi ama hasılatı infinity wars gösterime girmeden yaptı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 4 Mayıs 2018; 16:15:9 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    infinity war öncesi son film olduğu için bağlantılı olabileceği düşünülerek yada infinity war hasretiyle gidilmiş

olabileceğini kastettim hocam.
  • Kiyafetleri ve teknolojiyi cikar. Bildigin kabile savasi. Siyahi kardeslerimiz icin cekilmis bir film. Soundtrack desen yok. Oyunculuk desen yok. Senaryo desen yok. Bilbo hatrina 10 uzerinden 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 5 Mayıs 2018; 1:7:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klişelerin dibine dibine vurmuslar. Normalde 6.1 puanlik bir film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır beklediğim film geldi sonunda ama yorumlar iyice soğuttu.

https://thumbs.gfycat.com/KnobbyBewitchedIlladopsis-size_restricted.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 5 Mayıs 2018; 10:37:27 >
  • Güzel film ama ötesi değil. Gişe rakamları ve filmin kalitesi tam zıt yönde ilerliyor. Civil War'dan gelen Black Panther gazı ve Infinity War öncesi oluşan coşku ile bu rakamlara ulaştığını düşünüyorum. Komple siyahiler üzerine kurulu bir süper kahraman filmi olmasınında kesinlikle etkisi vardır.

Filmde ise kötü karakterlerin şovu vardı. Michael B. Jordan ''Killmonger'' ve özellikle Andy Serkis '' Ulysses Klaue '' performansları çok iyiydi.

Filmin sonunda Killmonger ve Black Panther'in kapışmaları çok daha görkemli olabilirdi. Ulysses Klaue gibi bir düşmanın ise böyle vasat harcanması saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 5 Mayıs 2018; 14:10:46 >
  • bluray çıkmış,

trdublaj ne zaman gelir acaba ?
  • Marvel filmi olarak kötüydü ama bir karakter tanıtımı için güzel bir film diyebilirim. Black panther nedir wakanda nedir öğrenmek istiyorsanız izleyin aksiyon fantastik şeyler bekliyorsanız izlemenize pek gerek yok. Ben şahsen beğendim sıkılmadım.
  • Güney Kore'de olan kısımları çıkarırsan kabile filminden farkı yok cidden de. Sinematik evrende yeri bulunan bir karakter olduğu için izlenir, yoksa zaman kaybı. Ayrıca siyahlar filmin gişesini ve puanını iyi şişirmiş. En fazla 6'lık film yoksa.
  • Ciddi, ayaklari yere basan, aksiyonu yer yer cok guzel olan bi filmdi

Ben cok begendim. Büyüsü, sihri olmayan boyle filmleri izleyince bunlari mi daha cok seviyorum, yoksa o tarz super kahraman filmleri favorim arada kaliyorum

Muzikleri es gecmemek lazim, havayi bozmamis cok keyifliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 6 Mayıs 2018; 11:59:3 >
  • Doğrusu beni çok saran şeyler olmadı. Daha çok sinirim bozuldu.
    Dünya yok olma eşiğine kaç defa geldi. Fakat Kara Panterle ordusu Wakanda'da keyif atıyorlarmış. Shield'in haberi de yoktur zaten.

Standart bir film olmuş. Beni en çok etkileyen de Andry Serkis oldu. Bu herifi niye kendisini oynatmıyorlar da maymun karakterleri oynatıyorlar? Oynadığı kaç karakter normal insana benziyor.
  • Bro sen yorumlarını burdakilere yapıyosun bence, şimdi demişsin ki en vasat Marvel filmi falan.

Sırf ciddi diye bu filmi saçma sapan övmüşsün resmen.Bir filmin cıvık yada ciddi olması, filmi iyi yada kötü yapmaz bunu 1000 kere söyledik ama anlatamadık.
  • Fragmanından belliydi bu filmin kötü olacağı.
    Filmin iyi olup olmayacağını yazdım mı hatırlamıyorum ama fragmanı hiç beğenmediğimi, ilgimi çeken hiç birşeyin olmadığını söylemiştim.Ve film beni yanıltmadı sağolsun
    Maalesef en kötü Marvel filmiydi.Ne aksiyonu zevk verdi, ne müzikleri, ne karakterleri ne de senaryosu.Herşeyiyle en beğenmediğim Marvel filmi oldu galiba.Bu yapmakta zor iş valla tebrik ederim kendilerini
    Not olarak şunu ekleyim; Black Panther'i Civil War'da beğenmiştim.

• luganoguz kullanıcısına yanıt
    Bir şeyi merak ettim,kim bu kadar sevdi bu filmi gişede rekor kırdı? Siyahi karakter çok diye acaba Amerika'daki bütün siyahiler toplanıp filme mi gitti? Yoksa Wakanda'dan otobüs toplayıp izlemeye mi gittiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 6 Mayıs 2018; 20:11:40 >
  • Dünyadaki bütün siyahiler gitti heralde
    Daha önce burda yazdım Snoop Dogg'un siyahi çocuklara para verip bu filme gidin diye söylediği söylentileri var diye
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.