Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı dün Gold bilgisayardan 1200 tl ye aldım. Goldun 2 yıllık kendi garantisi var sanırım. Merak eden arkadaslara duyrulur.
    Bu arada beyaz rengi gerçekten çok hoş. Yalnız ilk defa bb kullanan biri olarak kullanışı ve performansı açısından pek yorum yapamıyorum.
    Çoğu arkadasım bb kullanıcısı diye bende aldım.
    Hangi programlardan faydalanabilirim bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
  • Pil konusunda gercekten cok basarili bir cihaz
  • istanbuldan alan arkadaslar arasında beyaz renkli alan var mı ? ben beyaz arıyorum ve hic bulamadım hep siyah var..
  • hepsiburadada siyah mevcut ancak bende beyaz bulamadım.
  • ben TİM den almak istiyorum ama..
  • arkadaşlar bende 9780 almayı düşünüyorum şuan turkcellden gelen 8520 yi kullanıyorum hediye geldi ama bis almadım gerek duymadım şimdi sorum şu

sizce timden kontratlımı almak antıklı kontratsızmı her turlu bis aboneliği yaptırıcam ama hangisi daha mantıklı birde bis 45 tl galiba. Bir arkadaşım demişti 12 ay kampanyayla 35 e gelio demişti ama bu hala varmı
  • Bugün timden kardeşime 12 ay kontratlı 9780 aldım, üzerinde Turkcell logosu yok, yalnız bana menüsü 9000 ve 9700 gibi kullanışlı gelmedi beğenmedim açıkçası. Eski sistem menüye dönme şansımız yok mu? Tema falan da yok içinde sanırım bu şekilde kullanacağız menüyü ama dediğim gibi pratik değil. Bir yolunu bulan olursa bana da yazsın lütfen...
    Son bir şey daha ekrana yakın tuşlara (özellikle menü tuşuna) basarken (ben biraz sertte basıyor olabilirim) telefonunuzun ekranında dalgalanma oluyor mu? Hani lcd ekranlara parmağımızı bastırınca meydana gelen dalgalanmadan bahsediyorum. Bu benim biraz canımı sıktı mağazadaki diğer 9780 lerde böyle idi, sorun olmadığını söylediler bir kaç mantıklı gelebilecek açıklama yaptılar tatmin oldum ama merak ediyorum bir tek benimi rahatsız etti acaba bu diye. Neyse Menü konusunda yardımları bekliyorum ;)
  • İlk mesaja inceleme ekledim.
    Bu arada gelen telefonlarda TURKCELL logosu yok.
  • @hunlu , guzel incelemen icin tesekkurler , gule gule kullan (diger arkadaslar da) , internette bir yorumda tarayicinin 9700'a gore daha kullanisli oldugunu okumustum sen eksi puan vermissin , bir iphone yada ipod touch rahatligi beklemiyorum ama Nokia'lardaki gibi iskence yoktur umarim , cihaz cihaz degil dert tasa kaynagiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

@hunlu , guzel incelemen icin tesekkurler , gule gule kullan (diger arkadaslar da) , internette bir yorumda tarayicinin 9700'a gore daha kullanisli oldugunu okumustum sen eksi puan vermissin , bir iphone yada ipod touch rahatligi beklemiyorum ama Nokia'lardaki gibi iskence yoktur umarim , cihaz cihaz degil dert tasa kaynagiydi

Elbette BlackBerry 9700'e göre iyi.
    512 MB RAM barındıran diğer telefonlara bakınca tarayıcısı hantal kalıyor.
  • ben kontorlu hat kullanıcısıyım ve 9780 i kontratsız almak istiyorum. Turkcell in internet paketlerinde mega paket her ay 42.5 tl. Bir de 12 ay taahutle her ay 30 tl ye gelen bi secenek de var.Kontorlu hattan faturalıya gecicem bu yuzden acaba daha once kontorlu hat olduğu için taahutlu alamama gibi bi durum olabilir mi ? konu ile alakalı yardımcı olursanız sevinirim..
  • 9780de sanırım arka kapak 9700e göre daha az damarlı deri kaplama dimi arkadaşlar?? resimlerden baktığım kadarıyla öyle gördüm..

BlackBerry 9780 - Ana Konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinar22

ben kontorlu hat kullanıcısıyım ve 9780 i kontratsız almak istiyorum. Turkcell in internet paketlerinde mega paket her ay 42.5 tl. Bir de 12 ay taahutle her ay 30 tl ye gelen bi secenek de var.Kontorlu hattan faturalıya gecicem bu yuzden acaba daha once kontorlu hat olduğu için taahutlu alamama gibi bi durum olabilir mi ? konu ile alakalı yardımcı olursanız sevinirim..

Turkcell'in kendi sitesinde yazıyor:

Bireysel faturalıysanız; en az 6 aydır Turkcell abonesi olmanız gerekmektedir.
    6 aydan az süredir bireysel hat sahibi olan veya Hazır Kart kullanan müşterilerimiz kampanyadan faydalanamazlar.

Yani kontörlüden faturalıya geçsenizde olmuyor malesef, en az 6 aylık hat olması şart.. ama 1097tl ye cihazı alırsınız sonra faturalıya geçersiniz ve 12aylıkta bis alırsınız toplamda1457tl ödemiş olursunuz 29tl fazladan ödemiş olursunuz kontratlıya göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 14 Şubat 2011; 20:56:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carman

arkadaşlar bende 9780 almayı düşünüyorum şuan turkcellden gelen 8520 yi kullanıyorum hediye geldi ama bis almadım gerek duymadım şimdi sorum şu

sizce timden kontratlımı almak antıklı kontratsızmı her turlu bis aboneliği yaptırıcam ama hangisi daha mantıklı birde bis 45 tl galiba. Bir arkadaşım demişti 12 ay kampanyayla 35 e gelio demişti ama bu hala varmı

12x119= 1428tl

eğer sadece cihazı alırsanız 1097tl, birde üstüne 12 aylık bis 12x30=360 yani toplamda cihazla birlikte 12aylık bis 1457tl ye geliyor..

Kontratlı alırsanız 29tl karda olursunuz, yani bu durumda kontratlı daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 14 Şubat 2011; 20:59:17 >
  • Telefonu Turkcellden alan arkadaslar acılısta turkcell logosu vs ekranda herhangi bir şey var mı ?
  • Evet turkcell acilisi degistirmis mi?
    Birde bu 9780 de siyah cerceve mi var yahu? 9700 den farkli gibi..
    Altta turkcell yazmamasi guzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: carman

arkadaşlar bende 9780 almayı düşünüyorum şuan turkcellden gelen 8520 yi kullanıyorum hediye geldi ama bis almadım gerek duymadım şimdi sorum şu

12x119= 1428tl

eğer sadece cihazı alırsanız 1097tl, birde üstüne 12 aylık bis 12x30=360 yani toplamda cihazla birlikte 12aylık bis 1457tl ye geliyor..

Kontratlı alırsanız 29tl karda olursunuz, yani bu durumda kontratlı daha mantıklı

şuda şimdi aklıma geldi faturalı alıonca normal sms paketi 24 tl gibi bi fiyat oluo 3000 sms onuda koyunca zarara giriyorum biraz gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua
    Telefonu Turkcellden alan arkadaslar acılısta turkcell logosu vs ekranda herhangi bir şey var mı ?

Turkcell'in logosu ve açılışı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua
    Telefonu Turkcellden alan arkadaslar acılısta turkcell logosu vs ekranda herhangi bir şey var mı ?

Turkcell'in logosu ve açılışı yok.

Tamam çok teşekkürler. O halde istedigimiz oldu 1097 tl'ye garantili logosuz bundan iyisi şamda kayısı. Bu arada turkcell bayileri iphone gibi yüksek fiyat cekmiyorlar insallah web sitesinde 1100 yazan telefonu 1200 1300 den satmaya kalkmasınlarda
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.