Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhan85

Arkadaşlar bende dün BB 9780 aldım, şu ana kadar rehber geçirme gibi ufak işleri yaptım, telefonu da az çok tanımaya çalıştım.

Ama şu an çok eksik sayılırım bu konuda, BB konusunda deneyimli olanlar indirilecek program, yahut benzeri yararlı olabilecek şeyler konusunda bilgi verebilirler mi?

Ve de BIS almadım şimdilik, benim BIS olmadan telefonda kullanabileceğim özellikler hangileri? Yani Messenger, BB App World ve benzeri belli başlı işlevlerin hangilerinden yararlanabilirim? Biraz detaylı anlatabilecek olursa, hani şunu yüklesen faydalı olur gibi şeyleri de içererek, çok sevinirim.

Saygılarımla

hocam belliki forumu hiç incelememişsiniz.. şu verdiğim iki linke bakın bütün sorularınızın cevabı onlarda var
    http://forum.donanimhaber.com/m_47357200/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_47686412/tm.htm

• ben de bugün bir 9780 sahibi oldum :) vodafone'da çalıştığım için 1060 liraya aldım. tuşlarına alışmak biraz vakit alacak gibi, onun dışında cihazın hızına hayran kaldım, umarım beklediğim kadar stabil çalışır.

şimdiye kadar gördüğüm tek eksiklik sanki geri tuşuna bastığım zaman lcd'de dalgalanma oluyor, ekran korumasının daha iyi olmasını beklerdim açıkçası.
  • evet tuşlara basınca ekranda dalgalanmalar oluyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener8ahce

arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum, kendi cihazlarınızı kontrol ederseniz çok sevinirim.
    Benim 9780'imin ekranının sağ tarafındak, kulaklıkla ekran arasında kalan kasanın kısmı oynuyor, üzerine dokununca, yada telefonla konuşurken ..
    Birde space tuşunun hemen alt tarafındaki kasayla tuş arasında kalan siyah plastikte yerinden oynuyor yukarı aşağı ittirince.
    Acaba sizlerde de oluyor mu bu?
    Telefon sıfır sayılır ve hiç yere düşmedi, bence çok can sıkıcı bir durum ve haliyle canımıda sıktı ....

aynı sorun bendede var..ve ekranın her 2 tarafındanda gıcırdama yapıyor.. servise vermeyi düşünüyorum..
  • Cihazı ABD'den alan var mı ? ABD fiyatı nedir Beyaz Bold 9780'in ?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=CELCEP&br=BLACKBERRY

Almak isteyenlere güzel bir fırsat. Web'e özel ve sadece bugün geçerli. Ayrıca 2 renk seçeneği de var.

919 TL World Kart'a 6 taksit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikachu

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=CELCEP&br=BLACKBERRY

Almak isteyenlere güzel bir fırsat. Web'e özel ve sadece bugün geçerli. Ayrıca 2 renk seçeneği de var.

919 TL World Kart'a 6 taksit.

iyimiş valla
  • Şansa bakın arkadaşlar, bu telefonu almaya karar vermiş daha dün içimden kısa bir süre içinde bu cihaz vatanda yakında 919+kdv yerine sede 919 a düşer diye geçirdim. Şimdi gecenin 11 inde görüyorum ki fiyat düşmüş . Ama şu an Vatan internet şubesinden daha önce alışveriş yapmadığım, (bazı büyük firmalar bile mağdur etti beni) için bunun tereddütünü yaşıyorum şimdi,hadi onu geçtik renge takıldım. Beyaz istiyorum ama feminen mi olur biraz? Acaba yarın mağazada da bu fiyata düşer mi? Beklemeye karar verdim. Vatandan eşime de Iphonu u böyle bir kampanya ile almıştık. Ben şansımı zorlamaya karar verdim. Yarın mağazadan bu fiyata alacağımı ümid ediyorum. Bana acil renk önerisi lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 15 Nisan 2011; 23:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Şansa bakın arkadaşlar, bu telefonu almaya karar vermiş daha dün içimden kısa bir süre içinde bu cihaz vatanda yakında 919+kdv yerine sede 919 a düşer diye geçirdim. Şimdi gecenin 11 inde görüyorum ki fiyat düşmüş . Ama şu an Vatan internet şubesinden daha önce alışveriş yapmadığım, (bazı büyük firmalar bile mağdur etti beni) için bunun tereddütünü yaşıyorum şimdi,hadi onu geçtik renge takıldım. Beyaz istiyorum ama feminen mi olur biraz? Acaba yarın mağazada da bu fiyata düşer mi? Beklemeye karar verdim. Vatandan eşime de Iphonu u böyle bir kampanya ile almıştık. Ben şansımı zorlamaya karar verdim. Yarın mağazadan bu fiyata alacağımı ümid ediyorum. Bana acil renk önerisi lütfen.

beyaz güzel feminen durmuyor.. ben beyaz kullanıyorum ama üni öğrencisiyim 23 yaşındayım onuda göz önünde bulundurmak lazım yani feminen değilde biraz spor duruyor bence.. siyah biraz daha karizmatik görünebilir.. kendi gönlünüzden ne geçiyorsa onu alın derim.. sonuçta siz kullanacaksınız.. şimdi bi kısım siyah bi kısım beyaz der kafanız iyice karışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 15 Nisan 2011; 23:53:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Şansa bakın arkadaşlar, bu telefonu almaya karar vermiş daha dün içimden kısa bir süre içinde bu cihaz vatanda yakında 919+kdv yerine sede 919 a düşer diye geçirdim. Şimdi gecenin 11 inde görüyorum ki fiyat düşmüş . Ama şu an Vatan internet şubesinden daha önce alışveriş yapmadığım, (bazı büyük firmalar bile mağdur etti beni) için bunun tereddütünü yaşıyorum şimdi,hadi onu geçtik renge takıldım. Beyaz istiyorum ama feminen mi olur biraz? Acaba yarın mağazada da bu fiyata düşer mi? Beklemeye karar verdim. Vatandan eşime de Iphonu u böyle bir kampanya ile almıştık. Ben şansımı zorlamaya karar verdim. Yarın mağazadan bu fiyata alacağımı ümid ediyorum. Bana acil renk önerisi lütfen.

beyaz güzel feminen durmuyor.. ben beyaz kullanıyorum ama üni öğrencisiyim 23 yaşındayım onuda göz önünde bulundurmak lazım yani feminen değilde biraz spor duruyor bence.. siyah biraz daha karizmatik görünebilir.. kendi gönlünüzden ne geçiyorsa onu alın derim.. sonuçta siz kullanacaksınız.. şimdi bi kısım siyah bi kısım beyaz der kafanız iyice karışır

Doğru söylüyorsunuz, ama bu tarz yorumlar da baya fikir veriyor,teşekkürler.

• O zaman ben beyaz öneriyorum, çok güzel gösteriyor telefonu.. siyah renk sıradan bir telefonmuş gibi gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 16 Nisan 2011; 0:27:11 >
  • snırım en ucuz vodafone da olyor peki hattın faturalı olması şartmı? vatanda stok bitmiş gözüküyor:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydolunay -- 16 Nisan 2011; 0:33:29 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocurazz -- 21 Nisan 2011; 16:46:49 >
  • süper oldu bu kampanya beyaz çok gidiyor dükkanlardada en çok siyah görüyorum siyah az gittiğinden alırken avantajlı anlaşılan daha çok kar bırakıyor perakendeciye
  • beyaz bitmiş vatanın sitesinde:S
  • Konuda mesajim bulunsun, takip ederim.
  • Bulunsun sizce bu telefonu almak için iPod touch 4g satmaya deger mı yoksa alt modellerle mı yetineyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketçaplı Turşu

Bulunsun sizce bu telefonu almak için iPod touch 4g satmaya deger mı yoksa alt modellerle mı yetineyim?

kesinlikle sat ve al bunu :)
  • ikinci el preformansı karşılaştırıldıkları modellere göre çok düşük olduğundan bu cihaz kötüleniyor bence 3e alıp 3e satmaya çalışırsan elbette satamazsın bu cihazın suçu değil
  • Arkaraşlar ilk defa blackberry kullanan birisiyim. Daha yeni aldım cihaz gerçekten kaliteli. Cihazla birlikte turkcellden 30 Tl lik bıs paketi aldım. mesaj geldi hattınıza tanımlanmıştır diye. Sonrawww.turkcell.blackberry.com adresine gidip mail tanımlaması yaptım. Şimdi cihaz internete giriyor. Aceba paket için başka birşey yapmama gerek var mı? cihaz şuan internete paketten mi giriyor tam olarak çözemedim. Başka yapmam gereken bir işlem var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.