Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ücretsiz tema bulan ve kullanan varmı? bir tane tema bulamadım şu telefona
  • arkadaşlar bende kesin olarak almaya karar verdim istanbulda avrupa yakası tercihimdir hangi türkcel bayilerinde beyaz bulabilirim bugünn cevahirde sordum elinde hiç 9780 yoktu mecidiye köydeki 2 türkcell bayisine daha sorucam olmadı başka yerlere bakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

arkadaşlar bende 9780 almayı düşünüyorum şuan turkcellden gelen 8520 yi kullanıyorum hediye geldi ama bis almadım gerek duymadım şimdi sorum şu

sizce timden kontratlımı almak antıklı kontratsızmı her turlu bis aboneliği yaptırıcam ama hangisi daha mantıklı birde bis 45 tl galiba. Bir arkadaşım demişti 12 ay kampanyayla 35 e gelio demişti ama bu hala varmı

12x119= 1428tl

eğer sadece cihazı alırsanız 1097tl, birde üstüne 12 aylık bis 12x30=360 yani toplamda cihazla birlikte 12aylık bis 1457tl ye geliyor..

Kontratlı alırsanız 29tl karda olursunuz, yani bu durumda kontratlı daha mantıklı

şuda şimdi aklıma geldi faturalı alıonca normal sms paketi 24 tl gibi bi fiyat oluo 3000 sms onuda koyunca zarara giriyorum biraz gibi geldi

Hmm ama kontörlü hat oluncada bis e mecburen ayda 42,5tl fln ödiceksiniz sanırım, onun 12aylık indirimli bi paketi yok heralde.. Siz iyice bi hesap yapın hangisi daha karlı oluyo ona göre karar verin

Ben tukcellin konuşma ve mesaj paketlerini pek bilmiyorum, avea kontörlü kullanıyorum.. Gerçi turkcell faturalı hattımda var ama hiç kullanmıyorum nerdeyse.. Ama BB alırsam büyük ihtimal turkcelli kullanıcam çünkü modem gibide kullanabiliyoruz ozmn telefonu.. Ama işte burada da devreye konuşma ve mesaj paketi fiyatları giriyor.. Çok pahalı be turkcellin paketleri

Mesela şu an aveada katlayan tarifedeyim 30tl yüklüyorum 90tl lik konuşma veriyo buda yaklaşık 225dk ve 9tl ye 10bin sms yapıyorum mis gibi 30tl bana bi ay yetiyo hatta artıyo bile.. ama işte tukcelle geçersem böyle bi olay olmayacak Belki avea hattımı tukcelle taşıyıp faturalı yaparım ozmn faturalı genç tarifeden yararlanıp 300dk 3000sms olur şu numara taşıma olayı çıktı ztn eski sadık müşterilerini görmez oldular, bi sürü kampanya yaptılar yeni gelenlere, 8-9 yıllık tukcelliyim ama ben genç tarifeye geçince 3000sms vermiyo ayıp ya ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 15 Şubat 2011; 1:12:23 >

• merhaba arkadaslar ben hepsiburadadan almayı dusunuyrum 9780 ıkı s0rum 0lacak burda kvk garantisi varmı bırde
    v0daf0neda calısırmı ? TESEKKURLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vusta

merhaba arkadaslar ben hepsiburadadan almayı dusunuyrum 9780 ıkı s0rum 0lacak burda kvk garantisi varmı bırde
    v0daf0neda calısırmı ? TESEKKURLER

KVK garantisi var ve tüm hatlarda çalışır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende 9780 almayı düşünüyorum şuan turkcellden gelen 8520 yi kullanıyorum hediye geldi ama bis almadım gerek duymadım şimdi sorum şu

sizce timden kontratlımı almak antıklı kontratsızmı her turlu bis aboneliği yaptırıcam ama hangisi daha mantıklı birde bis 45 tl galiba. Bir arkadaşım demişti 12 ay kampanyayla 35 e gelio demişti ama bu hala varmı

12x119= 1428tl

eğer sadece cihazı alırsanız 1097tl, birde üstüne 12 aylık bis 12x30=360 yani toplamda cihazla birlikte 12aylık bis 1457tl ye geliyor..

Kontratlı alırsanız 29tl karda olursunuz, yani bu durumda kontratlı daha mantıklı

şuda şimdi aklıma geldi faturalı alıonca normal sms paketi 24 tl gibi bi fiyat oluo 3000 sms onuda koyunca zarara giriyorum biraz gibi geldi

Hmm ama kontörlü hat oluncada bis e mecburen ayda 42,5tl fln ödiceksiniz sanırım, onun 12aylık indirimli bi paketi yok heralde.. Siz iyice bi hesap yapın hangisi daha karlı oluyo ona göre karar verin

Ben tukcellin konuşma ve mesaj paketlerini pek bilmiyorum, avea kontörlü kullanıyorum.. Gerçi turkcell faturalı hattımda var ama hiç kullanmıyorum nerdeyse.. Ama BB alırsam büyük ihtimal turkcelli kullanıcam çünkü modem gibide kullanabiliyoruz ozmn telefonu.. Ama işte burada da devreye konuşma ve mesaj paketi fiyatları giriyor.. Çok pahalı be turkcellin paketleri

Mesela şu an aveada katlayan tarifedeyim 30tl yüklüyorum 90tl lik konuşma veriyo buda yaklaşık 225dk ve 9tl ye 10bin sms yapıyorum mis gibi 30tl bana bi ay yetiyo hatta artıyo bile.. ama işte tukcelle geçersem böyle bi olay olmayacak Belki avea hattımı tukcelle taşıyıp faturalı yaparım ozmn faturalı genç tarifeden yararlanıp 300dk 3000sms olur şu numara taşıma olayı çıktı ztn eski sadık müşterilerini görmez oldular, bi sürü kampanya yaptılar yeni gelenlere, 8-9 yıllık tukcelliyim ama ben genç tarifeye geçince 3000sms vermiyo ayıp ya ayıp

bend eşuan 30 tl yükle 120 dk + 15 dk si 0.50 tl ye konuşuom 7 tl ye heryone 5000 sms yapıyorum faturalida 1200 dk konuşma vardı 50 tl veriodum ama mesajfda girince 73 e internet baya binişti bende knturlu yaptım

bu arada bugün 3 türkcele gittim birinde hiç yoktu cihaz mecidiye köyde 2 türkcel var onlarada bana beyazın türkiyeye gelmediğini söyledi güldüm aç interneti bak dedim çıoktım

beyaz kontratlı isteyen varsa sarıyerde türkcelde var beyaz ve siyah ama sadece kontratlı stıyorlar

• ne beyazmıs ya hic bi yerde bulamadım bende.. bosuna aramayın hic biryere gelmedi diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinar22

ne beyazmıs ya hic bi yerde bulamadım bende.. bosuna aramayın hic biryere gelmedi diyorlar

kontratlı buldum :d ama normal satmıyotlar
  • bende beyaz bulamadım..bulan olursa buradan paylasırsa sevinirim.
  • http://www.turkcell.com.tr/bizeulasin/turkcellnoktalari/turkcelliletisimmerkezi arkadaşlar burdan bütün timlere bakabilirsiniz ben hepsini aricam yakın olanlara gidicem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinar22

ne beyazmıs ya hic bi yerde bulamadım bende.. bosuna aramayın hic biryere gelmedi diyorlar

kontratlı buldum :d ama normal satmıyotlar

Ya ne biçim iş bu, sitelerinde yazıyo kontratsız fiyatı, belliki satıyorlar.. Alan arkadaşlarda var ama satmayanlarda satmıyo işte ne gıcık insanlar... Kontratlı olunca daha fazla para ödicek diye millet kontratsız vermiyolar en az 12 ay tahütlü vermeye zorluyolar insanları
  • bis parası çıkıo normal alınca 29 tl fazla veriosun ama faturalı hatta normal mseaj çok pahalı bende ondan almak istemiyorum
  • beyazı bulursanız burda paylasırsanız cok iyi olur..
  • gold da var ama 1250 :D
  • ben turkcell için demistim :)
  • gold sağlam mı?bir de normal fiyat ne kadar?
  • normalde 1097 tl türkcelin önerdiği ama 1100 den satıolar

gold bana göre güvenilir bizim buralarda 3 katlı mağazası var 2 alışverişim oldu ikisindende problemim olmadı ama bazıları garantiyle ilgili birşey söylemiş sanırsam sadeve blackberryde var onuda öğrenmeden alma
  • fırsatçı gold, hep kazık fiyat veriyor bkz ipad bkz 9780
  • ya buarada incelemede gözüme çarpan kutudan çıkanlar bölümünde hafıza kartı yazmıyor acaba çıkmıyormu ada olan hafıza durmu kaç gb
  • arkadaşlar bende hepsiburada.com dan sipariş verdim ama adamın vemez olaydım diyesi geliyor. adamlar hızlı gönderide olan teli 2 günde kargoya veremediler. müşteri hizmetlerini aradım bi hatun bize bir gün daha süre tanıyın diyor nasıl bir anlayış çözemedim bakalım yarında kargoya verilmezse rehin alıcam telde müşteri temsilcisini kargoya verinceye kadar da kapattırmıycam :)))
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.