Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazım diline şimdi bakıyorumm vee Türkçeymiş ama sorun da düzeldi gibi ilginç :S Bu arada Uygulamayı indiririm daha olmadı demek istedim o'yu yutup m ve a'nın da yerini değiştirmişim, sorry :)
  • Arkadaşlar BB 9930'u beklemeli mi, 9780'i almalı mı?
  • 9780 max kaç gb microsd destekliyor arkadaşlar? 32gb deniyor ama deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion

Arkadaşlar BB 9930'u beklemeli mi, 9780'i almalı mı?

BlackBerry 9930 nereden baksanız 4-5 ay sonra gelir.
    Eğer aceleniz yoksa bekleyin derim.
  • ya 9900-9930 un özellikleri çok çok iyi de ben tasarımını hala beğenemedim.. 9780 daha güzel geliyor gözüme tabi 9900ün de bi gerçeğini görmek lazım, resimlerinden yola çıkarak yorum yapabiliyorum anca..
  • Valla daha önce de söyledim teknolojiye yetişemezsin arkadaş! Adamların en az 10 senelik ürünü duruyo kasalarında. Ben beklemedim aldım gayet mutluyum :) Ha sen ne kadar iyisine yetişirsem o kadar iyi diyorsan sen bilirsin 5 ay daha BlackBeryy'siz kal
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Valla daha önce de söyledim teknolojiye yetişemezsin arkadaş! Adamların en az 10 senelik ürünü duruyo kasalarında. Ben beklemedim aldım gayet mutluyum :) Ha sen ne kadar iyisine yetişirsem o kadar iyi diyorsan sen bilirsin 5 ay daha BlackBeryy'siz kal

aynen yetişilmiyor, bende alacaktım 9780 , ama bekleyecem bu 9930 u. yıllardır aynı teli kullanıyorum , almışken bari onu alayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 10 Mayıs 2011; 20:10:07 >
  • sağolun arkadaşlar bekleyemeyeceğim en geç haziranın başında alıyorum. daha önce kullandığım telefon olsa beklerdim 1 yıl bile ama o telefonu tuvalete düşürdüm. elim 2600 var 6 saatte bir şarjı bitiyor.
  • quote:

sağolun arkadaşlar bekleyemeyeceğim en geç haziranın başında alıyorum. daha önce kullandığım telefon olsa beklerdim 1 yıl bile ama o telefonu tuvalete düşürdüm. elim 2600 var 6 saatte bir şarjı bitiyor.

Emin ol pişman olmayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 10 Mayıs 2011; 23:00:21 >
  • arkadaşlar merhaba,

bugun bir 9780 alarak aranıza katıldım, BIS uyeliğimi de yaptırdım. Forumdaki tüm sayfaları okudum ancak aldıktan sonra ilk yapılması gerekenler, BIS kayıt işlemler, bbm ve diğer app. kullanımı şeklinde yönlendirme içeren bilgi bulamadım.

beni bu konuda okumam gereken sayfaları belirterek yönlendirebilir misiniz? daha önce hiç blackberry kullanmadığım için birçok şeye yabancı olduğumu düşünüyorum. sayfaya sürekli soru sorup meşgul etmek yerine kurulumlar ve ilk yapılması gerekenler şeklinde dökümanlara ulaşabilirsem "basit" sorularla daha az meşgul ederim sayfayı :)

teşekkür ederim şimdiden
  • merhaba, facebook ve msn'de chat yaparken im+ all in one programını kullanıyorum. BİS'im yok. bu programda şöyle bir sıkıntı var 3g veya edge'den çok geç bağlanıyor. ama wifi'da rahatlıkla kullanıyorum im+ programını. kullanımı kolay. tavsiye ederim...
    forumlarda BIS olmayınca bu telefon kullanılmaz deniyor ama BIS'im yok ama gayet güzel kullanıyorum. herkese tavsiye ederim...

Ayrıca bir sorum var;
    whats up messengerı wifi de ve normal internet paketinde kullanamıyorum. BIS gerekmiyor diye biliyorum whats up için bu konu da yardımcı olacak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetonurcura

merhaba, facebook ve msn'de chat yaparken im+ all in one programını kullanıyorum. BİS'im yok. bu programda şöyle bir sıkıntı var 3g veya edge'den çok geç bağlanıyor. ama wifi'da rahatlıkla kullanıyorum im+ programını. kullanımı kolay. tavsiye ederim...
    forumlarda BIS olmayınca bu telefon kullanılmaz deniyor ama BIS'im yok ama gayet güzel kullanıyorum. herkese tavsiye ederim...

Ayrıca bir sorum var;
    whats up messengerı wifi de ve normal internet paketinde kullanamıyorum. BIS gerekmiyor diye biliyorum whats up için bu konu da yardımcı olacak var mı?

whatsapp uygulamasını silin sonra tekrar yükleyin düzelecektir

Bis olmadan telefon işe yaramaz diyenler bilmediğinden öyle diyorlar

IM+ uygulamasını internet paketi ile kullanıyorum ama bende geç bağlanma sorunu yok..

• @EliasGS hayırlı olsun hocam.. ben bis kullanmadığım için bu konuda yardımcı olamayacağım malesef.. bilen arkadaşlar yardımlarını esirgemesin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 12 Mayıs 2011; 16:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetonurcura

merhaba, facebook ve msn'de chat yaparken im+ all in one programını kullanıyorum. BİS'im yok. bu programda şöyle bir sıkıntı var 3g veya edge'den çok geç bağlanıyor. ama wifi'da rahatlıkla kullanıyorum im+ programını. kullanımı kolay. tavsiye ederim...

Ayrıca bir sorum var;

whatsapp uygulamasını silin sonra tekrar yükleyin düzelecektir

Bis olmadan telefon işe yaramaz diyenler bilmediğinden öyle diyorlar

IM+ uygulamasını internet paketi ile kullanıyorum ama bende geç bağlanma sorunu yok..

dostum whats up ı silip tekrar yüklesem de olmuyor... neden olabilir ki

• hmm valla bilemedim nedenini şimdi.. sildikten sonra telefonu reboot yaptınız mı? sonra bi daha yükledikten sonrada reboot yaptınız mı? eğer yapmadıysanız bide böyle yapıp deneyin..
  • arkadaşlar bir sorum olacak bende iphone 3Gs var şarzı bir gün bile dayanmıyor.. telefonu değiştirip 9780 almak istiyorum.. ortalama telefon şarzı kaç saat gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuST1Ce

arkadaşlar bir sorum olacak bende iphone 3Gs var şarzı bir gün bile dayanmıyor.. telefonu değiştirip 9780 almak istiyorum.. ortalama telefon şarzı kaç saat gidiyor?

9780 mi? 22 gün bekleme süresi var. 1 hafta rahat dayanır galiba?
  • quote:

quote:

arkadaşlar bir sorum olacak bende iphone 3Gs var şarzı bir gün bile dayanmıyor.. telefonu değiştirip 9780 almak istiyorum.. ortalama telefon şarzı kaç saat gidiyor?

telefonu çok kullanan biri için şarzı 2gün dayanabilirmi?
  • quote:

quote:

quote:

telefonu çok kullanan biri için şarzı 2gün dayanabilirmi?

bb.turk.com/bold-9780-sarj-dayanma-suresi.html

Yukaridaki adreste bb harflerinden sonra gelen noktayi silin, tarayici adres satirina kopyalayip yapistirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 13 Mayıs 2011; 14:57:07 >

• 3g açık kullanırsanız anca 1gün dayanır.. 3g kapalı kullanırsanız 2-3 gün, kullanımınıza göre değişir.. Bana 2 tam gün dayanıyor
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.