Bildirim
BlackBerry 10 İşletim Sistemi Güncellemeleri (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bi1ReD
Beyler ben tam olarak anlayamdım. Bu bb ıcın bır ısletım sıstemımı yoksa googleplaydan bırseyler ındırmemız ıcın ek bır yazılımmı. Bırde mobıle olarak dırek pc ındrebılıryormuyuz yoksa pc baglayıpmı yuklemek gerekıyor.
Cıhazım bold 9900
Isletım sıstemı dostum. 9900 e cıkmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: User Friendly
10.3.1 serisinin son leakedi: 2744:https://drive.bitcasa.com/send/6tMMpRBzkQkxY_8w1sxMeaelgWiKjL3dTocYhTwQn6io#/aAxFKyzPQ-izsxzUn8Nl_A/rvdcHGdzSFqp5HIb2K3xoQ/3_T3fMrXRta6F_MAr4psqA/
z30 için 7z uzantılı sıkıştırılmış dosyayı indirdim ama en sağlıklı nasıl kurulum yapacağız hocam ? exe uzantılı dosyayı çıkartıp çift tıklayarak mı kuralım aşağıdaki video da olduğu gibi...
-
*.exe'yi çalıştırıp işlemin bitmesini bekliyorsunuz, hepsi bu kadar. -
gsm sürümü hangisi ?0 -
10.3.2... resmi olarak dağıtılmaya başlandı... bununla beraber en son leaked: 10.3.2.798:https://drive.bitcasa.com/send/6tMMpRBzkQkxY_8w1sxMeaelgWiKjL3dTocYhTwQn6io#/EdsjV1utSlOWF-PATB15pg/rQExxdBDTHedRexbIoGYDA/9r8UokKnR-637Yfg_vO7Nw/
dip not: bir kez 10.3.2 yüklerseniz, eski sürümlere dönemezsiniz... -
-
Sistem hissedilir derecede hızlanmış bu güncelleme ile...
10.3.2 yi Resmi olarak bizler ne zaman almaya başlayacağız???
10.3.2'den sonra güncellemeleri ota üzerinden alabilecek miyiz? Öncesinde leaked yükleyince leaked devam etme zorunluluğu vardı galiba. -
Sıfırlandı cihaz. -
Hep daha iyiye
Yakında tr için de ota dağıtılır ve güncelleme yayınlandıkça güncel kalınır, bir sıkıntı yok...
Bu güncellemeyi nasıl yukleme bende z10 stl-2 war ama ben yukliyemiyorum
-
Başkan linkini verdiğin sürümü denedinmi acaba? 6 aylık bir süre zarfınca 10.2.1.3062 sürümünü kullandıktan sonra 10.3.1.2708 numaralı sürüme temiz kurulum yaparak geçtim. Performans olarak pek iç açıcı gelmedi açıkçası. 1 - 2 defa müzik dinlerken ve menülerde geçerken müzikte takılma falan hissettim. Ram belleği 10.2 sürümünden biraz daha fazla yediğini fark ettim aynı zamanda. Isınma ve şarj olumsuzluklarıda cabası. Blackberry 10 cihazlarda en düşük 1,5 Gb , ortalama 2Gb ram var tamam ama bana kalırsa sistem halen daha çok fazla bellek tüketiyor. Telefon daha ilk açılışta 1Gb belleği kafadan götürüyor. Acaba bu surume biraz daha zaman tanıyıp şans vermelimiyim , yoksa sizin verdiğiniz linkteki sürüme mi geçmeliyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 29 Haziran 2015; 21:51:04 > -
ben her zaman en son linkini verdiğim sürümü kullanıyorum, kısmi sıkıntıların önüne geçmek için her zaman sıfırdan kurulum yaparım ve asla yedek kullanmam. yeni kurulum yapmadan önce, sic multiwipe ile cihazı temizlemeni öneriyorum. -
Cihazı sıc multiwipe ile önceden temizledim. Her cihazda mutlak süretle temiz kurulum yaparım ben. Üzerine yüklemeyi sevmem. Ama ne bileyim işte eski versiyona göre yavaş geldi menü geçişleri sanki yavaş ,multitasking yaparken sanki ara ara takılmalar var gibi. Isınma ve şarj yine dediğim gibi negatif yönde. Müzik çalara parametrik ekolayzır ' ın gelmiş olması beni sevindirdi, ses daha yüksek çıksa bu ayarlarda iyi olacak. En azından beni çakma neutron müzik oynatıcısından kurtardı gibi. (Müzik oynatırken %25 işlemci yiyiyordu).Bu son linkini attığın 10.3.2 versiyonuna iyi diyorsun sanırım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 30 Haziran 2015; 11:13:23 > -
-
Leaked sürümlere pek güvenemiyorum ama müsait bir zamanda 10.3.2 bazlı bir sürüm indirip kuracağım gibi.Müzik çalar ile alakalı söylediği olumlu sözleri geri alıyorum. Neutron ' u yine kurduracak bana. Baslar çok patlıyor. Navigasyonun ekran kapanınca ve başka bir uygulamaya geçince arka planda çalışmaması sinir bozucu şeylerden biri ayrıca. -
Bugüne kadar kullandıklarımın içinde en hızlısı, hiç vakit kaybetmeden herkes 2339'u yüklemeli...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X