Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar , kısa bir sorum olucak
    bb de çekmiş olduğunuz videoyu mms atabiliyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus
    9780 kullanan arkadaşlar bataryanızın arkasında, sol alt köşesinde "BAT-" ile başlayan kodunu söyleyebilir misiniz? Ben geçen bi sorun olduğu için turkcelle gittim ordaki adam telefonumu alıp 2-3 kere içeri gitti, hiç şüphelenmemiştim ama şimdi bataryayı çıkarıp takarken üstünde çizikler olduğunu
    farkettim, acaba eski bi batarya mı taktı diye işkillendim :)) Kutusunda bataryanın jelatini duruyordu seri numarsına baktım aynı ama acaba bütün bataryaların mı numarası aynı diye meraktayım şu an.. Buraya yazmak istemeyen bana pm atabilirse çok sevinirim..

BAT-14392-001 yazıyor benimkinde.

saol hocam, benimkide aynı.. demekki hepsi aynı oluyor... Büyük ihtimelle başka bataryayla değişti benimkini ama günahını almıyım yinede adamın..

Bu arada aşşa yukarı kaç gün dayanıyor sizlerin şarj süresi?? Benim şu an bis im yok arasıra wifi bağlanıyorum (bağlanmadığımda da kapatıyorum) ortalama 2buçuk gün falan dayanıyor şarjım, normal mi bu sizce???

• quote:

saol hocam, benimkide aynı.. demekki hepsi aynı oluyor... Büyük ihtimelle başka bataryayla değişti benimkini ama günahını almıyım yinede adamın..

Bu arada aşşa yukarı kaç gün dayanıyor sizlerin şarj süresi?? Benim şu an bis im yok arasıra wifi bağlanıyorum (bağlanmadığımda da kapatıyorum) ortalama 2buçuk gün falan dayanıyor şarjım, normal mi bu sizce???

Rica ederim.
    Ne kadar süre internet ve e-posta/mesaj uygulaması kullandığına bağlı.
    Ben ne aşırı düzeyde ne de az düzeyde kullanıyorum. Ortalama 4 gün gidiyor şarjı.

GSM şebekesiyle alakalı olarak AVEA kullanıcılarında pil daha fazla gider, bunu da söylemek lazım.
  • HAVADURUMU için Accu Weather yükledim gayet güzel ve kullanışlı bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEDEEKO

HAVADURUMU için Accu Weather yükledim gayet güzel ve kullanışlı bilginize

Benim niyetim The Weather Chanel'ı yüklemekti ama şu an için bizim telefonlardan ulaşılamıyor.
  • Berry Weather varmış bir de sanırım işe yarar bir uygulama mı?
  • Bende bugün hepsiburada sitesinden 9780 beyaz sipariş verdim arkadaşlar aslında 9700 almayı düşünüyodum çünkü bu telefonun yani os6 menüsü pek hoşuma gitmiyo daha karmaşık bulmuştum ama inceleme videosunu izleyince gerçekten anlaşılabilir farkları olduğunu gördüm :)
  • 9780 aldım,
    Cihaz 3 günlük konuşma yaparken yarısında karşı taraf sesimi duyamadığını
    söyledi. ( bu ses kesilmesi iki defa oldu)
    Bu tip sorunla karşılaşan varmı?
    Neden olabilir?
    Aldığım yeremi götürmeliyim?
    Direk servisemi götürmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERDA -- 9 Mart 2011; 21:02:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERDA

9780 aldım,
    cihaz 3 günlük konuşma yaparken yarısında karşı taraf sesimi duyamadığını
    söyledi. ( bu ses kesilmesi iki defa oldu)
    bu tip sorunla karşılaşan varmı?
    neden olabilir?
    aldığım yeremi götürmeliyim?

Bence aldığınız yere götürün.
  • Bugün BlackBerry OS 6.0'ın WMA-Pro'nun kopya korumalı olanlarını çalmadığını gördüm.
    Keşke çalsaydı iyi olurdu.
  • ilk kez bir blackberry aldım. Beyaz bir bold 9780 ve inanılmaz memnunum. BB iş telefonudur iş adamları kullanır masalı yalanmış. Herkese hitap edebilir keyifli ve kaliteli bir telefon. Çok iyi bir seçim yapmışım. Yeni modeller çıkacak kısmını düşünmüyorum çünkü sonu yok:)

Yalnız flash player yüklenebiliyor mu? Facebook videolarını izlemek imkansız galibaa:(

Bir de benim navigasyon 700metre sapma ihtimalli hesapladığını yazıyo, bulunduğum hiç bi yeri tam işaretleyemiyor. Bunu güncelleme, hassasiyetini artırma yolu var mıdır?

Bir de app.world deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Mesela bir pusula yüklemek hevesindeyim:))

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

ilk kez bir blackberry aldım. Beyaz bir bold 9780 ve inanılmaz memnunum. BB iş telefonudur iş adamları kullanır masalı yalanmış. Herkese hitap edebilir keyifli ve kaliteli bir telefon. Çok iyi bir seçim yapmışım. Yeni modeller çıkacak kısmını düşünmüyorum çünkü sonu yok:)

Yalnız flash player yüklenebiliyor mu? Facebook videolarını izlemek imkansız galibaa:(

Bir de benim navigasyon 700metre sapma ihtimalli hesapladığını yazıyo, bulunduğum hiç bi yeri tam işaretleyemiyor. Bunu güncelleme, hassasiyetini artırma yolu var mıdır?

Bir de app.world deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Mesela bir pusula yüklemek hevesindeyim:))

Saygılar

flash yüklenmiyor. facebooktaki videoları izleyebiliyorsun. tarayıcıdan touch.facebook.com a gir istediğini izle ;) navigasyon saplaı gösteriyorsa baz istasyonundan bulmustur yerini. gokyuzunu temiz gören biyere çık uydudan tam yerını bulur.

• bb map yada uygulamaların içinde turkcell menüyü göremiyorum , bu programları bir yerden indirmek mi gerekiyor ?
  • Bende bb maps i bulamıyorum telefonda.. Pc ye bağlayıp BB desktop u açtığımda telefonda yüklü gözüküyor.. Bunu nasıl bulurum bilen biri var mı???
  • quote:

Bende bb maps i bulamıyorum telefonda.. Pc ye bağlayıp BB desktop u açtığımda telefonda yüklü gözüküyor.. Bunu nasıl bulurum bilen biri var mı???

Gizlenmiş olabilir.
    Ana ekranda B tuşu ve "tümünü göster".
  • walla zaten tümünü göster seçili ama bulamadım bü türlü.. ana ekrandayken bulmak için "maps" yazıyorum mesela google maps geliyo ama bb maps yok

Edit: birde telefonun tarayıcısından facebook a girdiğimizde, telefonda olan bir fotoyu yükleyebiliyor muyuz?? evet ise nasıl ben beceremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 11 Mart 2011; 19:43:01 >
  • quote:

walla zaten tümünü göster seçili ama bulamadım bü türlü.. ana ekrandayken bulmak için "maps" yazıyorum mesela google maps geliyo ama bb maps yok

Edit: birde telefonun tarayıcısından facebook a girdiğimizde, telefonda olan bir fotoyu yükleyebiliyor muyuz?? evet ise nasıl ben beceremedim

Uygulama kaldırılmış olabilir.
    Ayarlardan Cihaz > Modül'e girip telefonda yüklü uygulamalara bir bakın, orada BlackBerry Maps yoksa uygulama kaldırılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

walla zaten tümünü göster seçili ama bulamadım bü türlü.. ana ekrandayken bulmak için "maps" yazıyorum mesela google maps geliyo ama bb maps yok

Uygulama kaldırılmış olabilir.
    Ayarlardan Cihaz > Modül'e girip telefonda yüklü uygulamalara bir bakın, orada BlackBerry Maps yoksa uygulama kaldırılmıştır.

war hocam orda, gözüküyor olduğu.. ama uygulamayı bulamadım yani.. ana menüde yok, dosyaların içine falanda baktım yok.. Gizlenmişte değil, tümü görünür şekilde ayarlı ama anlayamadım bi türlü çok garip... Sizin telefonda bu uygulama varmı?

• quote:

Fotograflara giriceksin orda istedigin fotoyu secip gonder secenegine geliosun ve fotoyu kisileri etiketleyip gonderiosunuz. Fotoyu gonderme islemi facebook uzerinden degil yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

quote:

Fotograflara giriceksin orda istedigin fotoyu secip gonder secenegine geliosun ve fotoyu kisileri etiketleyip gonderiosunuz. Fotoyu gonderme islemi facebook uzerinden degil yani :)

Haaa ölemi saol hocam bi bakiyim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.