Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada yarın da bis açtırmayı düşünüyorum......tabi ilk izlenimlerime göre BB iphone'na göre daha detaylı ve teferruatlı bir cihaz.....

arkadaşlar arama yaparken ekranda arama yönlendirme:koşullu diye bir yazı çıkıyor? bu normalmi kapatılabilirmiyim ? ayrıca arama yaparken ekranın sağ üst köşesinde numaram:bilinmeyen numara şeklinde bir yazı çıkıyor kapamak için ayarları kurcaladım fakat bulamadım ? birde 3G yi kapatınca yani mecburen 2G ye alınca edge yazısı devamlı sağ üst köşede duruyor onuda kapayamıyormuyuz yada devamlı yazılı durması int. kullanıyor anlamına geliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orki80

bu arada yarın da bis açtırmayı düşünüyorum......tabi ilk izlenimlerime göre BB iphone'na göre daha detaylı ve teferruatlı bir cihaz.....

arkadaşlar arama yaparken ekranda arama yönlendirme:koşullu diye bir yazı çıkıyor? bu normalmi kapatılabilirmiyim ? ayrıca arama yaparken ekranın sağ üst köşesinde numaram:bilinmeyen numara şeklinde bir yazı çıkıyor kapamak için ayarları kurcaladım fakat bulamadım ? birde 3G yi kapatınca yani mecburen 2G ye alınca edge yazısı devamlı sağ üst köşede duruyor onuda kapayamıyormuyuz yada devamlı yazılı durması int. kullanıyor anlamına geliyormu ?

bu sorduklarınızın hepsi normal;

1- bende de arama yönlendirme koşullu yazıyor, kapatmanın yolunu bilmiyorum, kapatılıp kapatılmadığınıda bilmiyorum ama sorun oluşturan bişey değil..

2- sizin numaranız orda yazar ama demekki telefon algılamamış.. eğer isterseniz siz elinizle kendi numaranızı yazarsınız.. seçenekler> cihaz> gelişmiş sistem ayarları> sim kart> telefon numarası kızmına yazarsınız numaranızı

3- 3g açık olunca sağ üstte 3g, 2g oluncada sağ üstte sürekli edge yazar.. yani tabi edge in ve 3g nin çektiği yerlerde yazar.. eğer çekmediği yer olursa GSM yazar.. yazması normal, o yazıyor diye sürekli internet kullanıyor demek değiş.. ama yine sağ üstte küçük ok lar gözükür.. onlar gözüktüğü zaman telefon veri alış verişi yapıyor demektir

bu arada yeni telefonunuz hayılı olsun biraz karmaşık ve komplike bi telefofondur blackerry, bende alınca fark ettim.. ama kurcaladıkça kullanmayı öğreneceksiniz ve alışacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: 846can

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Rica ederim :)

9700 Çok bulanık Çıkıo ses Yani Müzik dinliyorum Biraz Orjinalinden farklı Farklı bi ses varmış gibi neden o yaf 9780 emi döncem napsam bunu tekrar satıp üstüne 300 daha ekleyip 9780 almayı düşünüyorum ya :D 9780 çokmu farklı 9700dan 300lira fark oluo 0 alırım alırsam elimde 2 el 9700 var ama off bilmiorum deliricem gece uyku girmio gözüme hatamı ettim diye of xS

hayatım 9780 tabikide sar değerine baksana zaten saglıkta önemli 9700 a göre arada daglar kadar fark war her acıdan menu içerik 9780 tabikide ekle 300ü al 9780i inanki buna deger geceleri rahat uyu tatlım

• quote:

bu arada yarın da bis açtırmayı düşünüyorum......tabi ilk izlenimlerime göre BB iphone'na göre daha detaylı ve teferruatlı bir cihaz.....

aram yönelndirme koşullu demesinin sebebi kimaramışcell gibi hizmetleri kullanıyorsanız ondandır. her turkcell hatta bu kendiliğinden aktiftir. vodafoneda da öyle. dolayısıyla ya bu servisi iptal edeceksin, ya da orada öyle yazar. bir sorun oluşturmaz.

• bdurmus ve Football Mania teşekkürler yardımlarınız için gerçekten şimdi telefon kullandığımı hissettim,iphonedan çok farklı;teferruatlı ve komplike bir cihaz.... yani ben fanatik bir kullanıcı değilim hani illaki iphone yada illaki BB gibilerinde çünkü iphonedan sıkıldığım için ve değişiklik yapmak için BB ye geçtim... tabiki her kullanıcı gibi benimde memnuniyet ve memnuniyetsizliklerim oldu mutlaka; bunları açmak isterim çünkü iphonedan BB 9780'e geçmek isteyen arkadaşlara tıpkı bana olduğu gibi benim yorumlarımında bilgilendirme açısından faydalı olacağını düşünüyorum.... iphondan memnuniyetlerim : özellikle dokunmatiği hiç beni üzmedi,tabiki ekranın büyük olması (ekranı yakınlaştırma olayı) video,foto ve nette çok iyidi.... wi-fi side sorun yaratmadı açıkcası bir tel için gayet iyiydi...son zamanlarda bana telden çok bir oyuncak gibi gelmeye başladı,özellikle şarj olayı baya bir kötü ve gittikçe (güncellemelerle) daha da kötü bir hal aldı (hemen hemen hergün şarja takıyordum,ki internete sadece geceleri yarım saat girmeme rağmen ondada müzik ve video olayım yoktu) birçok kez birçok yerde bende birçok kullanıcı gibi çekim sorunuda yaşadım(çoğu marka ve model telin aynı hatta 2 çizgi çektiği yerde ben de şebeke yok yazıyordu)evet en kötü yanı ise : itunes olayı idi....inanın şuan itunes dan kurtulduğum için kendimi çok özgür ve rahat hissediyorum öncelikle şekil ve görüntü olarak şahsen ben BB yi iphona göre daha çok beğendim,daha derli toplu (boyutları ve kasa kalitesi gayet güzel,avucunuza rahatlıkla sığıyor)....her halikarda daha ciddi daha teferruatlı ve komplike bir cihaz..... çok fazla kurcalamadım (detaylarını bilmediğimden dolayı) ama ilk izlenimlerimden çok memnun kaldım..... baştada belirttiğim gibi bana gerçekten telefon ve ötesi bir cihaz doygunluğu ve hisssi verdi eee tabi birde beyaz olunca daha da bir dikkat çekiyor

• buarada ortadaki dokunmatik mause tarzı tuşa ve klavyeye hemen alışıverdim,korktuğum gibi zorluk çekmedim

arkadaşlar şebeke modu ayarlarında 3G ve 2G seçenekleri var... 2G yaptım ve devamlı edge yazıyor (edge yazısınıda kapatamıyoruz sanırsam ? ) benim sizlere sorum şu : şarj olayını fazla bitirmesin diye 2G yi seçtim.....şarj olayında fark ediyormu acaba ? (3G yada 2G olması) yani işim olmadığı sürece 2G seçeneğinimi seçmeliyim (edge yazan) ? yoksa 2G de olsa 3G de olsa şarjdan yeme olayı aynımı ?
  • 2G de kullanmaniz faydali olacaktir cunku cok fark ediyor
  • quote:

buarada ortadaki dokunmatik mause tarzı tuşa ve klavyeye hemen alışıverdim,korktuğum gibi zorluk çekmedim

arkadaşlar şebeke modu ayarlarında 3G ve 2G seçenekleri var... 2G yaptım ve devamlı edge yazıyor (edge yazısınıda kapatamıyoruz sanırsam ? ) benim sizlere sorum şu : şarj olayını fazla bitirmesin diye 2G yi seçtim.....şarj olayında fark ediyormu acaba ? (3G yada 2G olması) yani işim olmadığı sürece 2G seçeneğinimi seçmeliyim (edge yazan) ? yoksa 2G de olsa 3G de olsa şarjdan yeme olayı aynımı ?

3G ler kullandıkları sisteme göre Edge ye oranla daha fazla şarj yiyor ancak oyle abartı bir durumda söz konusu değil benımkı otomatikte arada 2G arada 3G oluyor kafasına göre

• Sürümü daha yeni güncelledim pek fark yok ama Rimciler değiştirme gereği duymuşsa bi bildikleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

quote:

buarada ortadaki dokunmatik mause tarzı tuşa ve klavyeye hemen alışıverdim,korktuğum gibi zorluk çekmedim

3G ler kullandıkları sisteme göre Edge ye oranla daha fazla şarj yiyor ancak oyle abartı bir durumda söz konusu değil benımkı otomatikte arada 2G arada 3G oluyor kafasına göre

fark olmaz olur mu? yalnız bu blackberry için değil piyasadaki bütün telefonlar için geçerlidir. yani 3g ile telefonun şarjı 2g ile gideceğinden çok daha az gider. ama bu sefer internet için edge kullanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

quote:

fark olmaz olur mu? yalnız bu blackberry için değil piyasadaki bütün telefonlar için geçerlidir. yani 3g ile telefonun şarjı 2g ile gideceğinden çok daha az gider. ama bu sefer internet için edge kullanır.

ben şöyle düşündüm devamlı 2g yani edgede durur işim olduğu zaman 3g yi açarım....nekadar doğru bilemiyorum tabi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

quote:

ben şöyle düşündüm devamlı 2g yani edgede durur işim olduğu zaman 3g yi açarım....nekadar doğru bilemiyorum tabi ?

öylede olur tabi.. ama bana göre edge in hızıda fena değil.. çok yavaş olduğu zamanlarda dediğiniz gibi 3g yapılır kullanılır, ben öyle yapıyorum mesela

• arkadaşlar biliyorum çok alakasız ama şu an samsungun androidli bir telefonunu kullanıyorum ve android güzel bir işletim sistemi diye düşünüyorum. fakat telefon kötü bu nedenle turkcellden kontratlı ya bb bold 9780 yada sonyericsson xperia arc alacağım. sizce hangisi daha mantıklı ikisininde batarya süresi aynı önemli olan da bu ama özellik olarak sonyde bariz fark var. işletim sistemi olarak hiç blackberry kullanmadım. siz hiç kıyasladınız mı ne dersiniz ?
  • Merhaba arkadaslar

turkcell hazırkart abonesiyim ve kontratsız bb bold 9780 almayı dusunuyorum. ilk etapta bis almayı dusunmuyorum cunku 45lira brz pahalı geldi+ayda 30tl yuklediğimi varsayarsak 75tl cok. size sorum faturalı hatta gecsem gectikten sonra ne kadar oderim yani faturada extra olarak neler yansır? birde 17 tl ye bis, 19tl mini paket ve 9tl buyuk sms alsam 45tl mi fatura gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet2323

Merhaba arkadaslar

turkcell hazırkart abonesiyim ve kontratsız bb bold 9780 almayı dusunuyorum. ilk etapta bis almayı dusunmuyorum cunku 45lira brz pahalı geldi+ayda 30tl yuklediğimi varsayarsak 75tl cok. size sorum faturalı hatta gecsem gectikten sonra ne kadar oderim yani faturada extra olarak neler yansır? birde 17 tl ye bis, 19tl mini paket ve 9tl buyuk sms alsam 45tl mi fatura gelir ?

mini paket sms paketi fiyatlarını bilmiyorum ama dediğin gibiyse evet 45tl ödersin.. ben faturalı genç tarifedeyim aylık 29tl bide 1gb bis aldım 17tl.. yani aylık 46tl
  • quote:

Merhaba arkadaslar

Kardesim 4 gb net 30 lira + 250 dklik tarife yap oda 19 tl ediyor her ay 50 tl sabit vergiler dahil odersin ben 4 aydir boyle kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Merhaba arkadaslar

mini paket sms paketi fiyatlarını bilmiyorum ama dediğin gibiyse evet 45tl ödersin.. ben faturalı genç tarifedeyim aylık 29tl bide 1gb bis aldım 17tl.. yani aylık 46tl

Teşekkürler bu daha cok yattı kafama. Faturalı gen tarifede acıklamalarda ödeme tipi değişikliğinden bahsetmiş ben bunu yapacagım için 3000 sms için ilk mesaj ucretli olmck hep standart 29 tl kullanıcam d mi? ayrıca Paket ücretinize Telsiz kullanım ücreti ve Telsiz ruhsat ücreti dahil değildir yeni hat alan aboneler paket ücretine ek olarak her ay 2 TL fazla öder. diye bir ibarede yer alıyor. o zaman fatura aylık 48 tl ye gelcek?

• quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Merhaba arkadaslar

Kardesim 4 gb net 30 lira + 250 dklik tarife yap oda 19 tl ediyor her ay 50 tl sabit vergiler dahil odersin ben 4 aydir boyle kullaniyorum.

unutmusum cevaba bunuda eklemeyi. 1gb yeterli diye dusnuyorum ki wap ve internet apn'leri pakete dahil diye okumustum. yine de dusunulebilir tabi teşekkürler..

• Evet 3000 sms den yararlanacaksiniz.. 1,1tl telsiz bedeli oluyo ama baska bisey oluyomu hic bilmiyorum.. Bende daha yeni turkcelli oldum, gectigimiz ptesi numarami tasidim avea dan.. Bis icin gectim :) 1gb 17tl iyi fiyat su an.. Daha faturam cikmadigi icin ne kadar ucret olcak bilmiyorum
  • inş olmaz cunku size fatura çıkana kadar telefonu almıs olurum :) telefonu aldıktan sonra ilk işim faturalıya gcmek ve bis actırtmak olcak tek korkum faturanın süpriz yapması
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.