Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: effendy75

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

9780 mart ayina kadar %98 satisa sunulacak. Operator logolu gelecektir ama bu parcayi degistirmeniz mumkun kolay bir sekilde. Ayrica gelse 9800'den once gelir diyen kisinin blackberry konusunda bilgisinden suphe ederim.9800,9780'den daha once cikmis bir cihazdir. Cep telefoncularinin dediklerini onemsememenizi oneririm. Su ana kadar gordugum telefoncularin %95'I zir cahil cunku.

dostum selam, parça değişimi konusu hakkında daha ayrıntılı bilgi rica edebilir miyim? yeni bold aldım ve sözkonusu parça sinir edici bir şekilde oynuyor; bu parçayı sabitlemek ya da turkcell yazısıs olanıyla değiştirmek için ne yapmam lazımdır? şimdiden teşekkürler.

sistem üzerinden mail at yardımcı olayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

Bugün doğu banka gitme fırsatım oldu blackberry 9780 beyaza 1150 tl istediler ordan mı alsam 1250 tl ye gold dan mı alsam yorumlarınızı bekliyorum

BlackBerry'nin neden beyazı bu kadar ilgi görüyor?
    Bence siyah daha güzel.

tercih meselesi ama ben beyaz takıntısı olan bir insanım saat kalem vb aksesuarlarım beyazdır o yüzden telefonuda beyaz alıcam :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

quote:

9780 mart ayina kadar %98 satisa sunulacak. Operator logolu gelecektir ama bu parcayi degistirmeniz mumkun kolay bir sekilde. Ayrica gelse 9800'den once gelir diyen kisinin blackberry konusunda bilgisinden suphe ederim.9800,9780'den daha once cikmis bir cihazdir. Cep telefoncularinin dediklerini onemsememenizi oneririm. Su ana kadar gordugum telefoncularin %95'I zir cahil cunku.

dostum selam, parça değişimi konusu hakkında daha ayrıntılı bilgi rica edebilir miyim? yeni bold aldım ve sözkonusu parça sinir edici bir şekilde oynuyor; bu parçayı sabitlemek ya da turkcell yazısıs olanıyla değiştirmek için ne yapmam lazımdır? şimdiden teşekkürler.

sistem üzerinden mail at yardımcı olayım.

sistem üzerinden mail atamıyorum.sakıncası yoksa buradan devam edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tas7035

Çıkmış sonunda turkcellde

http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/cihazlar/turkcellblackberry/BlackBerry9780

çıkmış da biz kurumsal değilizki nasıl alıcaz bu teli? of turkcell delirtcen bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafiraBJK

çıkmış da biz kurumsal değilizki nasıl alıcaz bu teli? of turkcell delirtcen bizi.

Sözleşmeli almak isteyenler için BlackBerry 9780 gelmiştir!
    Turkcell'liler hücum.

Turkcell kurumsal ve bireysel kullanıcılar için 77 x 24 ay olarak satışa sundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunlu -- 10 Şubat 2011; 21:38:21 >
  • turkcellde beyaz rengi var mı ve logolu mu ?
  • İzmir'de özellikle Karşıyaka taraflarinda operatör logosuz, beyaz ve garantili satan bir yer biliyor musunuz?
    Bu arada bir kaç tane Tim gezdim ve orada satılanların hepsi siyah ve logoluydu malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovito -- 11 Şubat 2011; 11:44:02 >
  • 9780 mi hangi shoplarda acaba?
  • Arkadaşlar ilgilenen arkadaşlara dün bugün geleceğine dair bilgilendirme yapmıştım.Ancak bize bildirilene göre kargonun dün çıktığı bugün elimizde olacağı şeklinde idi.Ancak dün kargoyu yetiştirememişler ve ürünler bugün gelmedi.Alacak olanlara ulaşıp durumu izah ettim.
    Yarın kargo 12 gibi gelecek Siyah ve BEYAZ olarak TURKCELL logolu mağazamızda bulabilirsiniz.(KVK TİM bayisi - Eski itfaiye karşısı Çankaya İZMİR) Buradan dağıtım olacak.

Eğer hem benimle tanışıp hemde cihazı almak isteyen arkadaşlar yarın gelebilirler.
    9800 - 9780 siyah ve beyaz olarak stoklarımızda mevcuttur.
    0531 204 20 13

Ben devamlı TİM mağazalarını gezmekteyim.Yarın için KVK bayisindeyim bilginiz olsun
    Tekrar kusura bakmasın beklettiğim arkadaşlar.
  • Sadece kurumsallar alabiliyomus galiba arkadaslar.
  • bireysel kullanıcılar içinde kontratlı satışlar başlamıştır.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/blackberrybiskampanyasi
  • Kontratsız Turkcell fiyatı : 1.097 TL

kontratlı:12 aylık cihazlı :119 TL
    24 aylık cihazlı: 77TL mega paketler

fiyatıda uygun gelmis ama ahhh Turkcell yazısı Şimdi işin yoksa telefon ara dogubanktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgaStore

bireysel kullanıcılar içinde kontratlı satışlar başlamıştır.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/blackberrybiskampanyasi

oh be işte bu ! yarın timdeyim. =)
  • edit: 2 kere gondermis. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZafiraBJK -- 12 Şubat 2011; 1:17:26 >
  • edit. 2 kere gondermis. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZafiraBJK -- 12 Şubat 2011; 1:18:48 >
  • Arkadaslar dogubank fiyatlarını bilen var mı ? Pazartesi gidip almayı düsünüyorum. Siyah alıcam. Tek önem verdigim konu kutunun açılmamış olması bu mümkün mü dogubankta ? + olarak garanti olayı tam nasıl oluyor uluslararası garanti olayı varmı yoksa sadece dogubank mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

Arkadaslar dogubank fiyatlarını bilen var mı ? Pazartesi gidip almayı düsünüyorum. Siyah alıcam. Tek önem verdigim konu kutunun açılmamış olması bu mümkün mü dogubankta ? + olarak garanti olayı tam nasıl oluyor uluslararası garanti olayı varmı yoksa sadece dogubank mı ?

Dostum ben yarin dogubankta tum dukkanlari gezecegim. Aksam buraya yazarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafiraBJK

quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

Arkadaslar dogubank fiyatlarını bilen var mı ? Pazartesi gidip almayı düsünüyorum. Siyah alıcam. Tek önem verdigim konu kutunun açılmamış olması bu mümkün mü dogubankta ? + olarak garanti olayı tam nasıl oluyor uluslararası garanti olayı varmı yoksa sadece dogubank mı ?

Dostum ben yarin dogubankta tum dukkanlari gezecegim. Aksam buraya yazarim.

Merakla bekliyorum haberlerinizi
  • Dostum gittim fakat icime kurt dustu fiyatı 1100 1300 arasi degisiyor pazarlik payida var tabi. Telefonlarin garantisi bilindigi uzere kvk veya genpa tarzi bir sirket degil. Kendi garantileri gibi bisey tam anlayamadim. o yuzden icime kurt dustu onun yerine turkcelldne alirim ama turkcellinde garantisi nedir onuda bilmiyorum. yarinda time gidip hemen soracagim. karar vermem lazim bir an once. sende gidersen fikirlerini paylasirsan sevinirim. yada yazisiz icin teknosa gibi yerleri mi beklesek? Cunku bugun teknosayada ugradim sordum " abi oralarda cikmissa 1 haftaya kadarda bize gelir " dedi. :S kararsız kaldım.

Çok incik incik araştırıyorum ama alacağım telefon beni en azından 1 sene goturmesi lazim bi daha degistiremem. :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.