Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orki80

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: orki80

arkadaşlar iphone 3gs kullanıyorum.... fakat bir değişiklik yapıp bb 9780 almayı düşünüyorum,genelde telefonu extra kullanım amacım mail,facebook,malum bide müzik ve video izlemek... size net olarak şunu danışmak istiyorum : iphınedan sonra pişmanlık duyarmıyım acaba ? malum tereddüt ediyorum....(özellikle iphone kullanıp bu cihazı alan arkadaşların görüşlerini merak ediyorum).... teşekkürler

Kendim hiç iphone kullanmadım ama birçok iphone kullanıp bb 9780 e geçenler çok memnunlar.. ama facebook ve maili randımanlı kullanmak için bise ihtiyacın olacak.. buda aylık en az 30tl demek.. internet peketi ile de kullanılablir ama arada farklar var tabi.. buradan bakabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_47686412/tm.htm

teşekkürler,fakat bu başlığın önceki sayfalarında gözüme çarpmıştı sanırsam ama yinede emin olmak için sormak istiyorum....bis almadan wi-fi ile bağlantı sağlanıyor sanırsam face ve mail işlerini wi-fi ile halledebiliriz fakat bis olmadığı için gelen mailleri bildirim olarak alamıyoruz....(umarım doğru anlamışımdır) en merak ettiğim olay ise malum iphoneda cihaza bir şey indirmek istediğimiz zaman bunu i-tunes dan sağlıyoruz başka hiçbiryerden birşey indirilemiyor....bb de bu tarz bir durum söz konusumu ? yoksa herhangibir siteden birşey indirmek mümkünmü ?

bb9780 de wifi bağlantıda sorun çıkıyor, sağlıklı bi şekilde bağlanmıyor nedense.. bis kullanmanın avantajı dediğiniz gibi mail bildirimi yapması.. ama mesela gmail uygulaması yükleyerek de bildirim alabilirsiniz, yalnız 5-10dk geç düşüyor telefona.. wifi sorun çıkarıyor diye hemde yanımda hep internetim olsun diye internet peketi kullanıyorum ben.. Bis şu an gereksiz benim için.. Son olarak bb uygulamalarını kendi uygulama sitesi olan appworld'den de indirebilirsiniz başka sitelerdende..

• merhaba,

bis paketim var ve dün gece wifi a sorunsuz girebildim. ikisi de bağlı görünüyordu kullanırken. nereden harcama yapıyor bu durumda, wifi üzerinden mi yoksa bis üzerinden mi? ya da bununla ilgili bir seçim yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS
    merhaba,

bis paketim var ve dün gece wifi a sorunsuz girebildim. ikisi de bağlı görünüyordu kullanırken. nereden harcama yapıyor bu durumda, wifi üzerinden mi yoksa bis üzerinden mi? ya da bununla ilgili bir seçim yapabiliyor muyuz?

Otomatik ayarliyor.. Eger mobil sebeke ile birlikte wifi aciksa oncelik wifi de oluyor.. Yani wifi ile baglanir..
  • teşekkür ederim sayın bdurmus... o zaman wifi yakaldığımda öncelikli olarak bağlanayım
  • Atılan mesajlara genel bir cevap vereyim. Şarjda 4 günü de göreiblirsiniz üstelik cihazı mesaj, internet vs. kullanarak. İphone'dan geçmeyi düşünen arkadaşım bence düşünme bende Samsung i900 Omnia vardı (çıktığı zamanlar iphone killer diye tanıtılmıştı ) ondan bu telefona geçtim ve çok memnunum. Bence sen de bunu alınca çok daha rahat edeceksin, başka bir kullanışlılığı havası var bu telefonun. Ayrıca bir başka olay da arkadaşlar kılıfında da kullanabilirsiniz cihazı kılıftan çıkarınca direk ekran açılıyor ya ondan kılıf kullanımı çok rahat :)
  • Bende curve 8520 var. Bold 9780 alsam mi diye dusunuyorum bazen. Aslinda 8520 isimi goruyor, yeterli sayilir. Siz ne dersiniz? Gereksiz bir harcama olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

Bende curve 8520 var. Bold 9780 alsam mi diye dusunuyorum bazen. Aslinda 8520 isimi goruyor, yeterli sayilir. Siz ne dersiniz? Gereksiz bir harcama olur bence.

bence şimdilik idare et, 9900/9930 çıkınca ondan alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

quote:

Bende curve 8520 var. Bold 9780 alsam mi diye dusunuyorum bazen. Aslinda 8520 isimi goruyor, yeterli sayilir. Siz ne dersiniz? Gereksiz bir harcama olur bence.

bence şimdilik idare et, 9900/9930 çıkınca ondan alırsın

aynen katılıyorum
  • Degerli yorumlariniz icin tesekkurler :)
  • arkadaslar ben gold dan alıcam bu teli,telefon avea çıkışlı imiş müsteri hizmetlerindeki kadına sordugumda avea garantili dedi nedir avea nın veridigi garanti birde arkadaslar hani blackberry ler açılırken turkcellde mesela açılırken bi ekrandan geçiyorya bundada o ekran avea olanımı acaba ve varsa onu kaldırabilirmiyiz
  • Avea cihazi bilmiyorum ama turkcell cihazlar ilk acildiginda turkcell ekran goruntusu oluyor.. O da ekran ayarlarindan degistirilebiliyor, bi sorun olmaz yani ;)
  • quote:

Avea cihazi bilmiyorum ama turkcell cihazlar ilk acildiginda turkcell ekran goruntusu oluyor.. O da ekran ayarlarindan degistirilebiliyor, bi sorun olmaz yani ;)

Ancak telefonu acma tusuna bastiginda(telefonu acarken) ekrana gelen, ekranda bir sure bekleyen ve daha sonra kaybolan turkcell ya da vodafone vs logosu degistirilemiyor sanirim. Bu konuda bilgin var mi? Vakti zamaninda boyle birsey okudugumu hatirliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 17 Mayıs 2011; 15:03:06 >
  • quote:

quote:

Avea cihazi bilmiyorum ama turkcell cihazlar ilk acildiginda turkcell ekran goruntusu oluyor.. O da ekran ayarlarindan degistirilebiliyor, bi sorun olmaz yani ;)

Ancak telefonu acma tusuna bastiginda(telefonu acarken) ekrana gelen, ekranda bir sure bekleyen ve daha sonra kaybolan turkcell ya da vodafone vs logosu degistirilemiyor sanirim. Bu konuda bilgin var mi? Vakti zamaninda boyle birsey okudugumu hatirliyorum.

walla bende tcell logosu yada tcell'e dair hiç bişey gözükmüyor

• bende de herhangi bir logo yok, bilgi amaclı paylasıyorum.
  • Bendeki curve 8520'de telefon acilirken vodafone logosu cikip kayboluyor. Bundan once kullandigim bold 9000'de de turkcell logosu cikiyordu. Operatorden alinan telefonlarda var bu durum muhtemelen.
  • lanet gitsin o omnia tuzağına bende düşmüştüm iphone 3g almayıp omnia almıştım hayatımın en büyük yanlışıydı :)
    4gün gibi şarj süresi varsa çok güzel ya.. arabamda şarj cihazı olmasa 1günü bile çıkaramıyorum.. bu hafta içi büyük ihtimalle telefonumu değiştiriyorum..
    quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Atılan mesajlara genel bir cevap vereyim. Şarjda 4 günü de göreiblirsiniz üstelik cihazı mesaj, internet vs. kullanarak. İphone'dan geçmeyi düşünen arkadaşım bence düşünme bende Samsung i900 Omnia vardı (çıktığı zamanlar iphone killer diye tanıtılmıştı ) ondan bu telefona geçtim ve çok memnunum. Bence sen de bunu alınca çok daha rahat edeceksin, başka bir kullanışlılığı havası var bu telefonun. Ayrıca bir başka olay da arkadaşlar kılıfında da kullanabilirsiniz cihazı kılıftan çıkarınca direk ekran açılıyor ya ondan kılıf kullanımı çok rahat :)

• Merhaba arkadaşlar.

Telefonda msn'e girdiğim zaman msn'deki kişi listesi adres defterine direk kaydoluyordu. Tek tek silince de msn listesinden de siliniyordu. Ancak bugün girdiğimde msn listesi adres defterine eklendi ama adres defterindeki numaraları sildi. Bunları geri getirme yolu var mı acaba. Yoksa tek tek yeniden mş kaydetmek lazım.
  • Ben de bu teknoloji harikasını alarak aranıza katılmış bulunuyorum :)

Zamanla cihazı daha iyi tanıyacağımı umuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuST1Ce

lanet gitsin o omnia tuzağına bende düşmüştüm iphone 3g almayıp omnia almıştım hayatımın en büyük yanlışıydı :)
    4gün gibi şarj süresi varsa çok güzel ya.. arabamda şarj cihazı olmasa 1günü bile çıkaramıyorum.. bu hafta içi büyük ihtimalle telefonumu değiştiriyorum..
    quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Atılan mesajlara genel bir cevap vereyim. Şarjda 4 günü de göreiblirsiniz üstelik cihazı mesaj, internet vs. kullanarak. İphone'dan geçmeyi düşünen arkadaşım bence düşünme bende Samsung i900 Omnia vardı (çıktığı zamanlar iphone killer diye tanıtılmıştı ) ondan bu telefona geçtim ve çok memnunum. Bence sen de bunu alınca çok daha rahat edeceksin, başka bir kullanışlılığı havası var bu telefonun. Ayrıca bir başka olay da arkadaşlar kılıfında da kullanabilirsiniz cihazı kılıftan çıkarınca direk ekran açılıyor ya ondan kılıf kullanımı çok rahat :)

Haha aslında o da çok iyi bir telefondu yok yoktu, ne var ki biraz kullanışsızdı. Neyse hayırlı olsun o zaman şimdiden :)

• abi süper telefon yaw
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.