Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala beklemedeyiz. bb 9780 bekleyenler derneği mi kursak =)
  • Şubatta gelmezse en sonunda yurt dışı cihazı alıcam
  • Arkadaşlar biliyorum dokunmatik olduğu için 9800 almıyorsunuz ancak inanınki dokunmatiğini kullanmadan 9800 kullanabiliyorsunuz.Eğer tipi haricinde dokunmatik olduğu için almıyorsanız bence bir kez daha düşünün.9700 şu an ayda 75tl ye satılırken 9800 85tl ye satılıyor.9780 75tlden satılmaz bence aynı fiyata denk gelir o yüzden beklemektense sadece dokunmatik içinse 9800 tercih etmenizde fayda var
  • Ben kendi adıma 9700 ve 9780'in küçük ve daha sağlam bir duruşu olmasından dolayı 9800'ü tercih etmiyorum. Aynı özelliklerde daha ele avuca sığan bir cihaz 9780 bence. Bu arada 9780 kutusundan çıkan kılıf hoşuma gitmedi. Arkadaki aparatı da çıkartılamıyormuş. Oysa 9700'ün kılıfı telefonun boyutunu arttırmayan sade ve güzel bir kılıftı. Bu nedenle ekstradan 9700 kılıfı almayı düşünüyorum. Hele bir 9780 gelsinde, o kolay iş.
  • Vayy , geldi demek!
  • Bence Gold'dan alınmaz. Çok şikayet duymuştum hakkında. KVK garantili olduğunu sanmıyorum.
  • Gold'da satilan urunun uzerinde Turkcell yazmiyor ya da diger operator ismi , bu sekilde daha iyi bence 9700 uzerindeki Turkcell yazisina sinir oluyorum
  • Ben mayıs ayında golddan 9700 aldim. Bana kullanılmıs 2.el telefon verdiler. Gittim paramı iade aldım. Hic ama hic tavsiye etmiyorum. Garantiyide kendi adlarına veriyorlar + olarak kaskoya zorluyorlar. Gold yerine dogubanktan alırım en azından 0 telefon almıs olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catharacta Skua -- 27 Ocak 2011; 20:17:24 >
  • Yakinda digerlerine de gelir heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

Orijinalden alıntı: brkprcn

Arkadaşlar bu telefon Şubat ayında gelecek gibi durmuyor hiç. Ne bir haber ne resmi bir reklam vs göremedim ben. Sanki gelişi uzayacak ya da hiç gelmeyecek mi ne:( Bende 9700 almayıp bu telefonu bekleyenlerdenim. Umarım gelir ve umarım anlatıldığı gibi 9700'ün sorunlarından arınmıştır.

Şubat sonu-mart başı gelecek deniliyor.
    Biz de bekliyoruz bakalım.

Teknoloji marketlere mi düşer yoksa kontratlı paketlere mi fikrini öğrenmek istedim.
  • Varan-1: BlackBerry 9780'i Turkcell'in gelecek hafta duyuracağı söyleniyor.

Varan-2: BlackBerry 9780, 12 Şubat'ta bayilerde olması muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunlu -- 3 Şubat 2011; 10:25:39 >
  • alırız...
  • Gecen hafta aldim bb9780 gayet guzel yeni software menu falan degisik design edilmis 9700 daha farkli menu ama sorun cikti 2 gün önce fenerbahce.org dayken bb birden kitlendi kapattim actim bu kez tarayiciya hic girmedi tüm gun tarayici dosyasi acilmadi tikliyOrum tarayiciya ama girmiyordu pil tamamen bitti sarja taktim ama usb kablosuyla prizdeki fişte usb ydi ama doluyor gozuktu hic dolmadi blackberry nin normal sarjiyla taktiktan sonra kendine geldi sizce onemli bir sorunmuydu tekrar olursa garantiye vereyim ni arkadaslar ??? Ayrica youtube da ve cok fazla surf yaparken pili en fazla 1,5 gun gidiyor en az ise bir gun gidiyor bu normal mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

Varan-1: BlackBerry 9780'i Turkcell'in gelecek hafta duyuracağı söyleniyor.

Varan-2: BlackBerry 9780, 12 Şubat'ta bayilerde olması muhtemel.

Süper haber. Umarım Turkcell yazısız gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catharacta Skua -- 3 Şubat 2011; 18:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua
    Süper haber. Umarım Turkcell yazısız gelir

Yazısız geleceğine ihtimal vermem.
  • Arkadaşlar diğer sayfada da sormuştum burada da yazayım..
    Turkcell falan satacak mı bu modeli peki kesin biliyor musunuz??? Ara bir model ya o yüzden soruyorum..
    Geçen gün izmir'de iPhone&BlackBerry Store a gittim sordum, ara bir model olduğu için gelmiyor dedi, eğer gelseydi 9800den önce gelirdi zaten dedi bana ama bilemedim tabi.. Kesin bir bilgi var mı operatörlerin bu modeli getireceğine??

Birde turkcell yazısı falan şu anki 9700lerde yok sanırım, ben best buya gittim (orada da tukcell kontratlı satabiliyorlar) sordum hem beyazında hem siyahında yok dediler, aynı durum bimekste de geçerli olabilir ondan pek emin değilim.. Turkcell bayilerinde satılanları bilmiyorum ama.. Birde avea daki 9700lerde siyahlarda yazı yokmuş beyazlarda yazı varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 4 Şubat 2011; 3:03:14 >
  • 9780 mart ayina kadar %98 satisa sunulacak. Operator logolu gelecektir ama bu parcayi degistirmeniz mumkun kolay bir sekilde. Ayrica gelse 9800'den once gelir diyen kisinin blackberry konusunda bilgisinden suphe ederim.9800,9780'den daha once cikmis bir cihazdir. Cep telefoncularinin dediklerini onemsememenizi oneririm. Su ana kadar gordugum telefoncularin %95'I zir cahil cunku.
  • Arkadaslar TR de suan BB9700 kac para ve yeni cikan BB9780 fiyati kac olacak? Bizim burda yani belcika da 9700 399 euro ve 9780 429 euro ben gecen hafta aldim 9780 hatta yukarida basimdan gecen sorunuda anlattim ama kimse cvp yazmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Gecen hafta aldim bb9780 gayet guzel yeni software menu falan degisik design edilmis 9700 daha farkli menu ama sorun cikti 2 gün önce fenerbahce.org dayken bb birden kitlendi kapattim actim bu kez tarayiciya hic girmedi tüm gun tarayici dosyasi acilmadi tikliyOrum tarayiciya ama girmiyordu pil tamamen bitti sarja taktim ama usb kablosuyla prizdeki fişte usb ydi ama doluyor gozuktu hic dolmadi blackberry nin normal sarjiyla taktiktan sonra kendine geldi sizce onemli bir sorunmuydu tekrar olursa garantiye vereyim ni arkadaslar ??? Ayrica youtube da ve cok fazla surf yaparken pili en fazla 1,5 gun gidiyor en az ise bir gun gidiyor bu normal mi ??

düzeldiyse biraz daha takıl ama sorun telefonda değildir fenerbahçenin sitesine girersen öyle olur bu sorunun çözümü takım değiştirmek :D
    şaka bi yana bi daha böyle bi sorun tekrarlarsa beklemeden git ama şuan düzeldiyse devam et bence.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.