Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carman

ya buarada incelemede gözüme çarpan kutudan çıkanlar bölümünde hafıza kartı yazmıyor acaba çıkmıyormu ada olan hafıza durmu kaç gb

Hafıza kartı kutudan çıkmıyor, telefonun içinde geliyor.
    2 GB'lık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

ya buarada incelemede gözüme çarpan kutudan çıkanlar bölümünde hafıza kartı yazmıyor acaba çıkmıyormu ada olan hafıza durmu kaç gb

Hafıza kartı kutudan çıkmıyor, telefonun içinde geliyor.
    2 GB'lık var.

teşekkürler birde bulabilsem ne betyazmış sanki kırmızı arıom olmayan birşeymiş gibi :D bana mecidiyeköydeki turkcell isterseniz sipariş vereyim dedi ama ben telefonun beyaz olmadını söleyen adama o konuda güvenemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexnacht

arkadaşlar bende hepsiburada.com dan sipariş verdim ama adamın vemez olaydım diyesi geliyor. adamlar hızlı gönderide olan teli 2 günde kargoya veremediler. müşteri hizmetlerini aradım bi hatun bize bir gün daha süre tanıyın diyor nasıl bir anlayış çözemedim bakalım yarında kargoya verilmezse rehin alıcam telde müşteri temsilcisini kargoya verinceye kadar da kapattırmıycam :)))

• bugün ilk denemesini yaptım 36 dakika tuttum işten çıkmasaydım daha da sürerdi:)) ve arakdaşada söyledim yarın arıycam kapatmıycam diye :
  • :D en iyisi bende hepsiburadaya sinir olmaya başladım 2 aydır garantiye gönderdiğim invisible shield i bekliyorum hala haber yok
  • quote:

http://www.turkcell.com.tr/bizeulasin/turkcellnoktalari/turkcelliletisimmerkezi arkadaşlar burdan bütün timlere bakabilirsiniz ben hepsini aricam yakın olanlara gidicem

Aynen dostum bende turkcelle mail attim, gelen cevap,

quote:

Bayilere cihaz dağıtımı üretici firma tarafından yapılıyor. Talebinize uygun ürün için aşağıdaki linkten size yakın bayileri arayarak sorgulayabilirsiniz.

http://www.turkcell.com.tr/bizeulasin/turkcellnoktalari/turkcelliletisimmerkezi

Saygılarımla,
    TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZafiraBJK -- 16 Şubat 2011; 1:06:20 >

• İzmire gelmedi mi hala yaaaaaa, beyaz BB istiormm bennnnn
  • dostum sence 9700'ü satıp onu almaya değer mi ona göre hareket edicem. he bir de benim 9700'de 6.0 işletim sistemi yüklü. bazı siteler sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

İzmire gelmedi mi hala yaaaaaa, beyaz BB istiormm bennnnn

Çankaya-KVK'ya geleceği söyleniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunlu -- 16 Şubat 2011; 8:28:12 >
  • dostum çankaya-kvk da beyaz bb yok..telefon ile aradım 2 gün önce.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

İzmire gelmedi mi hala yaaaaaa, beyaz BB istiormm bennnnn

Çankaya-KVK'ya geleceği söyleniyordu.

ewt öyle söyleniyordu ama sonra hiç bi haber gelmedi akıbetiyle ilgili
    Arkadaşlar izmirde beyaz bulan buraya yazsın bilgilendirsin bizleri
  • Evet arkadaslar 2 guındur beyaz bb arıodum ve buldum mesajımıda hatta bbden atıyorum bugun tam 12 turkcel gezdım ve sonunda buldum :) 2 yerde var bırı sıslıde adlıyenın ordaymıs bunu telefonla ogrendım var dedı otekı benım aldıgım yer kanyon alısverıs merkezı bugun ellerıne baya bı stok gelmıs ılkını ben aldım ısteyenler oraya gıdebılır onlarada soledım herkes arıyor dıe gelırse ılk bıze gelır dedıler bende aldım 1102 worlde 8 taksıt
  • var mı İzmir'den hbr..
  • brz önce narlıdere tim e gittim sordum ellerinde 1adet vardı ama siyah renkti.. kontratsız satıyorlarmıs haberiniz olsun.. Yrn aksam istanbula gidiyorum ugrarım artık kanyona yada şişlidekine alırım inşallah beyaz bb :)
    bu arada alanlara hayırlı olsun
  • anadolu yakasında yok mu yahu beyaz olan bi yer
  • Ben aldım bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catharacta Skua -- 16 Şubat 2011; 23:43:20 >
  • BlackBerryBold 9780

12 aylık cihazlı 119 TL

24 aylık cihazlı 77 TL
  • siyah cevahir kanyon şişlide stadı geçtikten sonraki 2 türkcelde var sarıyerde kontratlı siyah ve beyaz var kanyonda siyahta var

ayrıca hayırlı olsun diyenlerede teekkürler

bu arada telefonu başka hatla kullanmak için kod istemeyi unutmayın
  • HepsiBurada.Com'a sorduk:
    "Merhaba;
    Sitenizden BlackBerry 9780 almayı düşünüyorum, lakin bir sorum olacak: BlackBerry'lerde tuştakımının altında Turkcell gibi operatör ismi yazıyor, sizin sattığınız BlackBerry 9780'lerde herhangi bir yazı var mı?
    Teşekkür ederim."

Bugün gelen cevap:
    "Üründe Turkcell yazısı bulunmaktadır ve piyasada yazı bulunmayan ürün bulunmamaktadır.
    Dilerseniz sipariş verebilirsiniz."

Üzerinde Turkcell yazmayanı şu an masanın üzerinde duruyor...
  • quote:

HepsiBurada.Com'a sorduk:
    "Merhaba;
    Sitenizden BlackBerry 9780 almayı düşünüyorum, lakin bir sorum olacak: BlackBerry'lerde tuştakımının altında Turkcell gibi operatör ismi yazıyor, sizin sattığınız BlackBerry 9780'lerde herhangi bir yazı var mı?
    Teşekkür ederim."

Bugün gelen cevap:
    "Üründe Turkcell yazısı bulunmaktadır ve piyasada yazı bulunmayan ürün bulunmamaktadır.
    Dilerseniz sipariş verebilirsiniz."

Üzerinde Turkcell yazmayanı şu an masanın üzerinde duruyor...

ya ne yapmış bu hepsiburada iyice bozmuş kendini, eskiden böyle değillerdi valla.. Elmi değiştirdi acaba siparişlerde de aksaklık yaşayan arkadaşlar var..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.