Şimdi Ara

Blackberry 9360 mı 9780 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşımda bold 9900 var, ABD'den aldırmıştı, biraz inceledim-kurcaladım, ikonlar dışında menüde pek farklılık yok, wi-fi hotspot özelliği var sanırım, açıkçası hiç gıpta etmedim, bold 9780 telefonumun şarjı 3 gün gidiyor (2G ile), şu anda ne 9900 ne de 9360 istemem ama 9810 olabilir, 9810 kullanan bir tanıdık yoğun kullanımda 3G açık olarak 1 gün gittiğini söyledi, yeter de artar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

arkadaşımda bold 9900 var, ABD'den aldırmıştı, biraz inceledim-kurcaladım, ikonlar dışında menüde pek farklılık yok, wi-fi hotspot özelliği var sanırım, açıkçası hiç gıpta etmedim, bold 9780 telefonumun şarjı 3 gün gidiyor (2G ile), şu anda ne 9900 ne de 9360 istemem ama 9810 olabilir, 9810 kullanan bir tanıdık yoğun kullanımda 3G açık olarak 1 gün gittiğini söyledi, yeter de artar...

9780 yada 9360 seçmememin nedeni ekran aga imleçle hareket ettirmekten çok sıkıldım.rahat rahat hareket ettirmek istediğim tarafa kolayca ulaşmak istiyorum.9800 dokunmatik hızı bana yavaş geldi. sırf aveaya gidip 9790 baktım. 9900 kadar olmasada idare eder ama 1100tl fiyat biçti bana.

arkadaşının sarjı ne kadar gidiyor?

biraz önce formula1 izledim kimin elinde telefon görsem bb 9900 dı daha bi istemeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcakkofte -- 26 Mart 2012; 0:35:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alcakkofte

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

arkadaşımda bold 9900 var, ABD'den aldırmıştı, biraz inceledim-kurcaladım, ikonlar dışında menüde pek farklılık yok, wi-fi hotspot özelliği var sanırım, açıkçası hiç gıpta etmedim, bold 9780 telefonumun şarjı 3 gün gidiyor (2G ile), şu anda ne 9900 ne de 9360 istemem ama 9810 olabilir, 9810 kullanan bir tanıdık yoğun kullanımda 3G açık olarak 1 gün gittiğini söyledi, yeter de artar...

9780 yada 9360 seçmememin nedeni ekran aga imleçle hareket ettirmekten çok sıkıldım.rahat rahat hareket ettirmek istediğim tarafa kolayca ulaşmak istiyorum.9800 dokunmatik hızı bana yavaş geldi. sırf aveaya gidip 9790 baktım. 9900 kadar olmasada idare eder ama 1100tl fiyat biçti bana.

arkadaşının sarjı ne kadar gidiyor?

biraz önce formula1 izledim kimin elinde telefon görsem bb 9900 dı daha bi istemeye başladım.

onunki 1,5 gün gidiyor ama sadece iş mail adresini tanımladı, diğer e-mail adreslerini tanımlamadı telefona. telefonda facebook, twitter, whatsapp falan da kullanmıyor sanırım. sadece iş telefonu olarak kullanıyor ve fazla kurcalamaz telefonunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 26 Mart 2012; 15:28:23 >

• Şarj süresi kullanıma bağlıdır mutlaka . ama tahminimce en az 1 gün gider 1000 mah pil az biir değer değildir. 9780 düşündüm ama o os7 ye yükseltilmiyor. 9900 da almak istemedim çünkü üst düzey bir blackberry bence. ve bana kalırsa 9900 a o kadar para vermeyin os 10 sürümünü yayınlayacağını duyurdu blackbery biraz bekleyin derim ben orta sınıf bir cıhaz aldım zaten elimde bir telefon daha var bu ikinci cihazım. bbm whatsapp veya face twitter bile kullanıyorsanız sabahtan akşama kadar mesaj atmıyorsanız rahat gider ama dakika başı mesaj yazarsanız 5 saati bile bulmaz i phone 4 ün şarjını 3 saatte bitirdim :D:D bu da biter 3 saatte ama kullanıma bağlı sonuçta ..
  • evet ilk izlenimlerimi analtıyorum bb 9360 ile ilgili. yaklaşık bir aydır kullanıyorum bis paketi aldım vodafone dan 6.90 lık işinizi görür ama youtubeden video izlenmesine gps kullanmanıza gibi bazı özelliklere izin vermiyor o ayrı bir konu. o yüzden türkcell den 16.90 lık paketi öneririm yakında bende geçmeyi düşünüyorum çünkü. facebook 2 tane e posta ve whatsapp ile cihazın şarjı ancak bir gün gidiyor bunu öncelikle belirteyim. mesaj çekmiyorum arada konuşmalar olacak tabi. menü çok güzel düzenlenmiş cihaz ilk olarak çok ince ve şık ama arka kapağı bold serileri gibi değil klasik curve ve çabuk çiziliyor bu yüzden kılıf ve ekran koruyucu almanızı tavsiye ederim ben 15 liraya ikisini aldım. chazın fiyatına gelince şu anda piyasada 900-950 arasında o fiyat edermi biraz düşünmek gerek :) ama şu da bir gerçek nokia ya o kadar para vereceğinize bu cıhazı almanızı şiddetle tavsiye ederim. başka bir sorunuz varsa memnuniyetle cevaplamaya hazırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Elturcoloko

evet ilk izlenimlerimi analtıyorum bb 9360 ile ilgili. yaklaşık bir aydır kullanıyorum bis paketi aldım vodafone dan 6.90 lık işinizi görür ama youtubeden video izlenmesine gps kullanmanıza gibi bazı özelliklere izin vermiyor o ayrı bir konu. o yüzden türkcell den 16.90 lık paketi öneririm yakında bende geçmeyi düşünüyorum çünkü. facebook 2 tane e posta ve whatsapp ile cihazın şarjı ancak bir gün gidiyor bunu öncelikle belirteyim. mesaj çekmiyorum arada konuşmalar olacak tabi. menü çok güzel düzenlenmiş cihaz ilk olarak çok ince ve şık ama arka kapağı bold serileri gibi değil klasik curve ve çabuk çiziliyor bu yüzden kılıf ve ekran koruyucu almanızı tavsiye ederim ben 15 liraya ikisini aldım. chazın fiyatına gelince şu anda piyasada 900-950 arasında o fiyat edermi biraz düşünmek gerek :) ama şu da bir gerçek nokia ya o kadar para vereceğinize bu cıhazı almanızı şiddetle tavsiye ederim. başka bir sorunuz varsa memnuniyetle cevaplamaya hazırım

hocam 9360 da wifi hot spot özelliği var mı? varsa nasıl kullanabiliriz? yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

evet ilk izlenimlerimi analtıyorum bb 9360 ile ilgili. yaklaşık bir aydır kullanıyorum bis paketi aldım vodafone dan 6.90 lık işinizi görür ama youtubeden video izlenmesine gps kullanmanıza gibi bazı özelliklere izin vermiyor o ayrı bir konu. o yüzden türkcell den 16.90 lık paketi öneririm yakında bende geçmeyi düşünüyorum çünkü. facebook 2 tane e posta ve whatsapp ile cihazın şarjı ancak bir gün gidiyor bunu öncelikle belirteyim. mesaj çekmiyorum arada konuşmalar olacak tabi. menü çok güzel düzenlenmiş cihaz ilk olarak çok ince ve şık ama arka kapağı bold serileri gibi değil klasik curve ve çabuk çiziliyor bu yüzden kılıf ve ekran koruyucu almanızı tavsiye ederim ben 15 liraya ikisini aldım. chazın fiyatına gelince şu anda piyasada 900-950 arasında o fiyat edermi biraz düşünmek gerek :) ama şu da bir gerçek nokia ya o kadar para vereceğinize bu cıhazı almanızı şiddetle tavsiye ederim. başka bir sorunuz varsa memnuniyetle cevaplamaya hazırım

hocam 9360 da wifi hot spot özelliği var mı? varsa nasıl kullanabiliriz? yardımcı olur musunuz?

Bende 9300 oldugu icin nasil kullanildigini bilmiyorum ancak hotspot ozelliginin 9360da oldugunu biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

quote:

Bende 9300 oldugu icin nasil kullanildigini bilmiyorum ancak hotspot ozelliginin 9360da oldugunu biliyorum.

Sanırım 9360 ta bu özelliği kullanabilmek için 7.1 güncellemesini kurmak gerekiyor. Benim telefonumda şu anda 7.0 var. Ama bu haliyle menülerinde wifi hotspot özelliği ile ilgili birşey görmedim. Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

quote:

Sanırım 9360 ta bu özelliği kullanabilmek için 7.1 güncellemesini kurmak gerekiyor. Benim telefonumda şu anda 7.0 var. Ama bu haliyle menülerinde wifi hotspot özelliği ile ilgili birşey görmedim. Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

bu özelliği kullanmanız için 7.1 ikurmanız gerekiyr arkadaşlar 7.1 kurduktan sonra zaten bildirim çubuğunda o özellik çııyor ayarlarda da görebilirsiniz ondan sonra şu anda kullanmıyorum 9360 ı ama 7.1 i kurun :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.