Şimdi Ara

BlackBerry 8520 Curve Hakkında Bilgiye İhtiyaç Var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BB 8520curve şu an 300 lira civarnda nette arkadaşlar BB nin geleceğinden endişe duyuldugundan alınmalı mı sizce? bende endişeliyim açığı, işe yarar önemli uygulamlarını devam ettirebilecek mi,servis ağı ve kalitesi etkilenir mi vs diye
    Cihaz hakkında pek bilgim de yok, öğrenciyim 300tl.e kdr cihaz arıyordum rastladım, internet paketi alamam her ay telefonuma face hesabım bile yok zaten bnm için kriter değil net paketi kullanmak, fakat whatsupp bbm twitter kullanmak isterim wifi ile evdeyken kullanamaz mıyım???? BiS nedir,ücretli bir uygulama mıdır ve bunları BiS olmadan kullanmaz mıyım?
    BB ayarlarını kurmak uygulamlarına alışmak kolay mıdır? bu konuda da aydınlatın beni arkadaşlar lütfen...
    bu cihaz yerine Nokia Asha 302 , 303 , 210 veya Samsung S3570 de olabilir onları da düşünüyorum siz ne dersiniz?
    Nokia Asha 303 hem dokunmatik hem kalvyeli bnm için artı fakat klavyesi cok küçük tuşlar içiçe grmiş vaziyette rahat kullanabıleceğe benzemiyor?
    Asha 210 en cok hoşuma gideni ama Email özelliği yokmuş öğrenciyim maille işim yok ama suan piyasada guvenılır sıtelerde 349dan aşağı fıyatı yok bunun yerine yinede Email okuyabilen dha düşük fiyatlı cihazları almak mantıklı değil mi?
    Samsung S3570 şaşırtıcı şekilde Email Wifi özelliklerini barınıdran aynı zmanda 250tl-300tl fiyatlı ürün kararsızım
    Tavsıyenız varsa acıgım lütfen yorumlarnızı esirgemeyin arkadaşlar tavsiyeniz varsa

• BB satıldı ama fişi çekilmez diye düşünüyorum kullanıcısı çok.Soruları yanıtlamaya çalışıcam sırayla
    -Servis kalitesi vs. için daha erken izleyip görücez bakalım.
    -Wifi ile facebook,twitterın eski bir sürümü var onları kullanabilirsiniz ama BB10 hariç ve browserdan erişim hariç BİS lazım
    -Whatsapp internet paketiyle çalışıyor benim bildiğim ama BBM için BİS lazım
    -BİS ücretlidir ücreti 10 liradır(100mb paket aşımlı)ya da 20 lira(1gb paket aşınca ekstra ücret yok hız düşüyor)(tabi bu fiyatlar aylık ve turkcell için yazıyorum)
    -BB uygulama konusunda market biraz sıkıntı bir android ya da ios değil sonuçta ama sosyal ağ,mesajlaşma gibi işlerle uğraşcaksanız klavyesi 1 numaradır.
    -BB ayarları çok basittir.Ayarlar menüsü gözünüzü korkutabilir ama zaten oraya çok uğramıycağınıza emin olabilirsiniz.

Tavsiye isterseniz ashalardan iyidir bana göre 8520.Samsunga bakarsak kendi tercihim onun yerine blackberrydir.8520 biraz eskidi (yine kullanılabilir destek devam) ama bütçenizi arttırıp 9300 veya 9700 baksanız daha mantıklı olur.8520 de 3G yok çünkü EDGE ye mahkum kalmakta insanı zorlar.

• yanıt için çok teşekkürler kipada 8520 i 199tl.e buldum ama teşhirdi:) tercihimi nokia asha 210 dan yana kullandım bnm için yeterli bi ürün wifi ile bu sordugum tüm programları kullanabiliyorum cok memnunum emeğinize saglık tek tek cevaplamşsınz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

BB satıldı ama fişi çekilmez diye düşünüyorum kullanıcısı çok.Soruları yanıtlamaya çalışıcam sırayla
    -Wifi ile facebook,twitterın eski bir sürümü var onları kullanabilirsiniz ama BB10 hariç ve browserdan erişim hariç BİS lazım
    -BİS ücretlidir ücreti 10 liradır(100mb paket aşımlı)ya da 20 lira(1gb paket aşınca ekstra ücret yok hız düşüyor)(tabi bu fiyatlar aylık ve turkcell için yazıyorum)
    -BB uygulama konusunda market biraz sıkıntı bir android ya da ios değil sonuçta ama sosyal ağ,mesajlaşma gibi işlerle uğraşcaksanız klavyesi 1 numaradır.
    -BB ayarları çok basittir.Ayarlar menüsü gözünüzü korkutabilir ama zaten oraya çok uğramıycağınıza emin olabilirsiniz.

Tavsiye isterseniz ashalardan iyidir bana göre 8520.Samsunga bakarsak kendi tercihim onun yerine blackberrydir.8520 biraz eskidi (yine kullanılabilir destek devam) ama bütçenizi arttırıp 9300 veya 9700 baksanız daha mantıklı olur.8520 de 3G yok çünkü EDGE ye mahkum kalmakta insanı zorlar.

Merhaba Blackberry konusunda bilginiz olduğu için size sormak istedim,bu cihazlarda model farketmez Mail.ru agent ve odnoklassniki sosyal ağ uygulamaları mevcutmudur?İnternetten detaylı bilgiye ulaşamadım siz bire bir kullandığınız için bilgi verebilirmisiniz?Her iki uygulama da Android ve Windows Phone işletim sistemlerinde mevcut.Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

BB satıldı ama fişi çekilmez diye düşünüyorum kullanıcısı çok.Soruları yanıtlamaya çalışıcam sırayla

Merhaba Blackberry konusunda bilginiz olduğu için size sormak istedim,bu cihazlarda model farketmez Mail.ru agent ve odnoklassniki sosyal ağ uygulamaları mevcutmudur?İnternetten detaylı bilgiye ulaşamadım siz bire bir kullandığınız için bilgi verebilirmisiniz?Her iki uygulama da Android ve Windows Phone işletim sistemlerinde mevcut.Tesekkurler.

Eski blackberrylerde yok ama belki BB10 için androidden port edebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.