Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @F1SECO Nette biraz eski bir BlackBerry modelini satıyordu adamın teki. Vatan Bilgisayar faturalı KVK garantili yazıyordu ve baba kadar da TURKCELL logosu vardı önünde.
    Bundan dolayı kuşkuya düştüm KVK konusunda.
    Forumda mükkemmel bir satıcıdan kız arkadaşıma Garage Mobile garantili 1 haftalık Bold 9700 aldım geçen hafta, üzerinde herhangi bir logo yoktu.
    Yalnız şimdi aklıma takıldı, satıcı MEP kodu girdiğini ve telefonun böylece tüm hatlara açıldığını yoksa sadece Avea'ya açık olduğundan bahsetmişti.
    Bu konuda @ahmetonurcura arkadaşım senden acilen cevap bekliyorum, cihaz avea dışı hatlarda çalışıyor mu ?
    Son olarak da bu Bold 9780'lerde iPhone misali konum paylaşabiliyor muyuz Facebook'ta ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aRm

@F1SECO Nette biraz eski bir BlackBerry modelini satıyordu adamın teki. Vatan Bilgisayar faturalı KVK garantili yazıyordu ve baba kadar da TURKCELL logosu vardı önünde.
    Forumda mükkemmel bir satıcıdan kız arkadaşıma Garage Mobile garantili 1 haftalık Bold 9700 aldım geçen hafta, üzerinde herhangi bir logo yoktu.
    Yalnız şimdi aklıma takıldı, satıcı MEP kodu girdiğini ve telefonun böylece tüm hatlara açıldığını yoksa sadece Avea'ya açık olduğundan bahsetmişti.
    Bu konuda @ahmetonurcura arkadaşım senden acilen cevap bekliyorum, cihaz avea dışı hatlarda çalışıyor mu ?
    Son olarak da bu Bold 9780'lerde iPhone misali konum paylaşabiliyor muyuz Facebook'ta ?

Ben tukcellden yani tim den aldım cihazımı, kvk garantili ama üzerinde turkcell logosu yok.. her kvk lının olmuyor.. artık o kadar sık bi olay değil bu zaten ilk zamanlar vardı bu logolar hep.. Vatandan alınan cihazlarda tüm hatlar çalışır diye düşünüyorum.. İphone daki gibi konum paylaşılıyormu tam bilmiyorum ama foursquare diye bi uygulama var onunla bulunduğunuz mekanı işaretliyebilir ve facebook sayfanızla bağlantı kurdurarak nerede olduğunuzu arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz.. çok güzel bir uygulama

• quote:

@F1SECO Nette biraz eski bir BlackBerry modelini satıyordu adamın teki. Vatan Bilgisayar faturalı KVK garantili yazıyordu ve baba kadar da TURKCELL logosu vardı önünde.

dostum valla çalışıyor diye tahmin ediyorum. evde de avea dışında hat kullanan yok ki arkadaş hemen denerdim.

• @bdurmus Program önerin için çok teşekkür ederim, cihaz gelirgelmez yüklerim muhtemelen. (=
    @ahmetonurcura arkadaşım sen de şu hat meselesini deneyebilirsen inan çok hora geçicek ya aklıma takılıyor fazlasıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 24 Nisan 2011; 21:14:31 >
  • quote:

@bdurmus Program önerin için çok teşekkür ederim, cihaz gelirgelmez yüklerim muhtemelen. (=
    @ahmetonurcura arkadaşım sen de şu hat meselesini deneyebilirsen inan çok hora geçicek ya aklıma takılıyor fazlasıyla...

Bence takma öyle şeyler olmaz kolay kolay mantık dışı
  • selamlar bendede 9780 var vodafone bis uyesiyim blackberry maps installer yukluorum icon gozukmuor . dekstop managerdada yuklu gozukuyor anlamadım .. kısayolu nerede bunun yahu.. google maps i de yukledim 1 kere yerimi buldu fakat daha sonra bir daha adres bulunamadı dio?? bi cozumu varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotokan

selamlar bendede 9780 var vodafone bis uyesiyim blackberry maps installer yukluorum icon gozukmuor . dekstop managerdada yuklu gozukuyor anlamadım .. kısayolu nerede bunun yahu.. google maps i de yukledim 1 kere yerimi buldu fakat daha sonra bir daha adres bulunamadı dio?? bi cozumu varmı

bbmaps in iconu gizlenmiş olabilir belki.. ana menüdeyken bb tuşuna basıp 'tümünü göster' diyin belki çıkar, tabi eğer gizlenmişse dediğim gibi
  • hocam bu bb maps iconu normal haritalar iconu olmasın??? iki saattir icon arıyorum bos yere ?
  • bb maps iconu heralde benim telefondaki normal haritalar iconu... siyah icine mor renkli icon.....

simdi bb mapstede google maps tede benim konumumu bulamıyor. acık alanda denemedim gps te acık .. apartmanı falan bulamıyormu bu anlamadım illa acık alandamı cekiyor..
  • valla büyük ihtimal dediğiniz şey yani maps olan işte.. ben bis kullanmadığım için bende bb maps yok bnde.. ama google maps benim konumumu 1500 metre sapma payı ile buluyor.. yani tabi okadar uzak göstermiyor ama tamda yerimi göstermiyor
  • Bazen tarayıcıda gezerken takılma ve giriş sayfasına gitme oluyor, sanırım işlemcisinin biraz düşük olmasından kaynaklanıyor.
    Onun haricinde hiçbir sorunu yok, düşünen herkese tavsiye ederim.

Bu arada BlackBerry OS 6.1'in gelecek hafta çıkabileceği söyleniyor.
  • Os6.1 cikmayacak. Os7 direk cikacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc
    Os6.1 cikmayacak. Os7 direk cikacak.

Aynen oyle os7 cikacak os6.1 yerine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 28 Nisan 2011; 13:06:34 >
  • turkcell seyahat tan başka hiç turkcell uygulaması olmaması büyük eksiklik
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican

turkcell seyahat tan başka hiç turkcell uygulaması olmaması büyük eksiklik

turkcellin 5 tane uygulaması varda bi tane olsa bile nesi büyük eksik hocam, milyon tane uygulama var zaten başka firmaların falan filan.. işine yarayanı indir kullan işte.. turkcell uygulaması olmasının ne gibi bi avantajı olacakki
  • Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar

Black berry alıcam ama daha önce hiç bir modelini kullanmadım ve birkaç model arasında kararsız kaldım,
    bu cihazları tanıyan ve tecrübe sahibi arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var..

Bu linkde Paylaşırsanız sevinirimhttp://forum.donanimhaber.com/m_48688360/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48688360

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar Nokia E72'imden bilgisayarıma yedeklediğim kartvizitleri 9780'e nasıl atabilirim ? Yardımcı olur musunuz ?
  • Yüzde 99 çarşamba günü siyah 9780'mle aranıza katılıyorum. Hadi hayırlısı :)
  • şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

şimdiden hayırlı olsun

Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.