Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 846can

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Bu hafta Sonu Bende 9780 Alıcam İnşallah Telefondan Memnunmusunuz İnternetinden Menüsünden Klavye v.s v.s Dünyanın Parasını verip alıcam 1300 liramı Öyle bişey Vodofoneden Almayı Düşünüyorum Umarım Pişman olmam Siz Ne dersiniz İyi bi Telefonmu Alayımmı ? :)

kontratlı mı alacaksın?? bence turkcellden al çünkü vodafone un bisi dandik (benim fikrim) turkcelinki ile istediğini yaparsın.. hatta hattın vf ise turkcell e taşı böylelikle konuşma paketleri daha avantajlı olabilir.. timden yada başka bi yerden cihazı al 1100tl falan, bisi de turkcellden ayrı al daha karlı bile olabilir hem bi taahüte de bağlı kalmazsın..

eğer 1300 lira bütçeni çok sarsacaksa nokia e72 alabilirsin bence..

Kontratlı alıcaktım vodofondan Türkcel hattımda yok Hat gerekli sanırsam Babamın hattıyla almayı düşünüodum vodofoneden Hattım avea Kontörlü bende çok anlamıorum ama blackberıyı gorunce içim gidiyor ah şu telefon bende olsa diye e 72 çok hoşuma gitmio açıksası Bütçemide çok sarsmaz bis ne onuda sorabilirmiyim Başka yerdende alabilirim Napmalıyım Babam hattını taşıtmaz türksele Herkes Vodofonlu babamın Çevreisnde Hattı taşıtmadan alabiliyorsak Alıcam 1100 tl yede alabilirim Fark yapmaz İnterneti kullanmayı düşünüyorum İphone 4 düşündüm açıkçası beğenmedim :) Blackbery Çok hoş bi cihaz Onu Çok İstiyorum Bu hafta Sonu İnşallah elimde Sizlerden Fikir Alıyorum Cevaplarınızı Bekliyorum Teşekkür ederim :)

kontratlı şekilde alma ozaman.. zaten senin hattın avea faturasız olduğu için alamazsın.. babanın hattıyla alırsanda mesela 24 ay kontratlı aldın, o zaman babanın hattında 24 ay internet olacak.. yani sen kullanamayacaksın.. bide cihaz 1100tl iken boşuna daha fazla para vermiş olacaksınız.. o yüzden cihazı al sadece.. internetini sonra halledersin.. bence hattını turkcelle taşıyarak 1gb bis al.. gerçi internet paketi ilede kullanabilirsin ama bazı uygulamaları kullanamazsın bis olmadan.. avea faturasızlara internet 1gb paketi 9tl.. telefonu almak için acele etme, biraz daha araştır yoksa hiç beklemediğin şeylerle karşılaşabilirsin.. bak daha bis i bilmiyorum diyosun.. bu bis yüzünden pek çok kişi hayal kırıklığına uğramıştır.. sonra keşke iphone alsaydım deme yani..

şu linki bi incele bis ile internet paketi arasındaki farkları anlatmıştım:http://forum.donanimhaber.com/m_47686412/tm.htm

ayrıca fiyatlarla ilgilide bilgi vereyim: avea da sadece faturalılar bis kullanabiliyor fiyatı aylık 30tl civarı, vodafone da da 30tl bu ikiside sınırsız ama sadece blackberry apnlerini kapsıyor.. turkcell faturasızda haftalık 11tl sadece blackberry apnlerini kapsıyor bu da, faturalıda 2 seçenek var biri 100mb 6,9tl diğeri 1gb 16,9tl.. bu 1gb olan bis tüm apn leri kapsıyor.. yani 1gb kotan dahilinde ne yaparsan yap ekstra para ödemezsin.. bence en iyisi şu an bu.. hattını taşımayı düşünebilirsin turkcelle.. faturalı genç tarifeye geçersin 29tl paket. bis ile birlikte 46tl yapar.. bende önümüzdeki hafta turkcele taşıycam numaramı ve dediğim gibi yapıcam..

Bis i Telefonu aldıktan 1 kaç hafta sonra Halletmeyi Düşünüyorum Vodofona Gitmiştim Geçen 9700 9780 Gördüm Aralarında 20 lira fark vardı sordum farkalrı ne die 9780 in işletim sistemi daha hızlı dedı 9780 almaya karar verdim 1320 lira dedi 1100 Liraya alıcam umarım Teknosa Fln da Pahalı satıo Ankarada Oturuyorum 2 el sormuştum 800 lira demişti 2elede Çok olumlu Bakamıorum Adam telefonu Kötü kullanmıştır Suya düşürmüştür v.s v.s Korkuyorum o yüzden Kendım 0 alıp Gözüm Gibi bakmyı Düşünüyorum :D Bide aklıma gelmişken Şunuda sorayım Arkadaşımda görmüştüm 2 sn de mi öle bişey Telefonun Üstünde Kırmızı Bişey yanıp Sönüyordu O ne anlama Geliyor peki ? Çok Teşekkür Ederim

kırmızı ışık mesaj gelince yanıyor, yada cevapsız arama olduğunda.. isteğe bağlı istersen kapatabiliyosun.. ama iyi oluyor duymadığında yada mesela sessize aldığında o ışık sayesinde ne olduğunu anlıyosun.. çeşitli uygulamalarla istersen o ışığın renginide değiştirebiliyosun.. mesela a kişisi mesaj attığında mavi yanıyor b kişisi mesaj attığında pembe.. istediğin gibi ayarlıyosun

Hoş Bi Özellikmiş Tavsiyelerin Ve Önerimlerin İçin Çok Teşekkür Ederım :D Son birşey sorucam Mesela Faceye girdim Bişeler Yazım Altında Blackbery İle yazıldı Yazarmı :D Biri İphone İle yazdı yazıyordu Umarım Blackberyde yazar :)

Arkadaş çok güzel açıklamış senin sorunuda ben cevap vereyim tabiki yazar. Ayrıca yer bildirimi özelliği sayesinde bulunduğun yerleri paylaşarak arkadaşlarına sunabilirsin.

• ANLADIĞIM KADARIYLA, BLACKBERRY de aynı HTC ve Iphone gibi 1 yada 2 gün anca şarj gidiyor.

Pekii İNTERNET-MAİL, RESİM ÇEK TVİTLE, ÇEK FOTOYU FEYSE KOY, EN AZ 15 GÖRÜŞME YAP VE ŞARJ 4 GÜN gitsin
    böyle bir cihaz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

ANLADIĞIM KADARIYLA, BLACKBERRY de aynı HTC ve Iphone gibi 1 yada 2 gün anca şarj gidiyor.

Pekii İNTERNET-MAİL, RESİM ÇEK TVİTLE, ÇEK FOTOYU FEYSE KOY, EN AZ 15 GÖRÜŞME YAP VE ŞARJ 4 GÜN gitsin
    böyle bir cihaz varmı

Bbm açıkken 1,kapalıyken 2 gün gidiyor bende. Yazdığın özellikleri kullanıp 4 gün gidecek kaliteli bir cihaz görmedim daha ben.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Bu hafta Sonu Bende 9780 Alıcam İnşallah Telefondan Memnunmusunuz İnternetinden Menüsünden Klavye v.s v.s Dünyanın Parasını verip alıcam 1300 liramı Öyle bişey Vodofoneden Almayı Düşünüyorum Umarım Pişman olmam Siz Ne dersiniz İyi bi Telefonmu Alayımmı ? :)

kontratlı mı alacaksın?? bence turkcellden al çünkü vodafone un bisi dandik (benim fikrim) turkcelinki ile istediğini yaparsın.. hatta hattın vf ise turkcell e taşı böylelikle konuşma paketleri daha avantajlı olabilir.. timden yada başka bi yerden cihazı al 1100tl falan, bisi de turkcellden ayrı al daha karlı bile olabilir hem bi taahüte de bağlı kalmazsın..

Kontratlı alıcaktım vodofondan Türkcel hattımda yok Hat gerekli sanırsam Babamın hattıyla almayı düşünüodum vodofoneden Hattım avea Kontörlü bende çok anlamıorum ama blackberıyı gorunce içim gidiyor ah şu telefon bende olsa diye e 72 çok hoşuma gitmio açıksası Bütçemide çok sarsmaz bis ne onuda sorabilirmiyim Başka yerdende alabilirim Napmalıyım Babam hattını taşıtmaz türksele Herkes Vodofonlu babamın Çevreisnde Hattı taşıtmadan alabiliyorsak Alıcam 1100 tl yede alabilirim Fark yapmaz İnterneti kullanmayı düşünüyorum İphone 4 düşündüm açıkçası beğenmedim :) Blackbery Çok hoş bi cihaz Onu Çok İstiyorum Bu hafta Sonu İnşallah elimde Sizlerden Fikir Alıyorum Cevaplarınızı Bekliyorum Teşekkür ederim :)

kontratlı şekilde alma ozaman.. zaten senin hattın avea faturasız olduğu için alamazsın.. babanın hattıyla alırsanda mesela 24 ay kontratlı aldın, o zaman babanın hattında 24 ay internet olacak.. yani sen kullanamayacaksın.. bide cihaz 1100tl iken boşuna daha fazla para vermiş olacaksınız.. o yüzden cihazı al sadece.. internetini sonra halledersin.. bence hattını turkcelle taşıyarak 1gb bis al.. gerçi internet paketi ilede kullanabilirsin ama bazı uygulamaları kullanamazsın bis olmadan.. avea faturasızlara internet 1gb paketi 9tl.. telefonu almak için acele etme, biraz daha araştır yoksa hiç beklemediğin şeylerle karşılaşabilirsin.. bak daha bis i bilmiyorum diyosun.. bu bis yüzünden pek çok kişi hayal kırıklığına uğramıştır.. sonra keşke iphone alsaydım deme yani..

şu linki bi incele bis ile internet paketi arasındaki farkları anlatmıştım:http://forum.donanimhaber.com/m_47686412/tm.htm

ayrıca fiyatlarla ilgilide bilgi vereyim: avea da sadece faturalılar bis kullanabiliyor fiyatı aylık 30tl civarı, vodafone da da 30tl bu ikiside sınırsız ama sadece blackberry apnlerini kapsıyor.. turkcell faturasızda haftalık 11tl sadece blackberry apnlerini kapsıyor bu da, faturalıda 2 seçenek var biri 100mb 6,9tl diğeri 1gb 16,9tl.. bu 1gb olan bis tüm apn leri kapsıyor.. yani 1gb kotan dahilinde ne yaparsan yap ekstra para ödemezsin.. bence en iyisi şu an bu.. hattını taşımayı düşünebilirsin turkcelle.. faturalı genç tarifeye geçersin 29tl paket. bis ile birlikte 46tl yapar.. bende önümüzdeki hafta turkcele taşıycam numaramı ve dediğim gibi yapıcam..

Bis i Telefonu aldıktan 1 kaç hafta sonra Halletmeyi Düşünüyorum Vodofona Gitmiştim Geçen 9700 9780 Gördüm Aralarında 20 lira fark vardı sordum farkalrı ne die 9780 in işletim sistemi daha hızlı dedı 9780 almaya karar verdim 1320 lira dedi 1100 Liraya alıcam umarım Teknosa Fln da Pahalı satıo Ankarada Oturuyorum 2 el sormuştum 800 lira demişti 2elede Çok olumlu Bakamıorum Adam telefonu Kötü kullanmıştır Suya düşürmüştür v.s v.s Korkuyorum o yüzden Kendım 0 alıp Gözüm Gibi bakmyı Düşünüyorum :D Bide aklıma gelmişken Şunuda sorayım Arkadaşımda görmüştüm 2 sn de mi öle bişey Telefonun Üstünde Kırmızı Bişey yanıp Sönüyordu O ne anlama Geliyor peki ? Çok Teşekkür Ederim

kırmızı ışık mesaj gelince yanıyor, yada cevapsız arama olduğunda.. isteğe bağlı istersen kapatabiliyosun.. ama iyi oluyor duymadığında yada mesela sessize aldığında o ışık sayesinde ne olduğunu anlıyosun.. çeşitli uygulamalarla istersen o ışığın renginide değiştirebiliyosun.. mesela a kişisi mesaj attığında mavi yanıyor b kişisi mesaj attığında pembe.. istediğin gibi ayarlıyosun

Hoş Bi Özellikmiş Tavsiyelerin Ve Önerimlerin İçin Çok Teşekkür Ederım :D Son birşey sorucam Mesela Faceye girdim Bişeler Yazım Altında Blackbery İle yazıldı Yazarmı :D Biri İphone İle yazdı yazıyordu Umarım Blackberyde yazar :)

eğer bis aboneliğin olursa yazar, verdiğim linke bakmadın galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

ANLADIĞIM KADARIYLA, BLACKBERRY de aynı HTC ve Iphone gibi 1 yada 2 gün anca şarj gidiyor.

böyle bir cihaz varmı

Nokia E72 olabilir mesela. Uploader pro uygulamasi ile facebook ve twitter'a kisa surede fotograf upload edilebilir. Normalde uploader pro uygulamasi ucretli ama nokia su gunlerde hediye ediyor. Kamerasi 5 MP, autofocus da var. Ama facebook uygulamasi iyi degil, kendi twitter uygulamasi yok, twitter icin tweets60 diye bi uygulama indirmek gerekiyor, guzel uygulama. Mailler cep telefonuna dusuyor. Sarji (geceleri acik) 3-4 gun gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 13 Temmuz 2011; 14:04:18 >
  • quote:

quote:

quote:

zaten bu saatten sonra e72 alınmaz. e6 çıktı mesela. en son çıkan symbian anna ile birlikte geliyor.

• Bu arada ben telefonu birkaç ay oldu ama bir şey yeni kafama takıldı, daha doğrusu yeni fark ettim.

Telefonu aldığım kişi tanıdığım, sağ olsun fiyat dahil her konuda da yardımcı oldu. Bunu soracağım soruda, kazıklama gibi bir durum olmayacağı bilinsin diye söylüyorum.

Telefona şu ana kadar hiç şarkı falan atmadım, pek resim de çekmiyordum. Ama şöyle bir 20 resim falan çekince altta kırmızı ibareyle "Şu kadar resim kaldı" uyarısı vermeye başladı, hafıza ile ilgili sanırım problem.

Sormak istediğim şu. Cihaz alındığında kutusundan hafıza kartı çıkıyor mu, yani kendiliğinden olan bir şey mi kutuda, ya da telefona takılı halde mi geliyor? Yoksa bu iş, ekstra olarak kullanıcı tarafından mı hallediliyor? Sizlerin cihazlarında durum neydi?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan85

Bu arada ben telefonu birkaç ay oldu ama bir şey yeni kafama takıldı, daha doğrusu yeni fark ettim.

Telefonu aldığım kişi tanıdığım, sağ olsun fiyat dahil her konuda da yardımcı oldu. Bunu soracağım soruda, kazıklama gibi bir durum olmayacağı bilinsin diye söylüyorum.

Telefona şu ana kadar hiç şarkı falan atmadım, pek resim de çekmiyordum. Ama şöyle bir 20 resim falan çekince altta kırmızı ibareyle "Şu kadar resim kaldı" uyarısı vermeye başladı, hafıza ile ilgili sanırım problem.

Sormak istediğim şu. Cihaz alındığında kutusundan hafıza kartı çıkıyor mu, yani kendiliğinden olan bir şey mi kutuda, ya da telefona takılı halde mi geliyor? Yoksa bu iş, ekstra olarak kullanıcı tarafından mı hallediliyor? Sizlerin cihazlarında durum neydi?

Şimdiden teşekkürler.

Ben netten sipariş etmiştim 2 gb hafıza kartıyla birlikte geldi. Telefonun dahili hafızası ile yetiyor gerçekten 20 resimde bitmez,müzik içinde bb'den müzik dinlemek çok kullanılan bir özellik değil ama illa film falanda atıcam diyorsan 16 & 32 gblık kartlara yönelmeni tavsiye ederim.

• 2gb hafiza karti kutudan ayri bi sekilde cikmiyor.. Direk telefonun ustunde takili olarak geliyor..
  • Tam nerede takılı oluyor bdurmus, bir kontrol edeyim ben takılı mı diye.

Değilse de, telefonların hafıza kartları her marka telefon için uyumlu mu? Değilse de 1 ya da 2 GB hafıza kartlarında hangi markalar BB ile uyumlu?
  • Arka kapagi ac.. Pili cikarmana gerek yok.. Bold yazisinin hemen altinda kart yeri.. Zaten yaninda da kart sembolu var.. Eger yoksa sen kendin bi kart alip takabilirsin tabi, 32gb a kadar destekliyo cihaz.. Marka onemli degil micro sd kart olmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 14 Temmuz 2011; 23:11:58 >
  • Uzun bir aradan sonra BB kullanmaya başladım tekrar. Sosyal medyanin ilerleyişi bb ye muthis artilar kazandırmış. 9780 ilk olarak tuş anlamindan biraz küçük görünsede alışmak problem olmadi. Bbm twitter face entegrasyonu hoş. Cihaz için ilk izlenimim güzel olduğu. Keşke tourch ekranina bb kullanişliği ve sağlamliği yerleşmiş olsa idi. 9900 lere kadar kullanalım bakalm sonrası allah kerim :)
  • arkadaşlar bir müddet önce geçmiş sayfalaradan birine mesaj yazmıştım daha sonra bişeyler girdi araya tel.değiştirme olayım olmadı;bugünlerde bunu gerçekleştirmek istiyorum,fakat hala kararsızım.... son olarak sizlere danışmak istiyorum...arkadaşlar şuan iphone 3gs kullanıyorum ve blackberry 9780'e geçmek istiyorum.sebebi ise değişiklik yapmam ve blackberrye olan hevesim ..... (blackberry bu aralar çok ilgimi çekiyor) iphonedada yaptığım birşeyler yok açıkçası : hiç oyun oynamıyorum,msn,skype,facebook,twitter,mail ve haber sitelerine bakıyorum.... aslında pil süresi hariç bir şikayetim yok,sanırsam sıkıldım..... şimdi size danışmak istediğim olay iphonedan 9780 e geçersem pişman olurmuyum ( bunu şöyle algılayın kullanım olarak zorluk çekermiyim) zaten kullanım amaçlarımı yukardada yazdım...yardımlarınızı bekliyorum (özellikle iphonedan bb 9780 e geçen arkadaşlar memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini belirtirlerse sevinirim) umarım bende aranıza katılırım....şimdiden teşekkürler....

not : bis olayını baya bir okudum ve çözdüm gibi fakat kafama takılan 2 soru var : okuduğum kadarıyla şarj olayı kesinlikle iphonedan daha iyi diye anladım diğeri ise wi-fi ye bağlanmak baya bir sorunlu (bu cihazın wi-fi sorunu varmı)

• quote:

quote:

eğer e72 almaya karar verirse, e72den daha üstün olan e6ya bakmasını tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: orki80

arkadaşlar bir müddet önce geçmiş sayfalaradan birine mesaj yazmıştım daha sonra bişeyler girdi araya tel.değiştirme olayım olmadı;bugünlerde bunu gerçekleştirmek istiyorum,fakat hala kararsızım.... son olarak sizlere danışmak istiyorum...arkadaşlar şuan iphone 3gs kullanıyorum ve blackberry 9780'e geçmek istiyorum.sebebi ise değişiklik yapmam ve blackberrye olan hevesim ..... (blackberry bu aralar çok ilgimi çekiyor) iphonedada yaptığım birşeyler yok açıkçası : hiç oyun oynamıyorum,msn,skype,facebook,twitter,mail ve haber sitelerine bakıyorum.... aslında pil süresi hariç bir şikayetim yok,sanırsam sıkıldım..... şimdi size danışmak istediğim olay iphonedan 9780 e geçersem pişman olurmuyum ( bunu şöyle algılayın kullanım olarak zorluk çekermiyim) zaten kullanım amaçlarımı yukardada yazdım...yardımlarınızı bekliyorum (özellikle iphonedan bb 9780 e geçen arkadaşlar memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini belirtirlerse sevinirim) umarım bende aranıza katılırım....şimdiden teşekkürler....

not : bis olayını baya bir okudum ve çözdüm gibi fakat kafama takılan 2 soru var : okuduğum kadarıyla şarj olayı kesinlikle iphonedan daha iyi diye anladım diğeri ise wi-fi ye bağlanmak baya bir sorunlu (bu cihazın wi-fi sorunu varmı)

Senin doktorun benim :) 4 yıldır iphone kullanıp 1 gün önce 9780 e geçen öncesinde ve aralarda Bb kullanan biri olarak sorularını cevaplandirayim.
    Yazdıklarım tamamıyle subjektif gözlemlerimdir.
    Birincisi BIS-BES almayacaksanız BB almayın bence. Zira hiçbir kullanışliliğı olmuyor.
    Ayrica Arkadaş çevrenizde bb kullanici yogunlugu nedir önemli olan noktalardan birisi de o zira bbm en çok kullanılan haberleşme imkanı BB kullanicilari için.
    Tüm sosyal paylaşım sitelerini etkin olarak kullanırsın Skype dışında. Mail zaten Bb nin göbek adı.
    İphone dan sıkılıp geçeceksen maddi kısmı önemsiz ise BB denemeni isterim ama iphone da ki kadar program bulman geniş ve dokunmadik ekran olmamasi ilk başlarda sıkabilir seni. Ayrica web brosweri alan ufak ve flash destwgi yok.
    Şıkıldım değişiklik istiyorum diyen birisine pek uygun olmaya bilir ama ne istedigini bilen BB lazım diğen biri için Bb çok iyi bir tercih aksi halde iphne 4 devam :)

Wifi ile ilgili hiçbir sıkıntım yok cihazı aldım eve geldim şifreyi girdim ağa katıldim. Bu kadar dı. Şarj bB de her zaman iyi idi fakat 3G açık ve çok kullanim olan cihazlarda biraz inmiş deniyor yinede iphonedan fazla gidecektir diye tahmin ediyorum daha denemedik çünkü

• @orki80: nokia isterseniz e6 öneririm. blackberry isterseniz dokunmatik ve qwertynin birleştiği 9900'ı beklemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orki80

arkadaşlar bir müddet önce geçmiş sayfalaradan birine mesaj yazmıştım daha sonra bişeyler girdi araya tel.değiştirme olayım olmadı;bugünlerde bunu gerçekleştirmek istiyorum,fakat hala kararsızım.... son olarak sizlere danışmak istiyorum...arkadaşlar şuan iphone 3gs kullanıyorum ve blackberry 9780'e geçmek istiyorum.sebebi ise değişiklik yapmam ve blackberrye olan hevesim ..... (blackberry bu aralar çok ilgimi çekiyor) iphonedada yaptığım birşeyler yok açıkçası : hiç oyun oynamıyorum,msn,skype,facebook,twitter,mail ve haber sitelerine bakıyorum.... aslında pil süresi hariç bir şikayetim yok,sanırsam sıkıldım..... şimdi size danışmak istediğim olay iphonedan 9780 e geçersem pişman olurmuyum ( bunu şöyle algılayın kullanım olarak zorluk çekermiyim) zaten kullanım amaçlarımı yukardada yazdım...yardımlarınızı bekliyorum (özellikle iphonedan bb 9780 e geçen arkadaşlar memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini belirtirlerse sevinirim) umarım bende aranıza katılırım....şimdiden teşekkürler....

uzun süre Iphone kullanan birine BB Torch 9900 almanızı tavsiye ederim. Dokunmatik olduğu için geçiş yaşamanız pek sıkıntı yaratmayacak. BIS olmadan BB kullanmak hata olur BBM gibi özellikleri kullanamazsınız. Sarj bana hiç dayanmıyor ama günlük 2 saat konuşma,250-300 mesaj,5 saat twitter&facebook bağlanan birisi için 2 günün çok bile olduğunu söylediler. BBM açıkken 1 gün gidiyor oda sürekli online halinde oluyorsunuz. Bu arada kılıf bulmak zor beyaz renk tercih etmenizi tavsiye etmem zor kullanımı oluyor B 9780lerde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim 9700 aldım 2 el aldım işte içinde kabı usb sarj kılıf hepsini verdi adam 720 tl ye aldım Çok bi fark olmadıgını söledi hatamı etmişim 9780 almadım diye içime kurt düştü adam 6.0 gel hafta içi yüklicem fln dedi Telefonun sahıbı telefonu 1 ay kullanmış 1 tane bile çizik yok tertemiz ama bilemiyorum işte nedersin Büyük hatamı ettim Şimdi Gelir Gelmez sana yazıyorum Umarım hata etmemişimdir
    Gps fln Yükleyebilirsin dedi hiç bişey bilmiorum Onlarıda Anlatırsan sevinirim nerden ne yüklücem :)

• Kılıf olarak ne kullanıyorsunuz benim Seidou marka kılıfım parçalandı resmen telefonuda beyaz renk kullanıyorum şimdi açıkta kalınca soyulma vs olacak diyede korkmuyor değilim kılıf öneriniz var mı
  • 9700 Aldım Beyler Gps Facebook messenger uygulamaları menüde gelmio telefonu usb ile bağlıyorum desttop managerden uygulamaları ekle kaldır çıkıo SEÇIYORum tamam fln dio oluo ama gelmio neden fikri olan Gps nasıl yapıcam onuda bilmıorum bugun aldım telefonu yardım
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.