Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben dun kanyondab aldim telefon guzel uzerinde veya acilisinda herhangi bi turkcell logosu yok sadece masa ustu fotosu turkcell onuda duvar kagidini deistirince geciyo. Fiyati 1102 tl. Mesajida telefondan yaziorum iyi aksamlar besiktaslilara gecmis olsun :D
  • Bende dün bold 9780 aldım kontratsız olarak turkcell den. Shazam uygulamasını henüz desteklemiyor cihaz ve cihazın kendi facebook uygulaması şu an için video oynatmıyor zamanla bu eksikler giderilir heralde.
  • öncelikler herkese iyi forumlar

3 gün önce turkcellden satın aldığım bb bold III 9780 cihazımda daha öncede blackberry modellerini kullanmama rağmen birtürlü beceremediğim ve sizlere danışma gereği bulduğum küçük bir husus var...Yardımcı olursanız çok sevinirim

konu şuki: wi-fi ağından kurumsal mail hesabını kurup, erişebiliyormuyuz?. onca denememelerime rağmen bir türlü beceremedim illa BIS hesabımı almamız gerekiyor TURKCELL den bilenler varsa yardımlarını esirgemesinler lütfen.Şimdiden teşekkürler,iyi forumlar
  • Arkadaşlar selam,
    Bu hafta Forum Bornova'da Dekel TİM merkezindeyim.
    Şu an 2 tane 9780 Beyaz var sadece kontratlı satışı mevcut.9800 beyazda mevcut elimizde ulaşmak isteyenlere
    0531 204 20 13 buradan ulaşabilirsiniz.Cihaz için gelmeden ararsanız sevinirim.

oliviera o şekilde maalesef ulaşamazsınız mail adresinize.Çünkü sistem bir server üzerinden gerçekleşiyor.O serverda BIS paketi olmadan erişmeniz mümkün değil.Ancak mailiniz bir web sayfası üzerinden ulaşabiliyorsanız tarayıcı üzerinden mailinizi kontrol edebilirsiniz
  • arkadaşlar dün bende kanyondaki tim'e uğrayıp beyaz bb 9780 aldım
  • Merhaba şu an elimde yurtdışından aldığım bb9780 siyah var üzerinde hiçbir yabancı gsm operatörünün logosu yoktur.Fiyat konusunda yardımcı olabilirim.ilgilenenler bana ulaşabilir.
  • Arkadaşlar geçen pazar bb 9780 aldım turkcell tim'den.. İlk defa bb kullanıyorum ve bazı sıkıntılarım var yardım ederseniz sevinirim...

1- Bis almadım daha sonra almayı düşünüyorum, evde wireless internete girmek için modemimi tanıttım ama tarayıcıyı açıp sayfa açmak istediğimde açmıyor (istenen sunucu bulunamadı diyor), ne yapmam lazım?

2- Telefonun kapama tuşuna bastığımda kapanıyor, tekrar bastığımda hemen açılıyor, ekranı nasıl bıraktıysam öyle açılıyor bu normal mi? Yani telefonu tam bi şekilde kapatamıyor muyuz hep hazırdamı bekliyor??

3- Bu kapama açma olayını yaptıktan sonra bir türlü şebekeye bağlanmıyor (turcell yazması gereken yerde "başlatma başarısız" yazıyor) ve mobil şebeke seçeneklerine girip baktığımda "Vodafone TR" yazıyor.. Telefonu turkcellden aldım ve içinde turkcell hat var neden böyle yazıyor anlamadım.. Vodafone hat taktım, başka operatör olduğu için kod istiyor, o koduda daha yollamadıkları için açamıyorum kilidi.. Öyle olsa başka hatlarda da deneyeceğin aynı problemi yapıyormu diye.. Pilini çıkarıp taktığımda, o yükleme barı dolduktan sonra şebeke geliyor..

Turkcell müşteri hizmetlerini aradım ama bb teknik servisi yardımcı olamadı 48 saat içinde arayacağız dediler.. Bu problemleri nasıl halledeceğimin yardımlarını sizlerden bekliyorum

Not: CD'sini pc ye kurup hiç bir işlem yapmadım, acaba öyle yapıp bir güncelleme falan mı yapmam gerekiyor?

• benim bi sorum olucakti ben bis aldim (turkcellden) ama haftalik 11.25 tl alio ayrica her gun 1 lira internet ucreti cekiyo bu normal bi durummudur yoksa tim e gidip sorsam mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

benim bi sorum olucakti ben bis aldim (turkcellden) ama haftalik 11.25 tl alio ayrica her gun 1 lira internet ucreti cekiyo bu normal bi durummudur yoksa tim e gidip sorsam mi ?

haftalık 11.25 alması normal de günlük 1tl alması normal değil sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

benim bi sorum olucakti ben bis aldim (turkcellden) ama haftalik 11.25 tl alio ayrica her gun 1 lira internet ucreti cekiyo bu normal bi durummudur yoksa tim e gidip sorsam mi ?

haftalık 11.25 alması normal de günlük 1tl alması normal değil sanırım...

Zaten bende onu soruyorum neden 1 tl ayrica aliyo :D
  • http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=839245
    Merhaba linkteki bold 9780 telefonu 12 taksite kadar alabilirsiniz.Üzerinde hiçbir yabancı gsm operatörünün logosu yoktur.Beklemek yok hemen teslim.
  • quote:

Internet ANP'leri BIS'e dahil olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu
    quote:

Internet ANP'leri BIS'e dahil olmayabilir.

Bende bugun turkcelli aradim giden paralarim geri iade edildi ve bu giden paranin sebebi turkcell wap uzerinden girmemmis ama suc bnm degildi turkcellden almistim ve ayarlari yapilmamis telefonun ayarlari yaptim ve tllerim gitmicek artik :D
  • ilk once hepinize yeni telleriniz hayirli olsun arkadaslar)) herkes memnummu 9780lerden bende almayi dusunuorumda beyazindan pesinmi alsam 12yada24 ay kampanyali turkcelldenmi alsam acaba henuz kararda vermedin pesin para baglamak sacmami olur acaba diye tereddutdeyim cunku pesin alip bide bise abonelii 30tl kampanyada ayni gibi oluo bi arti hafta sonu bedava konusma ve msjlasma, sizce arkadaslar kampanyali almak mantiklimi?
  • arkadaşlar oncelıkle su konuya acıklık getıreyım. özellikle hazır kartlı olup bis abonesı olanlar için...

öncelikle sizin aldıgınız paket kontratsız paket olup hesabınızdan haftada 11.25 tl cekmektedır. ancak kontratsız oldugu ıcın hesabınızda yeterlı mıktarda tl olmadıgında hesabınızda her hangı bır eksılma olmaz.

ANCAK; turkcellın sunmus oldugu bu kontratsız paket, vodafone ve avea da kı gıbı sadece ınternet apn ı kapsar. yanı sız vıdeo, radyo, tv, bis kullanmayan 3. partı yazılım kullandıgınız vakıt almıs oldugunuz paketteki fiyata WAP ÇIKIŞLARI DAHİL OLMADIĞI için ayrıca ücretlendirilirsiniz.

tabi kontratlı bis abonelıgı yaparsanız HER YÖNE VE HER ŞEKİLDE kullanabileceğiniz 4gb lık kotanız mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2by

ilk once hepinize yeni telleriniz hayirli olsun arkadaslar)) herkes memnummu 9780lerden bende almayi dusunuorumda beyazindan pesinmi alsam 12yada24 ay kampanyali turkcelldenmi alsam acaba henuz kararda vermedin pesin para baglamak sacmami olur acaba diye tereddutdeyim cunku pesin alip bide bise abonelii 30tl kampanyada ayni gibi oluo bi arti hafta sonu bedava konusma ve msjlasma, sizce arkadaslar kampanyali almak mantiklimi?

Öncellikle teşekkürler. Telefondan çok memnunum. Daha önce 9700 kullanmış biri olarak 9780'i hiç yadırgamadım yeni işletim sistemiylede gayet hızlı. Turkcell kontratlıda mega paket var yani + olarak haftasonları bedava değil sadece bis kullanımı ile geliyor. Bu durumda 12 ay 119*12 yaptığımızda 1428 tl ye geliyor. Diğer türlü 1100 tl'ye telefonu alıp 12 ay taahhaütle 30 tl den toplamda 1460 tl ye geliyor. Yani kontratlı daha mantıklı .

• quote:

Orijinalden alıntı: john86

arkadaşlar oncelıkle su konuya acıklık getıreyım. özellikle hazır kartlı olup bis abonesı olanlar için...

öncelikle sizin aldıgınız paket kontratsız paket olup hesabınızdan haftada 11.25 tl cekmektedır. ancak kontratsız oldugu ıcın hesabınızda yeterlı mıktarda tl olmadıgında hesabınızda her hangı bır eksılma olmaz.

ANCAK; turkcellın sunmus oldugu bu kontratsız paket, vodafone ve avea da kı gıbı sadece ınternet apn ı kapsar. yanı sız vıdeo, radyo, tv, bis kullanmayan 3. partı yazılım kullandıgınız vakıt almıs oldugunuz paketteki fiyata WAP ÇIKIŞLARI DAHİL OLMADIĞI için ayrıca ücretlendirilirsiniz.

tabi kontratlı bis abonelıgı yaparsanız HER YÖNE VE HER ŞEKİLDE kullanabileceğiniz 4gb lık kotanız mevcut.

Turkcellin bis'ini kontratsız olarak alsanızda HER YÖNE VE HER ŞEKİLDE kullanabileceğiniz 4gb lık kotanız mevcut olur... Sadece kontratlıya özgü bişey değil bu? Turkcellin verdiği bis paketi böyle.. Verdiğiniz bilgi yanlış olmuş.. Yani avea ve vodafone dan farkı var.. Bu farktan dolayı bende turkcellin bis hizmetini kullanmaya karar verdim (özellikle telefonu modem gibi kullanma özelliğinde eksta ücret olmamasından), daha açtırmadım ama en geç önümüzdeki ay açtırmayı düşünüyorum..

Bu arada ben kontratsız aldım cihazı çünkü avea hattımı turkcelle taşıyacağım, bu şekilde daha avantajlı olacak konuşma ve mesaj paketi vs. Kontratlı olarak alsaydım cihaz ve 12 aylık bis 29tl daha ucuza gelecek gibi gözüküyordu ama ben bu dediğim olayı yaparak daha fazla kar edeceğim, sizlerde belki böyle yapabilirsiniz arkadaşlar..

• facebook uygulamasında (veya başka uygulamalar) notification var mı?
    yani O.S 6'daki bu rss ve diğer anlık mesajlaşma bilgilerine eriştiğim yere mi girmem lazım yoksa ana ekranda bildirim olarak düşüyor mu?

bazı arkadaşlar facebook'ta kayıtlı mail hesabına, posta olarak bildirim geliyor demiş.. dolayısıyla telefonda kurulu uygulamalara ait bir bildirim değil push mail oluyor o dediği ;) şimdi ana ekrana bildirim düşmüyor mu? (tabiki bis üyeliği ile)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reecn
    facebook uygulamasında (veya başka uygulamalar) notification var mı?
    yani O.S 6'daki bu rss ve diğer anlık mesajlaşma bilgilerine eriştiğim yere mi girmem lazım yoksa ana ekranda bildirim olarak düşüyor mu?

bazı arkadaşlar facebook'ta kayıtlı mail hesabına, posta olarak bildirim geliyor demiş.. dolayısıyla telefonda kurulu uygulamalara ait bir bildirim değil push mail oluyor o dediği ;) şimdi ana ekrana bildirim düşmüyor mu? (tabiki bis üyeliği ile)

Hayır, direkt Facebook, Twitter ya da My Space üzerinden ana ekrana bildirim geliyor.
  • Merhaba arkadaşlar.
    ben bb beyaz 9780 almak istiyorum bu haftasonu ancak bır cok tim e sodum beyazın gelmediğiniz söylediler..
    izmirde beyazın nerde satıldığını bilen var mı acaba aylardır bunu bekliyorum cunku...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.