Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkness_ec

Yaklaşık bir aydır 9780 kullanmaktayım ve çok memnunum herkese tavsiye ederim.. Soruları olan varsa seve seve cevaplayabilirim

o zaman bir soru sormak istiyorum. Yeni sayılırım 2 hafta oldu 9780 alalım, ama bir türlü şu menü tuşuna basınca direk menüye girme olayını yapamadım.
    Menü tuşuna basında seçenekler vs. menü aç falan geliyor. Yokmu bunun çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener8ahce

quote:

Yaklaşık bir aydır 9780 kullanmaktayım ve çok memnunum herkese tavsiye ederim.. Soruları olan varsa seve seve cevaplayabilirim

o zaman bir soru sormak istiyorum. Yeni sayılırım 2 hafta oldu 9780 alalım, ama bir türlü şu menü tuşuna basınca direk menüye girme olayını yapamadım.

menüyü açmak için ya bb tuşuna iki defa arka arkaya basacaksın.. yada trackpadi hızlıca aşşaya iteceksin.. başka türlü açılmaz menü, yani tuşa bi kez basarak açamazsınız menüyü.. Ben ilk zamanlar 2kez basarak açıyodum ama telefona alıştıktan sonra trackpad ile yapmaya başladım, ilk başlarda bana da zor gelmişti bi seferde açamıyoruz diye ama şimdi bayaa alıştım..

• Arkadaslar blackberry icin turkcell kontratli alacaklar icin 6 aydir hat kullanma sartini 12 aya cikardi.gerci web sitesinde duzelmedi bu durum ama timdeki arkadasimin soyledigi bu.diger operatorlerinde cikarmasi mumkundur yakinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

menüyü açmak için ya bb tuşuna iki defa arka arkaya basacaksın.. yada trackpadi hızlıca aşşaya iteceksin.. başka türlü açılmaz menü, yani tuşa bi kez basarak açamazsınız menüyü.. Ben ilk zamanlar 2kez basarak açıyodum ama telefona alıştıktan sonra trackpad ile yapmaya başladım, ilk başlarda bana da zor gelmişti bi seferde açamıyoruz diye ama şimdi bayaa alıştım..

aslında herşeyi denedikten sonra bende açılmaz diye ümidimi kesmiştim, fakat 9700 gördüm geçen gün, tek basma ile açılınca çok şaşırdım, 9780'de de olmalıdır mutlaka dedim kendi kendime :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

aslında herşeyi denedikten sonra bende açılmaz diye ümidimi kesmiştim, fakat 9700 gördüm geçen gün, tek basma ile açılınca çok şaşırdım, 9780'de de olmalıdır mutlaka dedim kendi kendime :)

9700de tek basma ila açılıyor ama 9780de olmuyor bunun nedeni iki telefonunda farklı sürüm olması.. 9700 os5, 9780 os6.. mesela 9700e de os6 yüklense o da aynı 9780 gibi olacak yani bi kere basınca açılmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: chn joshcyoon

Arkadaslar blackberry icin turkcell kontratli alacaklar icin 6 aydir hat kullanma sartini 12 aya cikardi.gerci web sitesinde duzelmedi bu durum ama timdeki arkadasimin soyledigi bu.diger operatorlerinde cikarmasi mumkundur yakinda.

hat kullanımı bu süreden daha az olanlar ve 24 yada 12 taksit olmasada olur diyenler gidip cihazı timden 1100tl ye 8 taksit ile kontratsız alabilir, daha sonrada 12x30tl den bis alabilirler...
  • quote:

quote:

Arkadaslar blackberry icin turkcell kontratli alacaklar icin 6 aydir hat kullanma sartini 12 aya cikardi.gerci web sitesinde duzelmedi bu durum ama timdeki arkadasimin soyledigi bu.diger operatorlerinde cikarmasi mumkundur yakinda.

hat kullanımı bu süreden daha az olanlar ve 24 yada 12 taksit olmasada olur diyenler gidip cihazı timden 1100tl ye 8 taksit ile kontratsız alabilir, daha sonrada 12x30tl den bis alabilirler...

Bende kontratli alacaktim ikinci cihaz olarak fakat sure uzayinca alamiyorum.surem doldugunda iphone5 gelmis olur yada yeni cihazlar cikar.gerci turkcellin verdigi sony ericsson xperiada fena degil.su an kullandigim telefonlardan iphone 3g blackberrye gore web sayfalarini daha iyi aciyor.acmaktan kastim blackberryde bazi sayfalari acinca ya bos aciyor yada flash yukleyin diyor.oysa iphone hepsini sorunsuz aciyor.bunu bende tim uzmanlarida cozebilmis degil.

• Sıfır garantili siyah 9780 alacagım. En uygun fiyat nerede acaba ? Ben 1130a kartla taksitli satıştan ucuzunu henüz bulamadım.
  • finans kart varsa hepsiburada da 1130tl 12 taksit ve 50tl para puan veriyor.. yani tel 1080tl ye gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 3 Nisan 2011; 12:45:14 >
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim aydınlatıcı bilgilerin için

• Menü açma yöntemi ile ilgili bilgi için teşekkürleeer:)))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

9700de tek basma ila açılıyor ama 9780de olmuyor bunun nedeni iki telefonunda farklı sürüm olması.. 9700 os5, 9780 os6.. mesela 9700e de os6 yüklense o da aynı 9780 gibi olacak yani bi kere basınca açılmayacak

Teşekkür ederim aydınlatıcı bilgilerin için

• arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum, kendi cihazlarınızı kontrol ederseniz çok sevinirim.
    Benim 9780'imin ekranının sağ tarafındak, kulaklıkla ekran arasında kalan kasanın kısmı oynuyor, üzerine dokununca, yada telefonla konuşurken ..
    Birde space tuşunun hemen alt tarafındaki kasayla tuş arasında kalan siyah plastikte yerinden oynuyor yukarı aşağı ittirince.
    Acaba sizlerde de oluyor mu bu?
    Telefon sıfır sayılır ve hiç yere düşmedi, bence çok can sıkıcı bir durum ve haliyle canımıda sıktı ....
  • bende böyle bi olay yok valla
  • Bahsettiğiniz iki yeri de ilk kez kurcaladım sayenizde:)) ve çok az ,milimetrik bir oynama oluyor ittirince. Rahatsızlık vermiyor açıkçası?
  • ben vodafone dan konturatlı aldım 3 gun oluyo ve gercekten guzel telefon ozellıkle yenı ısletım sıstemı cok kullanıslı olmus tek akranda herseyı halledı bılıyorsun...

Birde bir kaç sorum olucak sımdı ben uygulamaları sadece kendi (App world) danmı ındıre bılırım yoksa ıphone veya nokıa dakı gıbı baska sıtelerde varmı temın edebilicegim (ücretsiz) bana yardımcı olursanız cok sevınırım (Tema ve uygulama ındırmek ıstıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 7 Nisan 2011; 19:31:01 >
  • Arkadaşlar bende dün BB 9780 aldım, şu ana kadar rehber geçirme gibi ufak işleri yaptım, telefonu da az çok tanımaya çalıştım.

Ama şu an çok eksik sayılırım bu konuda, BB konusunda deneyimli olanlar indirilecek program, yahut benzeri yararlı olabilecek şeyler konusunda bilgi verebilirler mi?

Ve de BIS almadım şimdilik, benim BIS olmadan telefonda kullanabileceğim özellikler hangileri? Yani Messenger, BB App World ve benzeri belli başlı işlevlerin hangilerinden yararlanabilirim? Biraz detaylı anlatabilecek olursa, hani şunu yüklesen faydalı olur gibi şeyleri de içererek, çok sevinirim.

Saygılarımla
  • Arkadaşlar iyi forumlar,
    Tam anlamıyla okuyamadım ama ben kısaca bilgimi paylaşmak istedim, aklımızda oluşan soru işaretlerinden birini yok ederim belki (.
    Turkcell bb 9780 kontratlı almamız için belirli bir süreli turkcell faturalı hat kullanıcısı olmamıza gerek yok. Sadece belirli kredi kartlarına aynı şekilde bb9780 için ayda 77 tl taksit imkanı ile cihaza sahip olma hakkımız var. Sadece 24 aylık kontratın ilk 12 ayını turkcell kredi kartımızdan alıyor (Sadece konuşma ve sms ücretimiz faturaya yansıyor), bu 12 ay içerisinde kredi kartımıza bloke konuluyor. Ödemelerimizi düzenli yaptığımızda diğer 12 aylık ücret turkcell faturalı hattımıza yansıyor ve kredi kartı blokemiz kalkıyor.

Bilgi Yeşilköy TİM den alındı.
  • arkadaşlar merhaba bb 9780 aldım ve size bir kaç sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum,

1-) bnm bis paketim yok internet paketim(turkcell) var ve telefonu takınca nete direk girebildim bu işlem benim paketimdenmi düşüyor yoksa gprs parasımı alıyor anlayamadım

2-)wifi bağlantısını yapamadım modem şifrem wpa/wpa2 modunda, nası yapabilirim ?

3-)wifi bağ. yapamayınca 3g lede appworld de giremedim server a bağlanılamadı diyor,ne yapmam gerekiyor?

son olarak

faturalı hat kullanıyorum bu yüzden süpriz bir fatura gelsin istemiyorum önerileriniz neler teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.