Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada programlari kullanioum zaten ama hiç düzen tutmuo ve çok sarj gidio dahili. Olmasii çok önemli
  • Arkadaşlar telefonun konuşurken birden kesilme olayını bende yaşadım. Telefonu alalı 5 gün oldu. Bugün konuşurken pat diye kesildi konuşma. GSM le alakalı degil cunku bir anda kesiliyor. Bu genel bir problem galiba. Üretim hatası mıdır yoksa yazılımsal bir problem midir bu?
  • 1 aydır kullanıyorum ve hiç yaşamadım böyle bir problem, allahta yaşatmasın Acaba güncelleme falan yaptınız mı yani şu an son sürümmü yüklü? belki eskisinde oluyordur güncelleyince düzelir diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

Anladım bende konuşurken açıyorum ama bi dahaki konuşmamda gene kısık seviyede oluyor bu ses konusunda nokia yüzünden takıntılıyım fena şekilde

Şu olayı hala çözemedim her telefon görüşmemde sesi tekrar tekrar açmam gerekiyor
  • arkadaşlar merhabalar , bende az önce siyah bi 9780 aldım , cok mutluyum
    eski telefonumu alıp , eşleştirme bilmem ne yaptılar ve 9780'i verdiler bana:)
    şarj falan olmadı bu telefon , şimdi bunu şarja takmamız gerekir mi?
    bis yaptırmadım henüz , yapmam gereken başka bişeyler varsa yardımlarınızı bekliyorum.

teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Saka gibi :)) vazgeciourum o zaman tamamen :(( kaç senedir hep radyosuzz tel kullandim bundan sonra asla.lütfen iki tl ye radyo al tasi gibi saçma yorumlar gelmesin benm için çok önemli radyooo

Blackberry'de 36000'den fazla radyo kanalını barındıran özel uygulamalar ile radyo dinleyebilirsiniz.http://goo.gl/8GTKU adresinde ücretsiz olarak paylaşmıştık.
  • arkadaşlar bir kaç yerde okudum 6.1 sürüm ile blackberry ye wi-fi modem özelliği geliyormuş. bilgisi olan varmı. bir de ben evdeki interneti iptal edip bis'i kullanmak istiyorum ama bir türlü çözemedim playstation la nasıl bir bağlantı kuracağımı???
  • ps3 ile bağlanmaz bence ama emin değilim.. turcell bis kullanılıyor sadece modem olarak.. avea ve vf eksta ücret alıyor modem özelliğinden
  • mrb arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza, bir sorum olacak bis almadım ben, hattım faturalı. internete tarayıcıdan bağlanacağım zaman nerden girceğini bilmediğim için (wap mı wifi mi) şebekeyi kapatıp wifi den giriyorum. ikisi de açık olduğunda önceliği hangisinden kullanıyo bilmiyorum ve emin olmak için de girceğim zaman şebekiyi kapatmak zorunda kalıyorum. şebekeyi kapatmadan wifi den girdiğinden nasıl emin olabilirim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.sociologist

mrb arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza, bir sorum olacak bis almadım ben, hattım faturalı. internete tarayıcıdan bağlanacağım zaman nerden girceğini bilmediğim için (wap mı wifi mi) şebekeyi kapatıp wifi den giriyorum. ikisi de açık olduğunda önceliği hangisinden kullanıyo bilmiyorum ve emin olmak için de girceğim zaman şebekiyi kapatmak zorunda kalıyorum. şebekeyi kapatmadan wifi den girdiğinden nasıl emin olabilirim ki?

Os6 kullanıyorsanız wifi ile şebeke geçişini bu yazılım otomatik yapar. wifi ile bağlantı yaptığınız zaman öncelik wifidedir ve wifi simgesinin yanında blackberry simgesi çıkarsa wifi ile bağlı demektir. Wifi açıkken bu simge görünmezse mobil şebeke aktif demektir ama bazı sayfaları açtığınızda sunucu bağlantısı yok der o zamanda telefon hala wifi kullanama çalışıyor demektir.

• Arkadaşlar telefonu ilk aldığımda internet paketi almıştım ama internete giremiyodum bi türlü, kafayı yicektim artık.. meğerse tcı ip ayarlarından apn:internet yazmam gerekiyormuş, neyse öyle yaptım pili çıkardım taktım ve oldu internete girebiliyordum artık... Şimdi internet paketim bitti ve bu ayarı kapatmak istedimki ben istemeden telefon internete girmesin, o apn deki internet yazısını sildim, pili çıkardım taktım.. amaaa tel hala nete giriyor bu nası iş?? nasıl silebilirim bu ayarları biliyormusunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 30 Mart 2011; 1:48:46 >
  • Ben 9780'in kulaklığını kaybettim, orijinal kutudan çıkan kulaklığı nerede bulabilirim ? Bir de fiyat olarak tahmini ne kadardır ?
  • hocam zaten dandik bi kulaklık o, yani çokta iyi bişi diil.. başka bi marka alın derim ben
  • Aslinda ben de daha once daha iyi bir kulaklik almayi dusunmustum ama kendi kulakliginin mikrofonundan cok memnundum ses karsiya cok iyi gidiyordu ve araba kullanirken de cok yardimci oluyordu, o yuzden kendi kulakligini istiyorum :)
  • harbiden dandik 9000 kulaklıgı bile daha iyiydi.
    sennheiser'leri andırıyordu ama 9780'in kulaklıgı hiç hoşuma gitmedi.
    40-50liraya güzel kulakiçi kulaklıklar var zaten.
  • Arkadasim Viyana'ya gidiyor , orada bu telefonun fiyati ne kadardir nereden ogrenebilirim arkadaslar Turkiye fiyati ile fark var midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Arkadasim Viyana'ya gidiyor , orada bu telefonun fiyati ne kadardir nereden ogrenebilirim arkadaslar Turkiye fiyati ile fark var midir?

http://www.amazon.de/Blackberry-Smartphone-Tastatur-Display-Speicherkarte/dp/B004343W68/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1301493429&sr=8-1

404 yawro

yani 888.88 TL ediyor. pek bi avantajı yok sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Arkadasim Viyana'ya gidiyor , orada bu telefonun fiyati ne kadardir nereden ogrenebilirim arkadaslar Turkiye fiyati ile fark var midir?

http://www.amazon.de/Blackberry-Smartphone-Tastatur-Display-Speicherkarte/dp/B004343W68/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1301493429&sr=8-1

404 yawro

yani 888.88 TL ediyor. pek bi avantajı yok sanırım...

Aynen dedigin gibi Tesekkurler , yari yariya bi fiyat avantaji elbetteki beklemiyodum ama bu fiyatsa degmez ordan almaya

• bu i harfini nasıl koyucaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11
    bu i harfini nasıl koyucaz ?

Yazi dilini turkce yapmalisin. Alt ve enter a basinca liste acilir ordan turkceyi secebilirsin.. Diger turkce karakter harfler icinde harfe basili tutup trackpad ile sag sol yapmalisin
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.