Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: krasimir39

Arkadaşlar son zamanlarda blackberrynin bu modelini almayı düşünüyorum ama telefonun flash desteğinin olup olmadığını bilmiyorum
    soruma bir cevap verirseniz sevinirim. Teşekürler..

blackberrylerin hiç bir modelinde flash desteği yok malesef

Teşekürler cevapladığınız için
    Flash olsaymış çok iyi olucaktı

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar son zamanlarda blackberrynin bu modelini almayı düşünüyorum ama telefonun flash desteğinin olup olmadığını bilmiyorum

Flaş yok diye nette her hangi bir sitede bideo izleyemiyecek myiiz yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

quote:

quote:

quote:

Video izlenebiliyor fakat flashla calisan uygulamalari acmiyor maalesef.hatta bazi web siteleri bu yuzden eksik gorunuyor.bilgisayardaki gibi tum menuleri cikmiyor.snaptu programini indirerek bu sorun azda olsa cozulebilir.

• Arkadaşlar merhabalar, ürünü sipariş ettim sonunda...
    Ürünün kutusunda gelen kılıfta uyku modu var mı ? Bir de kılıfın arka kısmındaki kemer aparatı sökülebiliyor mu ?
    Son olarak piyasadan uyku modlu bold 9700 kılıfı alsam bu cihaza uyar mı ?
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRm

Arkadaşlar merhabalar, ürünü sipariş ettim sonunda...
    Ürünün kutusunda gelen kılıfta uyku modu var mı ? Bir de kılıfın arka kısmındaki kemer aparatı sökülebiliyor mu ?

kutudan çıkan kılıfta uyku modu var.. kemer aparatı yok zaten 9700 için olan kılıfları alsanız olur ama ayrıca kılıf almanıza gerek yok.. sanırım kemer aparatını çıkaramazsam diye ayrı almayı düşündünüz??

• quote:

quote:

quote:

quote:

youtube dan falan video izleyebiliyoruz.. ama geçenlerde diziport.com dan dizi izliyim dedim açmadı flash istedi.. yani bu olay video izlemek istediğiniz sitenin flash kullanıp kullanmadığıyla alakalı benim anladığım kadarıyla

• quote:

quote:

kutudan çıkan kılıfta uyku modu var.. kemer aparatı yok zaten 9700 için olan kılıfları alsanız olur ama ayrıca kılıf almanıza gerek yok.. sanırım kemer aparatını çıkaramazsam diye ayrı almayı düşündünüz??
    Yurtdışı incelemelerde falan kutu içinden çıkan kılıfta hep kemer aparatı bulunuyordu, ben de bu yüzden endişelendim açıkçası...
    Ancak siz yok diyorsunuz, kutudan çıkan kılıfın fotoğrafını bulabilirseniz buraya koyarsanız sevinirim. Telefonu kılıfına koyup cebimde taşırım genelde bu yüzden kemer aparatı sıkıntı yaratacağından 9700 kılıfı düşünüyordum tahmin ettiğiniz gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 23 Nisan 2011; 20:55:17 >

• quote:

quote:

quote:

Yurtdışı incelemelerde falan kutu içinden çıkan kılıfta hep kemer aparatı bulunuyordu, ben de bu yüzden endişelendim açıkçası...
    Ancak siz yok diyorsunuz, kutudan çıkan kılıfın fotoğrafını bulabilirseniz buraya koyarsanız sevinirim. Telefonu kılıfına koyup cebimde taşırım genelde bu yüzden kemer aparatı sıkıntı yaratacağından 9700 kılıfı düşünüyordum tahmin ettiğiniz gibi...

türkiye paketinde kemer aparatlı değil kılıf koyduğum resimdeki gibi oluyor
     BlackBerry 9780 - Ana Konu

• Ohh ya, bu aldığım en güzel haberlerden biri oldu... Çok teşekkür ederim.
    Son olarak Vatan Bilgisayar'dan alınan BlackBerry 9780'ler KVK olarak mı geliyor ?
  • quote:

Ohh ya, bu aldığım en güzel haberlerden biri oldu... Çok teşekkür ederim.
    Son olarak Vatan Bilgisayar'dan alınan BlackBerry 9780'ler KVK olarak mı geliyor ?

bak onun cevabını bilmiyorum işte

• Neyse, kısmet diyelim öyleyse...
    Teşekkür ederim.
  • 2 arkadaş soruma cevap vermiş ikinize de teşekkürler :) Siteye bağlı yani. Bu arada ben BİS almayacağım, 100 MB filan internet paketi de işimi görür bence değil mi? BİS hem pahalı hem de üni. için Kıbrısa gitme durumum var umarım :)) Orada kullanamam boşa gider kanımca yurt dışı çünkü...
  • quote:

2 arkadaş soruma cevap vermiş ikinize de teşekkürler :) Siteye bağlı yani. Bu arada ben BİS almayacağım, 100 MB filan internet paketi de işimi görür bence değil mi? BİS hem pahalı hem de üni. için Kıbrısa gitme durumum var umarım :)) Orada kullanamam boşa gider kanımca yurt dışı çünkü...

evet hocam şu an yeterli olur size internet paketi bncede
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener8ahce

arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum, kendi cihazlarınızı kontrol ederseniz çok sevinirim.
    Benim 9780'imin ekranının sağ tarafındak, kulaklıkla ekran arasında kalan kasanın kısmı oynuyor, üzerine dokununca, yada telefonla konuşurken ..
    Birde space tuşunun hemen alt tarafındaki kasayla tuş arasında kalan siyah plastikte yerinden oynuyor yukarı aşağı ittirince.
    Acaba sizlerde de oluyor mu bu?
    Telefon sıfır sayılır ve hiç yere düşmedi, bence çok can sıkıcı bir durum ve haliyle canımıda sıktı ....

aynı sıkıntıyı bende yasıyorum + f tusumda tutukluk var telefon su an K.V.K serviste fakat 10 gun oldu ses yok....sıfır telefon ile değiştirebilirlermiş
  • herkese slmlar,

vatanın geçen haftaki %25 indirim kampanyasından cuma günü bir adet 9870 aldım.
    ürün perşembe günü elime geçti. 6 günde teslim almış oldum. 919 tl ye almıştım. çok güzel bir fiyata aldım o yuzden geç gelmesini sorun etmiyorum
    yukarıda bir arkadaş vatanda kvklı mı diye sormuş. cvbı hayır kvklı değil garage mobile (avea) garantili.
    içinde garanti belgesi imzalanmış bir şekilde geldi.
    eski bir iphone kullanıcısıyım çok bir beklentim yoktu blackberyy den ama çok hoşuma gitti. telefonun hızı fln çok iyi. şu bis muhabbeti olmasa zaten herkesn elinde blackberry görürdük...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravee

Arkadaşlar iyi forumlar,
    Tam anlamıyla okuyamadım ama ben kısaca bilgimi paylaşmak istedim, aklımızda oluşan soru işaretlerinden birini yok ederim belki (.
    Turkcell bb 9780 kontratlı almamız için belirli bir süreli turkcell faturalı hat kullanıcısı olmamıza gerek yok. Sadece belirli kredi kartlarına aynı şekilde bb9780 için ayda 77 tl taksit imkanı ile cihaza sahip olma hakkımız var. Sadece 24 aylık kontratın ilk 12 ayını turkcell kredi kartımızdan alıyor (Sadece konuşma ve sms ücretimiz faturaya yansıyor), bu 12 ay içerisinde kredi kartımıza bloke konuluyor. Ödemelerimizi düzenli yaptığımızda diğer 12 aylık ücret turkcell faturalı hattımıza yansıyor ve kredi kartı blokemiz kalkıyor.

Bilgi Yeşilköy TİM den alındı.

bu bilgi doğru mudur arkadaşlar? ben 1999-2009 yılları arasın turkcell faturalı hat kullandım sonra 2009 da hazır karta gectim. bugun bir turkcell e gittim ordaki adam bana BB almak icin yeniden faturalıya gecip en az 6 aylık faturalı olmanız lzm taahhüt lü alabilmeniz icin dedi(faturalarında en az 250tl gibi olması lzm dedi) sıkıyor mu bu turkcel çalışanı anlamadım? yukardaki arkadasın dediği oluyorsa ben gidip hattımı yeniden faturalı yapsam, sonra da tek seferde bu kampanyalı tel in parasını ödesem olmaz mı?

ya da şöyle sorayım > ben gitsem bb9780(9800 de olabilir tam karar veremedim) peşin alsam. + 4gb net alsam + bis alsam , bunun taahhütlü bb9780(ya da 9800) + 4gbnet +bis li(kısaca kampanyalı) olandan ne farkı var?

birde turkcell in avantajı varmıs diğer vodafone ve avea ya göre bu net ve bisle alakalı galiba extra para gitmiyormumuş ne. arkadaşlar bana şu soruların cevaplarını verirseniz çok sevinirim. 12 senedir turkcell kullanıyorum(10 sene faturalı , 2sene hazırkartlı) bnmde artık yeni tel almamın zamanı geldi. BB ler çok hoşuma gitti. ama bu bis, net gibi şeyler hakkında pek bir bilgim yok(doğaldır onca sene 3210-3310 kullanırsak :P )

• quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

quote:

Orijinalden alıntı: bravee

Arkadaşlar iyi forumlar,
    Tam anlamıyla okuyamadım ama ben kısaca bilgimi paylaşmak istedim, aklımızda oluşan soru işaretlerinden birini yok ederim belki (.
    Turkcell bb 9780 kontratlı almamız için belirli bir süreli turkcell faturalı hat kullanıcısı olmamıza gerek yok. Sadece belirli kredi kartlarına aynı şekilde bb9780 için ayda 77 tl taksit imkanı ile cihaza sahip olma hakkımız var. Sadece 24 aylık kontratın ilk 12 ayını turkcell kredi kartımızdan alıyor (Sadece konuşma ve sms ücretimiz faturaya yansıyor), bu 12 ay içerisinde kredi kartımıza bloke konuluyor. Ödemelerimizi düzenli yaptığımızda diğer 12 aylık ücret turkcell faturalı hattımıza yansıyor ve kredi kartı blokemiz kalkıyor.

Bilgi Yeşilköy TİM den alındı.

bu bilgi doğru mudur arkadaşlar? ben 1999-2009 yılları arasın turkcell faturalı hat kullandım sonra 2009 da hazır karta gectim. bugun bir turkcell e gittim ordaki adam bana BB almak icin yeniden faturalıya gecip en az 6 aylık faturalı olmanız lzm taahhüt lü alabilmeniz icin dedi(faturalarında en az 250tl gibi olması lzm dedi) sıkıyor mu bu turkcel çalışanı anlamadım? yukardaki arkadasın dediği oluyorsa ben gidip hattımı yeniden faturalı yapsam, sonra da tek seferde bu kampanyalı tel in parasını ödesem olmaz mı?

ya da şöyle sorayım > ben gitsem bb9780(9800 de olabilir tam karar veremedim) peşin alsam. + 4gb net alsam + bis alsam , bunun taahhütlü bb9780(ya da 9800) + 4gbnet +bis li(kısaca kampanyalı) olandan ne farkı var?

birde turkcell in avantajı varmıs diğer vodafone ve avea ya göre bu net ve bisle alakalı galiba extra para gitmiyormumuş ne. arkadaşlar bana şu soruların cevaplarını verirseniz çok sevinirim. 12 senedir turkcell kullanıyorum(10 sene faturalı , 2sene hazırkartlı) bnmde artık yeni tel almamın zamanı geldi. BB ler çok hoşuma gitti. ama bu bis, net gibi şeyler hakkında pek bir bilgim yok(doğaldır onca sene 3210-3310 kullanırsak :P )

turkcellden kontratlı cihaz almanız için en az 6 aylık faturalı hattınız olmalı.. Yani siz bunu sağlayamıyorsunuz.. ama illa kontratlı almak zorunda değilsiniz.. cihazı 1100tl gibi bir fiyata tim den alabilirsiniz.. yada başka bi teknoloji mağazasından alabilirsiniz cihazı.. sonra illa bis istiyorsanız hattınızı faturalı yaparsınız (hazırkarttada bis var ama faturalı olan daha avantajlı o yüzden faturalı yapın diyorum) 12 ay taahüt verirsiniz ve aylık 30tl ödersiniz bis'e.. yani ufak bi hesap yapacak olursak bu şekilde size 360+1100=1460tl ye gelir hepsi.. bisi 12 ay boyunca aylık ödersiniz cihazıda 12 taksitle aldığınızı varsayarsak 12ay ödemiş olursunuz hepsini taksit taksit.. Kontratlı alabilseydiniz şöyle olurdu 119tlx12=1428tl.. yani fazladan 32tl ödemiş olacaksınız kontratlı almadığınız için.. tabi kontratlının bide 77x24lük olanı var yani 24 ay taksitli ve 24 ay bis li olanı ondan faydalanamayacaksınız..

öncelikle bis sizin için çok önemlimi ona karar verin.. yani bis in gerektirdiği uygulamaları kullanacakmısınız yoksa kullanmayacakmısınız, eğer kullanmayacaksanız her ay 30tl vermeye değmez, onun yerine internet paketi alabilirsiniz.. Bis ve internet paketi arasındaki farkı aşşada verdiğim linkten iyice bi okuyun ona göre karar verin turkcellin avantajı varmış dediğiniz konuda var bu yazının içinde aşşa kısmında
    http://forum.donanimhaber.com/m_47686412/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetonurcura

herkese slmlar,

ürün perşembe günü elime geçti. 6 günde teslim almış oldum. 919 tl ye almıştım. çok güzel bir fiyata aldım o yuzden geç gelmesini sorun etmiyorum
    yukarıda bir arkadaş vatanda kvklı mı diye sormuş. cvbı hayır kvklı değil garage mobile (avea) garantili.
    eski bir iphone kullanıcısıyım çok bir beklentim yoktu blackberyy den ama çok hoşuma gitti. telefonun hızı fln çok iyi. şu bis muhabbeti olmasa zaten herkesn elinde blackberry görürdük...
    Güzel kardeşim sen şu güzel mesajı bana attın ya, Allah ne muradın varsa versin... KVK garantili olsa üzerinde baba gibi TURKCELL logosu olucaktı çünkü büyük ihtimalle...
    Şu an rahat uyuyabilirim sayende, teşekkür ederim arkadaşım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetonurcura

herkese slmlar,

Güzel kardeşim sen şu güzel mesajı bana attın ya, Allah ne muradın varsa versin... KVK garantili olsa üzerinde baba gibi TURKCELL logosu olucaktı çünkü büyük ihtimalle...
    Şu an rahat uyuyabilirim sayende, teşekkür ederim arkadaşım...

Bence olmazdı niye olsun ki çok saçma olur sonuçta Turkcell logosu reklam amacyla konmuş olurdu ama ne olursa olsun kafalarına göre nereye koyuyolar o zaman tüm KVK'lı ürünlerde olsun... Öyle bir şey olursa arayın hakkınızı sonuna kadar Bu arada avea garanti nasıl bir şey ya iyi midir?

Edit: @bdurmus cevabınız için teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 24 Nisan 2011; 11:42:29 >

• Arkadaslar bu 6 ay abonelik olayi degisti bildigim kadariyla.su an 9800 kullaniyorum fakat dokunmatik oldugu icin 9780 almaya karar verdim.aboneligim 6 ayi gecti.fakat gittigim iki turkcell iletisim merkezide kontratli alabilmek icin surenin 12 aya ciktigini soyledi.nedenini sordugumda faturalari odemeyen abonelerin cok oldugunu ve baya zarara ugradiklarini bu nedenlerde surenin 12 aya ciktigini soylediler.oysa web sitesinde 6 ay yaziyor.bu isin asli nedir bilen varmi?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.