Bildirim
Blackberry 9360 mı 9780 mi?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ios 7 ve daha yenı olması sebebıyle curve derım , 9780 ios 7 ye yukseltılmıyor. -
iOS ne ya :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
ios 7 ve daha yenı olması sebebıyle curve derım , 9780 ios 7 ye yukseltılmıyor.
Apple ürünler ile karıştırdınız sanırım :)) -
blackberry 7 işte :D ilk blackberry deneyimim olacak :D:D 9780 neden 7 sürümüne yükseltilmiyor ki bir bilgniz var mı?quote:
Orijinalden alıntı: EuroAsiaquote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
ios 7 ve daha yenı olması sebebıyle curve derım , 9780 ios 7 ye yukseltılmıyor.
Apple ürünler ile karıştırdınız sanırım :))
Alıntıları Göster -
arkadas ios yazmıs bende os yazcagıma ios yazmısım yukseltılmıyor hocam bır sebebı yok blackberry bu surume 9780 destegı vermedı , su an kullandıgım cıhaz 9780 . Bold serılerı her zaman daha ıyı olmustur ama curve hem 0s 7 hemde bıldıgım kadarıyla donanımsal olarak daha dusuk degıl 9780 den bu yuzden curve almanız daha mantıklı olur.quote:
Orijinalden alıntı: Elturcoloko
blackberry 7 işte :D ilk blackberry deneyimim olacak :D:D 9780 neden 7 sürümüne yükseltilmiyor ki bir bilgniz var mı?
Alıntıları Göster
-
anladım . bold serisi her zaman çekici gelmiştir bana ama yükseltilememesi hayal kırıklığı yarattı bende diyebilirim :) neyse vatanda indirim var curve alayım ben o zaman:) teşekkürler..quote:
Orijinalden alıntı: __nikolaus__
arkadas ios yazmıs bende os yazcagıma ios yazmısım yukseltılmıyor hocam bır sebebı yok blackberry bu surume 9780 destegı vermedı , su an kullandıgım cıhaz 9780 . Bold serılerı her zaman daha ıyı olmustur ama curve hem 0s 7 hemde bıldıgım kadarıyla donanımsal olarak daha dusuk degıl 9780 den bu yuzden curve almanız daha mantıklı olur.
Alıntıları Göster
-
quote:
anladım . bold serisi her zaman çekici gelmiştir bana ama yükseltilememesi hayal kırıklığı yarattı bende diyebilirim :) neyse vatanda indirim var curve alayım ben o zaman:) teşekkürler..
Vatan'da haftasonu indirimleri oluyor sürekli,bencede Curve alın -
an itibarı ile 9360 i almış bulunmaktayım :) bis aliyimda performansı görelim nasıl olacak :)quote:
Orijinalden alıntı: EuroAsiaquote:
anladım . bold serisi her zaman çekici gelmiştir bana ama yükseltilememesi hayal kırıklığı yarattı bende diyebilirim :) neyse vatanda indirim var curve alayım ben o zaman:) teşekkürler..
Vatan'da haftasonu indirimleri oluyor sürekli,bencede Curve alın
Alıntıları Göster
-
quote:
an itibarı ile 9360 i almış bulunmaktayım :) bis aliyimda performansı görelim nasıl olacak :)
arkadaşım çok acele etmişsin 9360 orta sınıf için süper bir telefon ama sarj problemi var umarım pişman olmassın madem 850tl civarı bir parayı gözden çıkardın neden vodafonedan 9900 almadın? hayırlı olsun. -
güzel bir soru :) hem dokunmatik hem klavye sevmiyorum açıkçası birde 59*24 eşittir 1416 lira bence bu cihaza fazla eğer ona o kadar verseydim neden i phone almadım diyecektim . ilk deneyimim olacak blackberry de 8520 yada 9300 da alabilirdim ama bu daha güncel bir cihaz. şarzının bana yeteceğine inanıyorum çünkü ben sadece mesaj için kullanacağım. konuşma yok yani. bakalım nasıl olacak umarım memnun kalırım :)quote:
Orijinalden alıntı: alcakkoftequote:
an itibarı ile 9360 i almış bulunmaktayım :) bis aliyimda performansı görelim nasıl olacak :)
arkadaşım çok acele etmişsin 9360 orta sınıf için süper bir telefon ama sarj problemi var umarım pişman olmassın madem 850tl civarı bir parayı gözden çıkardın neden vodafonedan 9900 almadın? hayırlı olsun.
Alıntıları Göster
-
ha birde aradaki boyut ve ağırlık farkını da unutmamak lazım cihazın boyutu bence şu ana kadar ki en iyi blackberry boyutu :)quote:
Orijinalden alıntı: alcakkoftequote:
arkadaşım çok acele etmişsin 9360 orta sınıf için süper bir telefon ama sarj problemi var umarım pişman olmassın madem 850tl civarı bir parayı gözden çıkardın neden vodafonedan 9900 almadın? hayırlı olsun.
Alıntıları Göster
-
9360 almakla cok iyi etmissiniz hayirli olsun hocam. Sarj probleminide sorun etmeyin bence hergun sarja takarsaniz hicbir sorun yasamazsiniz. -
quote:
ha birde aradaki boyut ve ağırlık farkını da unutmamak lazım cihazın boyutu bence şu ana kadar ki en iyi blackberry boyutu :)
hayırlı olsun ne dyelim sarj süresini önümüzdeki günlerde paylşırsan sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: alcakkofte
quote:
ha birde aradaki boyut ve ağırlık farkını da unutmamak lazım cihazın boyutu bence şu ana kadar ki en iyi blackberry boyutu :)
hayırlı olsun ne dyelim sarj süresini önümüzdeki günlerde paylşırsan sevinirim.
bis paketini aldıktan sonra ilk şarjı tekrar buradan paylaşırım sizinle. -
quote:
Orijinalden alıntı: android137
9360 almakla cok iyi etmissiniz hayirli olsun hocam. Sarj probleminide sorun etmeyin bence hergun sarja takarsaniz hicbir sorun yasamazsiniz.
umarım öyle etmişizdir :) hergün şarja takmaya razıyım sorun değil akıllı telefonlarda bir gün şarj yeterli bence -
quote:
quote:
9360 almakla cok iyi etmissiniz hayirli olsun hocam. Sarj probleminide sorun etmeyin bence hergun sarja takarsaniz hicbir sorun yasamazsiniz.
umarım öyle etmişizdir :) hergün şarja takmaya razıyım sorun değil akıllı telefonlarda bir gün şarj yeterli bence
Kesinlikle katiliyorum bende 9300 var pil yarida olsa bile gun sonunda direk sarja takiyorum hic ugrasmiyorum. -
quote:
quote:
umarım öyle etmişizdir :) hergün şarja takmaya razıyım sorun değil akıllı telefonlarda bir gün şarj yeterli bence
her gün sonunu getiremyo dye biliyorum o cihazı.tabi kullanıma göre değişir. vede özelliklerin açık kapalı olmasına göre.
bold 9900 alacağım bakalım ne olacak 4 gün giden e55 ime muhtaç kalmam inş. :) -
kullananlar şarjının 1 gün gitmediğini söylüyorlarquote:
Orijinalden alıntı: android137quote:
quote:
Kesinlikle katiliyorum bende 9300 var pil yarida olsa bile gun sonunda direk sarja takiyorum hic ugrasmiyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: heathrow(+)
kullananlar şarjının 1 gün gitmediğini söylüyorlar
çok fazla yorum var. bazıları 6 saat gidiyo demiş bazıları 16 saat gidiyo demiş ama hiç 24 saat duymadım ki duyarsamda heralde yalandır. yada kullanmyodur.
2g hızında günde 50-100sms 10dk görüşme ve 3-4 mail dışında herhangi bir işim olmaz.facebook mereti yok bende. bbmde kullanmam sadce twitter kullanırım.bu şartlar altında en az 15 saat gider dye düşünüyorum. bis varken wifi da açık olmaz rahat kullanırım gibime geliyo.
Benzer içerikler
- mm telefona izin verilmiyor samsung
- cep telefonu kim icat etti
- device health services nedir
- türk telekom ödemeli arama
- en iyi powerbank
- tv kumanda uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X