Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9780'im gelmiş akşam paketini açar görüşlerimi paylaşırım inşallah sorun yaşatmaz bana 5530'dan sonra
  • Arkadaşlar 2 gün önce aldım bu telefonu. Çok memnunum. Şu anda telefon alma arifesinde olanlara tavsiye edebileceğim bir telefon. Ben BIS almadım. Onun yerine 1gb lık internet paketi aldım ve çok memnunum. Blackberry OS6 'nın tarayıcısı çok iyi çalıştığı için herşeyi internetten halledebiliyorum. BBM yerinede Whatsapp kullanıyorum. Almayı düşünenler muhtemelen Iphone 4'le karşılaştırıyorlardır. Şunu söyleyeyim, Iphone 4 ün fiyatı neredeyse iki katı ancak gercekten de Iphone 4 ün yapabildikleri de 2-3 kat daha iyi diyebilirim. Eski bir 3GS kullanıcı olarak 9780i 3GS ile karşılaştırdığımızda bence 9780 bir adım önde ancak Iphone 4 e bütçeniz yetiyorsa tabiki onu alın.
  • 2 gun sonra besinci faturam kesilmis olacak.nisan sonu 6.ci faturam kesilince beyaz rengini alacagim.
  • Yaklaşık bir aydır 9780 kullanmaktayım ve çok memnunum herkese tavsiye ederim.. Soruları olan varsa seve seve cevaplayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec.dmn -- 18 Mart 2011; 21:13:20 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 19 Mart 2011; 10:44:06 >
  • Kafama fena bişi takıldı sormadan edemicem tuş kilitliyken orjinal kılıfına koyuyorum bb kılıftan çıkarırken tuş kilidi açılıyor bu bir özellik mi yoksa farklı bişey mi ?
  • Tuş kilitliyse de kilitli değilse de kılıfına koyduğunuz zaman tuş kilidi devreye girip ekran kapanıyor. Çıkarttığınızda da otomatik olarak kilit kalkıyor ekran açılıyor. Evet özelliğidir bu.
  • Bu özellik neyle alakalı yani nasıl oluyor ? ve bu özellik kapanıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX
    Bu özellik neyle alakalı yani nasıl oluyor ? ve bu özellik kapanıyor mu ?

Ozel bi kilif o, manyetik biseyleri var, telefon kilifa girince tuslar kitleniyor.. Kapatilabiliyormu bilmiyorum ama mesela telefonun zil sesini, titresimini falan kiliftayken yada degilken diye ayarlayabiliyorsunuz..
  • Buarada hocam neden bu ozelligi kapatmayi sordunuzki, cok guzel bir ozellik, telefon kiliftayken kitleniyor, cikinca kilit aciliyor.. Telefonu kullanmaya bi manisi yok yani :)
  • Evet çok mükemmel bir özellik :) kapanıp açılabilen bir özellik mi diye merak ettim :)
  • Bende 9780 ni iki haftadır kullanıyorum, iki sorunum var .
    1- Konuşma yaparken benim sesisimin karşı tarafa gitmediği oldu. Bu 14 gün içinde 4-5 defa oldu
    2- Birde mesajlaşken gelen mesajın yarısı bir üsteki mesajın üzerine biniyor kaydırınca düzeliyor
    bu da çok nadir oldu.
    Sen böyle bir olayla karşılaştınmı?
    Bugün aldığım yere turkcell e gittim ' servise gönderelim dedi, arıza varsa değişim istiyorum dedim,
    cevap: KVK pek cihaz değiştirmez onarır gönderir dedi. Asıl komuşmak istediğim adam
    olmadığı için bırakmadım yarın gidip tekrar konuşucam.
    Sizce ne yapmalıyım?
  • Valla Blackberry'e helal olsun. Apple bu kılıf özelliğini yeni ürünü Ipad 2 ye koydu. Hatta bu kılıf özelliği pazarlama stratejilerinde kullandıkları en önemli nokta. Steve Jobs ürünü tanıtırken bu kılıf özelliğini öyle bir anlattıki sanki yeni bir icatmış gibi. Bakın bizim Blackberry sessiz sedasız bu özelliği çok önceden sunmuş bize. Iphone 5 e artık kısmetse :) ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexxerss
    Valla Blackberry'e helal olsun. Apple bu kılıf özelliğini yeni ürünü Ipad 2 ye koydu. Hatta bu kılıf özelliği pazarlama stratejilerinde kullandıkları en önemli nokta. Steve Jobs ürünü tanıtırken bu kılıf özelliğini öyle bir anlattıki sanki yeni bir icatmış gibi. Bakın bizim Blackberry sessiz sedasız bu özelliği çok önceden sunmuş bize. Iphone 5 e artık kısmetse :) ..

Iphone 5 mayis haziran gibi satisa cikacak.blackberrye gore ozellik olarak dusuk kalan bir telefon.insallah iphone 5 te sorunlar giderilmis ve yeni ozellikler eklenmis olur.
  • Arkadaşlar Bold 9780 için araç şarjı var mı? Nereden bulabiliriz? USB'den de şarj edilebildiği için bulunabilir diye düşünüyorum ancak ben internette bulamadım.
  • Bişey fark ettim telefonla görüşürken ses kısık oluyor açıyorum ama bir başka görüşmede gene kısık seviyede oluyor bunu sabit nasıl yükseltebiliriz bilen var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexxerss

Arkadaşlar Bold 9780 için araç şarjı var mı? Nereden bulabiliriz? USB'den de şarj edilebildiği için bulunabilir diye düşünüyorum ancak ben internette bulamadım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/seven-s80-sarj-unitesi-3lu-sarj-seti-prizden-aracta-usb-blackberry-uyumlu-/ProductDetails.aspx?productId=telsasjrexpos80&categoryId=16113#Gorseller

Burda bişey buldum ama ucu sanırım bizim cihaza büyük, yani micro usb değil gibi geldi bana.. O çakmak yerine giren alete bizim telefonun usb yi takarsanız olur

Edit: Böyle bişey buldum hem ucuz
    http://www.hepsiburada.com/Liste/12-v-oto-cakmagindan-usb-girisli-sarj-edici-660027/ProductDetails.aspx?productId=otm660027&categoryId=20024882

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 19 Mart 2011; 22:28:10 >

• cok sagolun bdurmus. hepsiburada'ya bakmayı unutmuşum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERDA
    Bende 9780 ni iki haftadır kullanıyorum, iki sorunum var .
    1- Konuşma yaparken benim sesisimin karşı tarafa gitmediği oldu. Bu 14 gün içinde 4-5 defa oldu
    2- Birde mesajlaşken gelen mesajın yarısı bir üsteki mesajın üzerine biniyor kaydırınca düzeliyor
    bu da çok nadir oldu.
    Sen böyle bir olayla karşılaştınmı?
    Bugün aldığım yere turkcell e gittim ' servise gönderelim dedi, arıza varsa değişim istiyorum dedim,
    cevap: KVK pek cihaz değiştirmez onarır gönderir dedi. Asıl komuşmak istediğim adam
    olmadığı için bırakmadım yarın gidip tekrar konuşucam.
    Sizce ne yapmalıyım?

2. Olay bendede oluyo o olay isletim sistemiyle alakali bi dahaki guncellemeyle hallolur diye dusunuyorum anasayfadaki saat bolumune basip track ball u hizlica asagiya dogru kaydirinca bazen nerde oldugunuzu kaybediosunuz(normalde bulundugunuz yerin arka fonu mavi oluo bug oldugunda o mavilik yok oluyo cikip tekrar girmek gerekiyor.)

• Bu arka planda açık kalan pencereleri programları nasıl görüyor ve kapatıyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.