Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar bende bugün aldım ama bi kaç sorunum var facebook ve twitter app. desteklemiyor data plan felan diyo ayrıca wi-fi var bbm i kullanamıyorum yardım edebilirmisiniz. bunları kullanmak icin bis zorunlu mu wi-fi olunca bbm kullanılamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loky
    merhabalar bende bugün aldım ama bi kaç sorunum var facebook ve twitter app. desteklemiyor data plan felan diyo ayrıca wi-fi var bbm i kullanamıyorum yardım edebilirmisiniz. bunları kullanmak icin bis zorunlu mu wi-fi olunca bbm kullanılamıyor mu?

Bb messenger bis olmadan kullanilamiyor.facebook ve twitter icin ise bilgisayardan giriyormus gibi web sayfalarina girin cihazinizdan.sayfada alt kisimda blackberry(yada boldun icin yazar) facebook yada twitter yazar.oradan indirip kuracaksiniz.
  • cevabın icin teşekkür ederim kardesim ama indirdim 2 sinide (facebook ve twitterıda) yine aynı sorunu veriyor 1.9 lu bi sürümü indirdim. bide benim kontörlü hat icin bisi nasıl alabilirim biliyor musun ?
  • quote:

cevabın icin teşekkür ederim kardesim ama indirdim 2 sinide (facebook ve twitterıda) yine aynı sorunu veriyor 1.9 lu bi sürümü indirdim. bide benim kontörlü hat icin bisi nasıl alabilirim biliyor musun ?

Kontorlu olarak bisi kullanman icin yanilmiyorsam ayda 500 kontor yuklemen lazim.haftalik 125 kontor dusuyor hattan.turkcell iletisim merkezlerinde uye olabilirsin turkcell kullaniyorsan.avea ve vodafone icin pek bilgim yok.
  • tamam teşekkür ederim 11.25 lira dio bi denemek icin yapcaktım sonra faturalıya gecicem zaten vodafone yada avea. ama hala olmuo su facebook anlamadım gitti :D
  • Izmit carsi tim'de 9780 fiyati 1300TL , zam mi geldi acaba , 1150 gibi girmisti piyasaya
  • 1148 pesin fiyatına 12 taksit gold dan aldım gayet iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Izmit carsi tim'de 9780 fiyati 1300TL , zam mi geldi acaba , 1150 gibi girmisti piyasaya

ben istanbul kanyon tim'den 1100e aldım 8e böldüler.. izmirde beyaz yok diye fiyatımı şişirdiler yoksa yahu??

Edit: haa izmit miş pardon walla bana garip geldi yani o fiyat, bi tcellin sitesinden önerilen fiyatına bakın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 14 Mart 2011; 21:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn joshcyoon

quote:

merhabalar bende bugün aldım ama bi kaç sorunum var facebook ve twitter app. desteklemiyor data plan felan diyo ayrıca wi-fi var bbm i kullanamıyorum yardım edebilirmisiniz. bunları kullanmak icin bis zorunlu mu wi-fi olunca bbm kullanılamıyor mu?

Bb messenger bis olmadan kullanilamiyor.facebook ve twitter icin ise bilgisayardan giriyormus gibi web sayfalarina girin cihazinizdan.sayfada alt kisimda blackberry(yada boldun icin yazar) facebook yada twitter yazar.oradan indirip kuracaksiniz.

O indirilip kurulacak şeyler bissiz çalışmıyor dostum.. telefondaki uygulamanın aynısı onlar ztn
  • quote:

tamam teşekkür ederim 11.25 lira dio bi denemek icin yapcaktım sonra faturalıya gecicem zaten vodafone yada avea. ama hala olmuo su facebook anlamadım gitti :D

Bence turkcell alin.avea ve vodafone hattida kullaniyorum.su an kullandigim cihaz 9800 torch siyah.9700 beyaz almak icin turkcelle gittim daha 2 ayim varmis alabilmem icin diger hattima.avea ve vodafonea gittim sonra.modem olarak kullanamiyoruz dediler.yani sadece mailler ve internette gezinme var.internetten birsey indirmek paket ucreti disinda.o yuzden 2 ay turkcelli bekleyecegim yine
  • FAcebook twitter kendine ait programlar olarak kullanmak için BIS gerekli. Aksi halde nette gezinme ksımından o sayfalara bağlanıp kullanabiliyosunuz ama o zaman da aktif uyarı, mesajlara direkt cevap vs. interaktif kullanamıyosunuz. Ben turkcell'den aldım beyaz bi tane. Evdeki vınn'ı da iptal ettirdim ayda 40tl kara da geçtim. Biraz yavaş ama bold modem olarak da işimi harika görüyor.

Dediğm gibi, galiba hep düşük bağlantı kuruyor. Edge mi 2G mi bilmiyorm? ama yeterli kesinlikle

Telefona mail hesapları hangisini kursanız o andan sonrakiler için aktif çalışyır. Eski kayıtlı mesalar falan ulaşılmıyor.
  • 3g kullanabiliyor bb, neden sizinki edge yada 2g? bi mobil şebeke seçeneklerinden bakın şebeke modunu 2g 3g yapın eğer öyle değilse..

Edit: Hattınız 3g ye açık değilse 3g yazıp 2222ye mesaj atın, 3g ayarlarınız tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 15 Mart 2011; 14:54:24 >
  • Yarın gold dan alacağım inşallah internette kampanyalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX
    Yarın gold dan alacağım inşallah internette kampanyalı

Ne kadara satiyorlar?? Tcell 1100tl ye satiyor aralarinda cok fark yoksa tcell den alin kvk garantiniz olsun.. Gold kendi garantisini veriomus, ne olur ne olmaz isinizi saglama alin bnce..
  • Kredi kartına 12 taksit yapıyorlar 1.114 de satılıyor
  • Hmm, tim 8'e bölüyor
  • Bdurmus hocamm süpersiin. Benim eski telefonların hiçbiri 3g uyumlu değildi hattımı da haliyle açtırmak aklıma hiç gelmemişti. AZ önce mesaj attım ve 3Gye geçiş mesajım geldi. İnşallah bundan sonra rahatça kullanırım. Galiba ek ücret de ödemiyoruz 3G için

Çoook teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood
    Bdurmus hocamm süpersiin. Benim eski telefonların hiçbiri 3g uyumlu değildi hattımı da haliyle açtırmak aklıma hiç gelmemişti. AZ önce mesaj attım ve 3Gye geçiş mesajım geldi. İnşallah bundan sonra rahatça kullanırım. Galiba ek ücret de ödemiyoruz 3G için

Çoook teşekkür

Bisey degil hocam, elimden geldigince herkese yardimci olmaya calisiorm :)) 3g icin ek ucret yok buarada
  • Yakin zamanda 3-4 ay icinde yeni bir blackberry bold cikacakmi haberi olan varmi bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn joshcyoon

Yakin zamanda 3-4 ay icinde yeni bir blackberry bold cikacakmi haberi olan varmi bu konuda

3-4 ay içerisinde çıkarsa 7 ay sonra Türkiye"ye gelir.
    Ben olsam beklemem.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.