Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9800 kullanıyorum ama 9780 mi alsam ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

quote:

walla zaten tümünü göster seçili ama bulamadım bü türlü.. ana ekrandayken bulmak için "maps" yazıyorum mesela google maps geliyo ama bb maps yok

Edit: birde telefonun tarayıcısından facebook a girdiğimizde, telefonda olan bir fotoyu yükleyebiliyor muyuz?? evet ise nasıl ben beceremedim

Fotograflara giriceksin orda istedigin fotoyu secip gonder secenegine geliosun ve fotoyu kisileri etiketleyip gonderiosunuz. Fotoyu gonderme islemi facebook uzerinden degil yani :)

Haaa ölemi saol hocam bi bakiyim

Rica ederim :)

• quote:

war hocam orda, gözüküyor olduğu.. ama uygulamayı bulamadım yani.. ana menüde yok, dosyaların içine falanda baktım yok.. Gizlenmişte değil, tümü görünür şekilde ayarlı ama anlayamadım bi türlü çok garip... Sizin telefonda bu uygulama varmı?

O zaman uygulama yüklü ama kısayolu yok, kısayolu silinmiş olabilir.
    Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneseniz ya da Modül'de BlackBerry Maps'ın üzerinde seçeneklerden onar varsa onu deseneniz?

Benim telefonumda ana menüde var.
  • Arkadaslar su an 9800 kullaniyorum.birde 9780 almak istiyorum.fakat ayni kisiye ait iki farkli numarada olsa blackberry tek cihaz alinabiliyormus kontratli bu dogrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

quote:

walla zaten tümünü göster seçili ama bulamadım bü türlü.. ana ekrandayken bulmak için "maps" yazıyorum mesela google maps geliyo ama bb maps yok

Edit: birde telefonun tarayıcısından facebook a girdiğimizde, telefonda olan bir fotoyu yükleyebiliyor muyuz?? evet ise nasıl ben beceremedim

Fotograflara giriceksin orda istedigin fotoyu secip gonder secenegine geliosun ve fotoyu kisileri etiketleyip gonderiosunuz. Fotoyu gonderme islemi facebook uzerinden degil yani :)

hocam çektiğim resimlerin olduğu galeriye gidiorm resim için gönder dediğimde sadece e-mail, metin mesajı ve bluetooth diyor.. yani face book için bişi yok.. Bende bis yok acaba ondan mı? yoksa başka bi yolu var mı?

• quote:

hocam çektiğim resimlerin olduğu galeriye gidiorm resim için gönder dediğimde sadece e-mail, metin mesajı ve bluetooth diyor.. yani face book için bişi yok.. Bende bis yok acaba ondan mı? yoksa başka bi yolu var mı?

Tamam, şimdi sorun çözüldü.
    BIS olmadığı için yok, hatta BlackBerry Maps da aynı nedenden ötürü yok.
  • hmmm tamam ozmn, sağolun
  • bis yok bb nin bir anlamı yok oluyor :)
  • hee yok ewt.. töbe töbe yaa... Bi bb maps i açamıyorum bide face e foto koyamıyorm diye dimi..... Bis olmadanda çok şey yapılıyor bu telefonla sokun artık şunu kafanıza lütfenn.
  • halla halla nasıl bir tabirdir bu . Sen aklına yerleştir kardeş blackberry bis olmadan yarımdır . blackberry kullanacaksam bush-up için kullanırım o kadar oda bis olmadan olmuyor .

8520 , 9700 ,9800 kullanan birisi olarak kendi yorumu mu yapmak hakkım dimi !!!
  • Ewt sert konustum cunku cogu kisi bis yoksa bb kullanilmiyo diyor ve almayi dusunen, daha once kullanmamis insanlar kusku ile yaklasiyor telefona.. Dikkat ettiyseniz o kadar cok soru varki bis ile ilgili.. Hatta bazi kisiler bis olmadan wifi ile internete bile girilip girilmedigini soruyor.. Mantikli bi sekilde dusunseler cevabi kendileri bulabilirler.. Bis nedir bb nin internet hizmedi, eger illa bis kullanilmasi gerekseydi ozmn ndn wifi olsun cihazda?? Ben sizin kullandiginiz seyi kullanmiyorum ve bnm icin bis gerekli birsey degil.. Bis olmadanda benim isimi goruyor (internet paketi ile) Kullananlarada neden kullaniyorsunuz demiyorum kesnlikle cnku bis ile calisan uygulama kullaniyorlardir bbm gibi vs. ama bis olmazsa bb kullanilmaz demek yanlis oluyor, insanlari yanlis bilgilendiriyor bu tur soylemler..

Edit: 9780 kullanicisi olarak bnde kendi fikrimi soyluorm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 13 Mart 2011; 19:12:42 >
  • Merhaba arkadaşlar.Bende bugün telefonumu TİM'den aldım (KVK garantili ve Turkcell logosu yok) Müzik atmayı deniyorum ama başaramıyorum nasıl yapabilirim bunu? Sitesindende baktım ama yok yani olmamakta ısrar ediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Merhaba arkadaşlar.Bende bugün telefonumu TİM'den aldım (KVK garantili ve Turkcell logosu yok) Müzik atmayı deniyorum ama başaramıyorum nasıl yapabilirim bunu? Sitesindende baktım ama yok yani olmamakta ısrar ediyor :)

Bluetooth ile pc den tele atabilirsiniz.. yada desktop manager ile atabilirsiniz.. Siz nasıl atmayı denedinizde olmadı?
  • Bissiz BB, tereyağsız iskendere benzer yegeeeen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Merhaba arkadaşlar.Bende bugün telefonumu TİM'den aldım (KVK garantili ve Turkcell logosu yok) Müzik atmayı deniyorum ama başaramıyorum nasıl yapabilirim bunu? Sitesindende baktım ama yok yani olmamakta ısrar ediyor :)

Bluetooth ile pc den tele atabilirsiniz.. yada desktop manager ile atabilirsiniz.. Siz nasıl atmayı denedinizde olmadı?

Desktop manager ile olmadı.Daha sonra arkadaşlar saolsun direk USB belleğe atar gibi at dediler öyle hallettim.Daha sonradanda anladımki Media Player'ın playlist'ine dizip eşitle dediğimde yine yükleme yapabildim. Teşekkürler.

• Satılık Samsung Galaxy Tab(1 aylık turkcellden alınma,Avrupa rom update yapılmış) + İncipio kılıf + 16 gb Sd Kart Class 6.Blackberry Torch veya storm ile takas olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozalit
    Satılık Samsung Galaxy Tab(1 aylık turkcellden alınma,Avrupa rom update yapılmış) + İncipio kılıf + 16 gb Sd Kart Class 6.Blackberry Torch veya storm ile takas olunur.

9780 basligiyla ne alakasi var bunun
  • arkadaşlar cumartesi günü aranıza bende katıldım :) yanlız şu hotmail bir türlü düzgün çalıştıramadım. geç geliyo gelmiyor kafasına göre takılıyor resmen. birşeyleri yanlışmı yapıyorum. birde maili kurduğumuz zaman mevcut eski maillleri ve klasörleri senkronize etmedi. böylemidir normalde
  • Arkadaslar bugun bayiye sordum su an 9800 kullaniyorum.fakat 9780 almak istiyorum.ikinci hattima daha once alamazsin demislerdi.bugun tim den ogrendim.en fazla iki cihaz alinabiliyormus ayni taahhut donemi icinde farkli iki hatta.ucuncu hattiniz olsa bile ucuncu cihazi vermiyor sistem.birde benim kullanmadigim hattima almak istedim.normalde 6 ay olmus fakat 4 fatura geldigi icin olmuyor.fatura sayisininda en az 6 olmasi gerekiyormus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adalierhan
    arkadaşlar cumartesi günü aranıza bende katıldım :) yanlız şu hotmail bir türlü düzgün çalıştıramadım. geç geliyo gelmiyor kafasına göre takılıyor resmen. birşeyleri yanlışmı yapıyorum. birde maili kurduğumuz zaman mevcut eski maillleri ve klasörleri senkronize etmedi. böylemidir normalde

Gmail'i öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.