Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HıraX
    Bu arka planda açık kalan pencereleri programları nasıl görüyor ve kapatıyoruz ?

Backberry tusuna basili tutarsan acik uygulamalar gozukur . Ordan istedigin uygulamayi secip blacberry tusuna basip (bu sefer basili tutmicaksin) cikan seceneklerde asagiya indiginde kapat yazisi cikar ona basinca acik uygulama kapanir ;)
  • quote:

Bu arka planda açık kalan pencereleri programları nasıl görüyor ve kapatıyoruz ?

Blackberry simgesinin oldugu tusa uzun basin ekranda cikacaktir.tarayici mail telefon ana ekran ve blackberry messenger surekli gorunur.digerleri icin ise acikken menu tusuna basip(blackberry simgeli tus) kapat yada cikis demeniz yeterli.yada facebook twitter gibi uygulamalar kapatilacaksa webden cikis yapmak yeterli olacaktir.
  • bb menü tuşuna uzunca basın orda açık olanlar gözüküyor, uygulamayı açıp menü tuşuna basın ve ordan çıkış/exit i seçin ozmn tamamiyla çıkıyor uygulamadan.. Ama orada sürekli gözüken 5 tane şey var onlar hep kalıyor; Ana ekran, bbm, tarayıcı, telefon, mesajlar..

Buarada telefonun kılıfını buzdolabına tuttum yapıştı mıknatıslı olduğu için telefonu kılıfın içine sokmadan da üstüne koyunca bile ekranı kapatıyor hemen tuş kilidine geçiyor.. kılıfın bb amblemi olan tarafına koyunca oluyor, denemek isteyenler varsa diye söylüorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 20 Mart 2011; 0:32:03 >
  • Şimdi şunu keşfettim, ben hep telefondan app worlde girip uygulama indiriyordum ve internet paketimin kotasını yiyordu.. Şimdi pc den app world'e girdim ve telefonu usb ile bağlayarak uygulama indirdim (önce üye olmak lazım mail şifre soruyor) yani illa bis, wifi yada internet paketi olması gerekmiyormuş, bilmeyenlere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus
    bb menü tuşuna uzunca basın orda açık olanlar gözüküyor, uygulamayı açıp menü tuşuna basın ve ordan çıkış/exit i seçin ozmn tamamiyla çıkıyor uygulamadan.. Ama orada sürekli gözüken 5 tane şey var onlar hep kalıyor; Ana ekran, bbm, tarayıcı, telefon, mesajlar..

Buarada telefonun kılıfını buzdolabına tuttum yapıştı mıknatıslı olduğu için telefonu kılıfın içine sokmadan da üstüne koyunca bile ekranı kapatıyor hemen tuş kilidine geçiyor.. kılıfın bb amblemi olan tarafına koyunca oluyor, denemek isteyenler varsa diye söylüorm

Diger konuda yazmistim miknatisli oldugunu ama uykumoduna almasini daha teknolojik bi ozellik saniodum miknatisli oldugunu anladigimda dunyam yikildi :D:D

• Üçünüzede ayrı ayrı teşekkürler biliyorsanız şu sorumada cevap verirseniz çok sevinirim.

quote:

Bişey fark ettim telefonla görüşürken ses kısık oluyor açıyorum ama bir başka görüşmede gene kısık seviyede oluyor bunu sabit nasıl yükseltebiliriz bilen var ?
  • biliorm hocam yazdığını, bende mıknatısı biliyordum zatende bi garip geldi yani yinede olsun ama sonucta o da bi teknoloji.. mıknatısı algılayıp uyku moduna geçmek her telefonda olmaz, bi nokia ya falan filan mıknatıs tutun bakıyım oluyomu
  • quote:

Üçünüzede ayrı ayrı teşekkürler biliyorsanız şu sorumada cevap verirseniz çok sevinirim.

quote:

Bişey fark ettim telefonla görüşürken ses kısık oluyor açıyorum ama bir başka görüşmede gene kısık seviyede oluyor bunu sabit nasıl yükseltebiliriz bilen var ?

valla hocam bende de öyle oluyordu önceleri ama sonradan ben bişey yapmadan düzeldi.. bir iki konuşmada kendim açtım sesi ve sona dediğim gibi kendi kendine düzeldi, şimdi hep yüksek seste.. Bi ayarı falan varmı bilmiyorum
  • Anladım bende konuşurken açıyorum ama bi dahaki konuşmamda gene kısık seviyede oluyor bu ses konusunda nokia yüzünden takıntılıyım fena şekilde
  • Bu güncelleştirme epey uzun sürüyormuş yahuu
  • quote:

Bu güncelleştirme epey uzun sürüyormuş yahuu

Yeni guncelleme mi cikmis 9780 e bendeki son surum 6.0.0.359(1306) daha yeni guncelleme var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

quote:

Yeni guncelleme mi cikmis 9780 e bendeki son surum 6.0.0.359(1306) daha yeni guncelleme var mi ?

Benim torchu dun guncelledim 6.0(1907 paket)
  • AVEA en son sürüm 6.0.0.448

https://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=25DF35DE87AA441B88F22A6C2A830A17

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 20 Mart 2011; 14:07:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karagozgilh

AVEA en son sürüm 6.0.0.448

https://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=25DF35DE87AA441B88F22A6C2A830A17

quote:

quote:

benimde bu şekilde

• Turkcell kullanan arkadaslarin son surumleri nedir.bende 6.0(1907 paket) diye yaziyor.telefondan guncelledim.bilgisayara baglamadim guncellerken.
  • Yeni güncelleme çıkmış.
    Neler değişmiş tam olarak çözemedim ama bağlanabilirlik konusunda sanki biraz ağırlaştı gibi geldi.
  • 9780 de bazi yerlerde fm radyo var diyorr nasil var anlayamadim pek?
  • blackberry app store da tuneinradio var. internet üzerinden tüm yerel ve dünya radyo istasyonlarını dinleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

9780 de bazi yerlerde fm radyo var diyorr nasil var anlayamadim pek?

telefonun içinde radyo yok.. uygulama indirip internet üzerinden dinlenebiliyor
  • Saka gibi :)) vazgeciourum o zaman tamamen :(( kaç senedir hep radyosuzz tel kullandim bundan sonra asla.lütfen iki tl ye radyo al tasi gibi saçma yorumlar gelmesin benm için çok önemli radyooo
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.