Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tornedo

Arkadaşlar selam,

Ürünler şu an gümrükte takılmış durumda.Gümrüğün sisteminde bir problem oluşmuş ve beklenmekte.
    Yarın ürünler dağıtılacak diye biliyorum bende.Ancak bu sorun devam ederse cuma'ya sarkabilir.

peki bu ürünler sadece turkcelle mi gelicek yoksa kvk ya da gelicek mi ben turkcell logolu cihaz istemiyorum çünkü :)
  • Kvk telefon satmaz. Turkcell'e gelecek. Ve turkcell logolu olacaktir buyuk ihtimal. Logo pek onemli degil bence olmasinda bir mahsur yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Kvk telefon satmaz. Turkcell'e gelecek. Ve turkcell logolu olacaktir buyuk ihtimal. Logo pek onemli degil bence olmasinda bir mahsur yok.

o zmn gidip golddan aliyim napalım o kdr para vericem bide turkcell in reklamını mı yapıcam millete :D
  • Turkcell'in bayilere gönderdiği belgede Blackberry 9780'in 12 Şubat'ta çıkıcağı açıklandı.
  • Hmmm o zaman dediğim gibi cuma günü dağıtılıp c.tesi satışta olacaktır.
    Hayırlısı olsun şimdiden alanlara
  • Sözleşmesiz almak isteyenler için BlackBerry 9780 gelmiştir!
    Galyalılar hücum.

HepsiBurada 1150 TL'ye satıyor:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/blackberry-bold-9780/ProductDetails.aspx?productId=telvdfblack9780&categoryId=371946

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunlu -- 8 Şubat 2011; 20:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

Sözleşmesiz almak isteyenler için BlackBerry 9780 gelmiştir!
    Galyalılar hücum.

HepsiBurada 1150 TL'ye satıyor:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/blackberry-bold-9780/ProductDetails.aspx?productId=telvdfblack9780&categoryId=371946

Bende şimdi bunu yazmak için girmiştim ama sadece siyah var malesef beyazı yok

• Şimdi alsanızda dağıtım yapamazlarki ürünler çıkmadı daha.
    Ki dikkatli olun hepsiburada.com'a. Aldığınız ürünler abartısız 1 ayı buluyor gelmeleri.Sistemsel yada başka bir sorunları var şu sıralar
  • şimdi beyaz ve logosuzu ne zaman gelir türkiyeye gold hariç bu hafta içinde istemesem de golddan alıcam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

quote:

Kvk telefon satmaz. Turkcell'e gelecek. Ve turkcell logolu olacaktir buyuk ihtimal. Logo pek onemli degil bence olmasinda bir mahsur yok.

o zmn gidip golddan aliyim napalım o kdr para vericem bide turkcell in reklamını mı yapıcam millete :D

Golddan almanızı kesinlikle önermem. Turkcell yazısını bu kadar çok büyütmeyin derim.
  • quote:

quote:

quote:

Golddan almanızı kesinlikle önermem. Turkcell yazısını bu kadar çok büyütmeyin derim.

Bende kesinlikle önermiyorum. Daha önce defalarca yazdım. Kullanılmıs telefonları sattılar 1 de degil 2 tane. Çoğu kişide bunlara pek önem vermediginden anlamamıs olabilir. 1000 tl'yi aşkın para vericeksiniz ürününüz en azından el degmemis olsun. Bende çok sabırsızım fakat 1 hafta daha bekliycem. Ne de olsa galaxy s var şu an
    Bu arada hepsiburadadan daha önce alışveriş yapan arkadaslar sorun yasadılar mı ? Özellikle kapalı kutu ve jelatinli olması bakımından güvenli midir ? Bu konularda cok hassas biriyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornedo

Şimdi alsanızda dağıtım yapamazlarki ürünler çıkmadı daha.
    Ki dikkatli olun hepsiburada.com'a. Aldığınız ürünler abartısız 1 ayı buluyor gelmeleri.Sistemsel yada başka bir sorunları var şu sıralar

Hocam ben kaç defa alış veriş yaptım hemen ertesi gün geldi, ama "süper hızlı gönderi" yazması lazım tabi üründe yani stoklarında olması lazım.. Stoklarında olmadığı zaman zaten belirtiyorlar.. BB 9780 şu anda stoklarında gözükmüyor yani ne zaman gönderecekleri şüpheli.. Ama fiyat iyi bence, şu an sattıkları 9700den düşük Sonuç olarak fiyatı iyi bulan, siyah renk isteyen ve beklemeyi göze alan biri sipariş verebilir.

@Catharacta Skua siteye güvenebilirsin, ben ordan laptoptan dumbel setine kadar bir çok şey aldım bi problem yaşamadım, zaten telefonu gösteren sayfanın en alt kısmında garantisinden tedarikçisinden falan bahsediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 9 Şubat 2011; 0:28:32 >

• beyazi yok. sabrediyorum hala turkcell insallah beyazda getirtir.
  • hepsiburada'da 9780 in fiyatı 9700 dan daha düşük.
    hayır mı şer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

hepsiburada'da 9780 in fiyatı 9700 dan daha düşük.
    hayır mı şer mi

bence onun sebebi malzeme kalitesi aynı olsa bile 9700 üretildiğinde dönemine göre özellikleri iddaalıydı ama 9780 aradan 1 yıl geçmesine rağmen ram ve kamera dışında bi masrafa neden olmadı diğer parçalarda dönemin gerisinde kaldığı için ucuza temin edildi maliyet bakımından 9780, 9700 e göre daha ucuza mal edildi o da fiyatlara yansımıştır :)
  • http://www.sikayetvar.com/arama/?typex=1&q=hepsiburada.com

Hocam eskiden bende alışveriş yapardım en fazla 3gün içinde kargoda olurdu.Son zamanlarda bir sıkıntı olduğu gerçek ki forumumuzdada tartışılan bir konu.
  • quote:

9780 mart ayina kadar %98 satisa sunulacak. Operator logolu gelecektir ama bu parcayi degistirmeniz mumkun kolay bir sekilde. Ayrica gelse 9800'den once gelir diyen kisinin blackberry konusunda bilgisinden suphe ederim.9800,9780'den daha once cikmis bir cihazdir. Cep telefoncularinin dediklerini onemsememenizi oneririm. Su ana kadar gordugum telefoncularin %95'I zir cahil cunku.

dostum selam, parça değişimi konusu hakkında daha ayrıntılı bilgi rica edebilir miyim? yeni bold aldım ve sözkonusu parça sinir edici bir şekilde oynuyor; bu parçayı sabitlemek ya da turkcell yazısıs olanıyla değiştirmek için ne yapmam lazımdır? şimdiden teşekkürler.
  • hepsiburadada hızlı gönderi aktif oldu bende kıpırdanmalar başladı .
  • Bugün doğu banka gitme fırsatım oldu blackberry 9780 beyaza 1150 tl istediler ordan mı alsam 1250 tl ye gold dan mı alsam yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Bugün doğu banka gitme fırsatım oldu blackberry 9780 beyaza 1150 tl istediler ordan mı alsam 1250 tl ye gold dan mı alsam yorumlarınızı bekliyorum

BlackBerry'nin neden beyazı bu kadar ilgi görüyor?
    Bence siyah daha güzel.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.