Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani pes valla bizde türkcell yazmıyor diye sipraiş verdik bir de üstüne hepsi birarada eziyet. senelerdir alışveriş yaparım ama son 1 senedir tam fiyasko süper hızlı gönderi sözde 24 saat :) artık gülüyorum üç gün oldu adamlar bir telefonu kargoya hazırlayamadı

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

HepsiBurada.Com'a sorduk:
    "Merhaba;
    Sitenizden BlackBerry 9780 almayı düşünüyorum, lakin bir sorum olacak: BlackBerry'lerde tuştakımının altında Turkcell gibi operatör ismi yazıyor, sizin sattığınız BlackBerry 9780'lerde herhangi bir yazı var mı?
    Teşekkür ederim."

Bugün gelen cevap:
    "Üründe Turkcell yazısı bulunmaktadır ve piyasada yazı bulunmayan ürün bulunmamaktadır.
    Dilerseniz sipariş verebilirsiniz."

Üzerinde Turkcell yazmayanı şu an masanın üzerinde duruyor...

ya ne yapmış bu hepsiburada iyice bozmuş kendini, eskiden böyle değillerdi valla.. Elmi değiştirdi acaba siparişlerde de aksaklık yaşayan arkadaşlar var..

• ben,m aldığımdada yazmıyor
  • Keşke Turkcell timlerden alsaydınız. Ben internetten siparişlere güvenemiyorum özellikle elektronikte. Kutu düşer,ezilir vs ve gelir beni bulur en iyisi gidip kendin görerek,kontrol ederek almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexnacht

yani pes valla bizde türkcell yazmıyor diye sipraiş verdik bir de üstüne hepsi birarada eziyet. senelerdir alışveriş yaparım ama son 1 senedir tam fiyasko süper hızlı gönderi sözde 24 saat :) artık gülüyorum üç gün oldu adamlar bir telefonu kargoya hazırlayamadı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

HepsiBurada.Com'a sorduk:
    "Merhaba;
    Sitenizden BlackBerry 9780 almayı düşünüyorum, lakin bir sorum olacak: BlackBerry'lerde tuştakımının altında Turkcell gibi operatör ismi yazıyor, sizin sattığınız BlackBerry 9780'lerde herhangi bir yazı var mı?
    Teşekkür ederim."

Bugün gelen cevap:
    "Üründe Turkcell yazısı bulunmaktadır ve piyasada yazı bulunmayan ürün bulunmamaktadır.
    Dilerseniz sipariş verebilirsiniz."

Üzerinde Turkcell yazmayanı şu an masanın üzerinde duruyor...

ya ne yapmış bu hepsiburada iyice bozmuş kendini, eskiden böyle değillerdi valla.. Elmi değiştirdi acaba siparişlerde de aksaklık yaşayan arkadaşlar var..

Hocam mail atın eğer istemiyorsanız göndermedilerse hiç göndermesinler, kargoya vermeden yakalayın.. Ne biçim iş ya tukcell kendisi logosuz satıyor, turkcelle alakası olmayan bağımsız bi yer logolu satıyor olacak iş değil.. Bunu belirtmeleri lazım ilanlarında, bir sürü insan belkide sırf logolu satmazlar diye hb den sipariş vermiştir sizin gibi.. Bence hakkınızı arayın, üstüne üstlük turkcell biraz daha uygun fiyata satıyor..

• 9780 de kutudan çıkan deri kılıf için incelemede güzel kılıf diye yazılmış ama..
    uyku modlu kılıftan mı?
    9700dekinin aynısı değilse bile uyku modu var mı?
    kullananlar bi bakabilirse öğrenmiş oluruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reecn

9780 de kutudan çıkan deri kılıf için incelemede güzel kılıf diye yazılmış ama..
    uyku modlu kılıftan mı?
    9700dekinin aynısı değilse bile uyku modu var mı?
    kullananlar bi bakabilirse öğrenmiş oluruz..

BlackBerry 9780, kutuda gelen kılıfa girdiğinde uyku moduna geçiyor.
    Bu anlamda istediğiniz özellik mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunlu -- 17 Şubat 2011; 20:09:13 >
  • Evet buydu merak ettiğim.. Bu arada bugün Ankara'da bir Tim'de 1380 TL fiyat verdiler.. Bu başka distrübütörun ürünüymüşte o yüzden fiyatı farklıymış da .. ayıp .. merkezi arayacaktım ama kimi kime şikayet ediyorum ki ..!
    son fiyat durumu 1100 civarı sanırım bir değişiklik yok değil mi?

edit: 9780 Ankara'da nereden aldınız? ya da nereden almalıyım? fiyat konusunda yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reecn -- 17 Şubat 2011; 20:25:02 >
  • 1150 TL ye İzmirden telefonu aldım bb beyaz..teknosel'den, son tekmiş..yrn bi arkadasım arayacak telefon için..bulursam hbr vermemi isteyen olursa p.m atsın
  • telefonum idare eder diye ay sonunu bekliyodum ama telefonum bozuldu. acil beyaz bb 9780 lazım, ankarada nerden bulabilirim bilen varmı?
  • arkadaşlar bb 9700'e os6 yükleyince onunda ekran teması değişiyormu? hani 9700le 9780in ekran görüntüleri, menüsü farklı ya onu soruyorum
  • quote:

arkadaşlar bb 9700'e os6 yükleyince onunda ekran teması değişiyormu? hani 9700le 9780in ekran görüntüleri, menüsü farklı ya onu soruyorum

Demek istediğim şu resimdeki farklılıktı ama netten baktığım kadarıyla os6 yüklenince 9700de 9780 gibi oluyormuş sanırım..

BlackBerry 9780 - Ana Konu BlackBerry 9780 - Ana Konu

• Bir diğer sık sorulan soru:
    - BlackBerry 9700'e BlackBerry OS 6.0 yüklersek BlackBerry 9780'den farkı olmaz değil mi?

Cevap:
    - Ne yazık ki farkı olur. BlackBerry OS 6.0'ın RAM tüketimi fazla olduğu için kasmalar yaşanıyor.
  • peki 9780 e os5 yükleme imkanımız varmı daha fazla ram kazanmak için
  • Kılıfta uyku modu özelliği nedir bunu acar misiniz
  • Ben de bugün aldım telefonumu. Siyah aldım. Özellik sunu belirteyim telefonun kılıfı avrupadakı gıbı kaba bırsey degıl. Cok kıbar ve telefonu buyutmeyen kalıtelı bır kılıf. Telı ıcıne sokar sokmaz telefon kendını bazal metabolızmaya alıyor:) Telefonun kendısıde malzeme kalıtesı olarak cok ıyı. Almayı dusunen arkadaslar hıc dusunmesın derım. Gidin alın ve keyfını cıkarın.
  • Bu bahsettiğin olay bende de oluyor. Telefonun kendisiyle ilgili bir durum belliki. Yani sende bir sorun yok. Ama dikkat ettimde tusa basınca degıl ekrana el deyınce oluyor. Benim parmaklar genıs bıraz usttekı tuslara basarken ekrana da deyınce dalgalanma oluyor.
  • evet arkadaşlar bende bugün aldım çok memnunum facebooktan video izleme sorunu yaşadım onu da snaptu isimli bir program yükleyerek hallettim.
    ekrana basınca dalgalanma oluor bunu okuduktan sonra denedim ve oldu tüm telefonlarda aynı olay var ama bu sorun değil telefonların hepsinde oluyo bu olay bunda brzcık daha hassas ama asla sorun oluşturmaz. Ben telefondan memnunum düşünenlere beklememelerini tavsiye ederim.
    Merak edenler olursa beyaz rengini kanyondaki turkcell den aldım fiyat 1102 tl.
  • arkdşlar biraz önce dikkatimi çekti Genpanın sitesi genpatech.com da Blackberry 9780 beyaz ve siyah iki renkte mevcut 1073TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: curum1453

arkdşlar biraz önce dikkatimi çekti Genpanın sitesi genpatech.com da Blackberry 9780 beyaz ve siyah iki renkte mevcut 1073TL

Bende baktım şimdi hemde 12 taksit yapıyorlar.. Acaba onların sattıklarında falan turkcell yazısı varmıki
  • quote:

Bende baktım şimdi hemde 12 taksit yapıyorlar.. Acaba onların sattıklarında falan turkcell yazısı varmıki

Turkcell kendisi logosuz satıyor. KVK'nın sözleşmesiz satılması üzere logolu telefon getireceğini sanmam.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.